Мајор Гашпар Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Безмуди грбавац. 10 утакмица, нити једну контру није повукао.
truliandedzombileš! Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 tepić - košarkaški vizionar i avangarda.
serblackbeard Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Јеботе, нек да лопту неком другом, нек се набије под кош, нек направи фаул у нападу било шта. Колко смо ми лоши. Овај октобар је курац екипа и опет не можемо да добијемо.
Мајор Гашпар Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Мајстор игре где је обруч непотребан.
truliandedzombileš! Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 pokušavam ne napisati salivation post od deset redova. teško je. jebem ja svima njima mater. 1 1
Veliko jaje Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 (edited) Neko nam se malo naljutio http://en.wikipedia...._Season_Group_E Posto ce neko obrisati, evo i printscreen Edited November 5, 2014 by Veliko jaje 2 1
vudun Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Nisam gledao ovu utakmicu, ali već sam naglasio da je Tepara za klupu. Došlo je vreme da preuzme ulogu koju je nekada imao Božić Pera. Čeka se organizator igre.
Sreta Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Tepa je cak i mene iznervirao, koji grbavi debil, pa posle nek se neko zali za davljenje Ja i dalje ne mogu da verujem da je on sutnuo levom rukom ispod igraca Jurio sam Real - Sasari plus sve cetvrtine, neke i po dva puta, koliko flasa pica ja sada mogu da kupim, to nije humano :rockdevil: 4
Srlandand Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Cedevita dobi Makabi, taman mislio da ce ih ovi rutinski slomiti, ali dobro izdrzase pritisak decki + ovi nisu mogli trojku da ubodu u poslednjih par minuta.
Јарослав Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 sjajna tekma u Istanbulu, Fener imao +7 i priliku da se odlepi, Barsa to stigla i na kraju pobeda sa dva razlike
Veliko jaje Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Fener je divlja ekipa i kakav poslednji sut Preldzica jebo te cuko I ova Barsa je trula ekipa, jebace to sve Real i CSKA na finjaka.
Sreta Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Прелџић Миленко. Brat Mojor penetrira u reket... Poznaje sustinu. Gaudlok je do jaja lik, jedan od gotivnijih silovatelja, plus za klasu bolji od stoke tipa Preldzija. Zoc ima nalog da ovaj debil odlucuje, inace, lik je GOLA KURCINA! Zalgiris bio sigurica, prodao me Kurtis za 30 000, falilo mu jos 4 poena, majku mu jebem. Bilo je dobro, krljanje za sve pare, jurila se donja granica. Jos uvek imam para za par dobrih flasa pica! Vidim da je Lemi vratio avatar
Мајор Гашпар Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 http://www.mozzartsport.com/vesti/miroslav-muta-nikolic-novi-trener-mzta/88844
Hail Metal Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Obrukala se Zvezda, sa ovakvim ala Vučić suđenjem je sramota ne pobediti drugi tim Olimpijakosa. 1 3
Veliko jaje Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Delije su debili, i to zesci. Jos su nesto i pretili ljudima u sektoru 400 jer zvizde Olimpijakosu Go kurac, jebalo ih to bratstvo i slihtanje. Izgleda da je ovo bilo najteze gostovanje Zvezdi.
Јарослав Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 jebiga, neko tesno izgubi od velikog Olimpijakosa, a neko od tamo nekog Krasnog Oktobra vidim, lepo vam ide u Lilijana Kupu
Мајор Гашпар Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Ајде, Јаре, видели сте тај Олимпијакос после 30 година. Ми смо их годинама драли и кући, а и на страни. Поднеси оставку. 1
Sreta Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Jebalo ih bratstvo i jedinstvo... Radonja u narodu poznat kao Pacoliki i pudlica... Nevezano za utakmicu, ne volim taj naguzi se mentalitet. http://www.youtube.com/watch?v=W2TaW0zjKnA
Јарослав Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Ајде, Јаре, видели сте тај Олимпијакос после 30 година. Ми смо их годинама драли и кући, а и на страни. Поднеси оставку. i mi smo '91. osvojili KEŠ
Recommended Posts