Jump to content

Recommended Posts

Posted

Зато што банују људе безвезе, а ти ћутиш као цава. Мислио сам да смо ту нека екипа другара са спорта. Зашто је банован Срета?

Ушао си у црквени календар као светац зато што си бановао Бату.

• Upvote 4
Posted

И Лемија си бранио, па и Кокија.И носиш ране што крваре вечно.

Ја бих рекао - пичке, банујете човека без разлога, шиљите курац, ево вам функција, попушите ми исти.

Сад да ми дају милион долара месечно, ја не бих био мод са том багром.

Posted

Bitno je da se Sreta istinski gospodin covek vratio, a Trlaja na svu srecu nije.

Inace, pickarsko navijanje, bolje da su jebali majku igracima Olimpijakosa tokom tekme, pa onda zajedno posle tekme pevali za oba tima ili tako nesto. Jebali nam kevu u odbrani, u napadu nismo znali gde smo, vidi koliko nam fali Dzenkins od prosle sezone, ne moze da oba crnca lose odigraju. Ipak, drago mi je barem sto smo mogli da pripretimo Olimpijakosu, gledam sad Laboral i Valensiju, kod kuce gazimo Kucu, Neptunas naravno, neki brejk i da se i mi vise plasiramo u top16.

Posted (edited)

ДФ од пре пар година нема цену.

Сад се угојила као крава, офарбала итд.

Требало би да се организује акција "Изабери мода дебилка" и тако сваке године појачати овај сој.

Некад се знао ред. Лунар, Лу и тако ти не би прошли ни упис у први разред основне школе.

Фазон, шеташ и набодеш се у бандеру јер је то супер. Набијем вас на курац, баш сам бесан.

Заборавих да додам. Талви је господин и то мора да се напомене.

Edited by Мајор Гашпар
Posted

Isto sam to tvrdio za Brajanu Benks. Vala, obe su bile kršne rasne arijevke...

Ja bih najviše voleo kad bi Fejs of Mulindu razrešili dužnosti.

Posted

Ladno mi dođe da napravim nalog samo da bi na'ranio fekalijama kojekakve DJ Vučićeviće...

A i Sandri Partizan stoji da su tvitovi ''zaštićeni''.

Posted

moram da vam okačim jednu sliku Vučićevića

to nisu realne stvari

inače, danas sam upoznao Đuru frizuru

to ne može da se prepriča

Posted

Ladno mi dođe da napravim nalog samo da bi na'ranio fekalijama kojekakve DJ Vučićeviće...

A i Sandri Partizan stoji da su tvitovi ''zaštićeni''.

Мене прихватила на кеца.

Ту је и Сиррр Оливеррр пацијент. Бар једном недељно га нахраниш.

Prva opcija za pleja je @ACraft4 .U toku dana ce doneti odluku da li ce kod nas ili u razvojnu ligu a vi mu pomozite da izabere pravu stranu

https://twitter.com/ACraft4

Posted

Сад да ми дају милион долара месечно, ја не бих био мод са том багром.

Nudila je zgadija i vise od novca, pa se odbilo lagano.

Sto si besan Dovla, ko te dira?

Posted

Mogao bi da držiš ćasove, verujem da si redovan na tribini.

Majoru propala šema za belo pa je u depri.

• Upvote 1
Posted

Мислим да је ово трећа најружнија утакмица коју сам погледао у животу после прошлогодишњег гостовања у Морачи и Партизан-Крка у Хали спортова пре пар година.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...