Јарослав Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 što, ne valja što sam banovao Batu? evo, da ga vratimo onda
Мајор Гашпар Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Зато што банују људе безвезе, а ти ћутиш као цава. Мислио сам да смо ту нека екипа другара са спорта. Зашто је банован Срета? Ушао си у црквени календар као светац зато што си бановао Бату. 4
Јарослав Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 ja sam Sretu vazda branio, to je opštepoznata stvar jebiga kad nemam moć da ga odbanujem (nisam ni znao da je banovan, samo sam video to kad sam došao taj dan na forum)
vudun Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Vraćaj Trlaju. Neka mrvi vnago koliko hoće, ali je makar uzbudljivo.
Мајор Гашпар Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 И Лемија си бранио, па и Кокија.И носиш ране што крваре вечно. Ја бих рекао - пичке, банујете човека без разлога, шиљите курац, ево вам функција, попушите ми исти. Сад да ми дају милион долара месечно, ја не бих био мод са том багром.
Srlandand Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Bitno je da se Sreta istinski gospodin covek vratio, a Trlaja na svu srecu nije. Inace, pickarsko navijanje, bolje da su jebali majku igracima Olimpijakosa tokom tekme, pa onda zajedno posle tekme pevali za oba tima ili tako nesto. Jebali nam kevu u odbrani, u napadu nismo znali gde smo, vidi koliko nam fali Dzenkins od prosle sezone, ne moze da oba crnca lose odigraju. Ipak, drago mi je barem sto smo mogli da pripretimo Olimpijakosu, gledam sad Laboral i Valensiju, kod kuce gazimo Kucu, Neptunas naravno, neki brejk i da se i mi vise plasiramo u top16.
Мајор Гашпар Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 (edited) ДФ од пре пар година нема цену. Сад се угојила као крава, офарбала итд. Требало би да се организује акција "Изабери мода дебилка" и тако сваке године појачати овај сој. Некад се знао ред. Лунар, Лу и тако ти не би прошли ни упис у први разред основне школе. Фазон, шеташ и набодеш се у бандеру јер је то супер. Набијем вас на курац, баш сам бесан. Заборавих да додам. Талви је господин и то мора да се напомене. Edited November 7, 2014 by Мајор Гашпар
vudun Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Isto sam to tvrdio za Brajanu Benks. Vala, obe su bile kršne rasne arijevke... Ja bih najviše voleo kad bi Fejs of Mulindu razrešili dužnosti.
Мајор Гашпар Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Остаје нам само да их пратимо на твитеру.
vudun Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Ladno mi dođe da napravim nalog samo da bi na'ranio fekalijama kojekakve DJ Vučićeviće... A i Sandri Partizan stoji da su tvitovi ''zaštićeni''.
kuruz Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 moram da vam okačim jednu sliku Vučićevića to nisu realne stvari inače, danas sam upoznao Đuru frizuru to ne može da se prepriča
vudun Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Kači, mada svi znamo da izgleda kao dete pećinskog čoveka i divokoze.
Мајор Гашпар Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Ladno mi dođe da napravim nalog samo da bi na'ranio fekalijama kojekakve DJ Vučićeviće... A i Sandri Partizan stoji da su tvitovi ''zaštićeni''. Мене прихватила на кеца. Ту је и Сиррр Оливеррр пацијент. Бар једном недељно га нахраниш. Prva opcija za pleja je @ACraft4 .U toku dana ce doneti odluku da li ce kod nas ili u razvojnu ligu a vi mu pomozite da izabere pravu stranu https://twitter.com/ACraft4
lemmy sixx Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Сад да ми дају милион долара месечно, ја не бих био мод са том багром. Nudila je zgadija i vise od novca, pa se odbilo lagano. Sto si besan Dovla, ko te dira?
Мајор Гашпар Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Ма, све ок...тешка времена пријатељу мој.
truliandedzombileš! Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 još su mladi, naučiće kako se navija.
M-16 Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Mogao bi da držiš ćasove, verujem da si redovan na tribini. Majoru propala šema za belo pa je u depri. 1
Мајор Гашпар Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Никад бело, само жуто. Бело је за директоре.
El Karnisero Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Мислим да је ово трећа најружнија утакмица коју сам погледао у животу после прошлогодишњег гостовања у Морачи и Партизан-Крка у Хали спортова пре пар година.
Vic Rattlehead Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Sve utakmice Grka su smaračke. Derbiji Oly-Pao se igraju na smiješan broj poena. Čini mi se i da im je reprezentacija ista.
Мајор Гашпар Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Grobarka @ima1tim · 4h4 hours ago A Dalo kralj koji kasni na bus 10' (a DV 9 ) i kao nije razumeo da li je 5 do 5 ili 5 i 5 Dule:a da se zajebavas i glupiras sve razumes 1 1
Hail Metal Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Marinković poludeo, cepa dečko, što bi se reklo ko Đoković na spidu.
Recommended Posts