Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ritas je kurtoncina , Partizan nikad gore odigrao , jebala ih slobodna bacanja , ovo se moglo glat dobiti , mislim da razlika nece biti problem u Pioniru , ali jebiga , sa ovakvom pickastom igrom nema pobede ni protiv Bamberga u gostima ...

Elem sudjenje je bilo korektno , nije uticalo na rezultat , ali ovi novi kriterijumi mi idu na zivce , kao balet da se igra , pa i najmanji kontakt faul , u normalnim okolnostima 3 faula Vestermana nisu postojala ...

Edited by Hail Metal
Posted

Lik je zaljubljen u sebe i prosto ne moze da zamisli da on nije u prvom planu, u fazonu "koji ce kurac ovaj na utakmici Zvezde kad se zna ko je nedodirljiv poslednjih 10 godina" ...a sigurno bi mu zasmetalo da je dosao na utakmicu Partizana i primio dres od njega, tad bi verovatno pao neki citat Niče-a...

Nego vidim Zvezda dobila sinoc, nesto sam citao da je utakmica bila ocajna a i vidi se cim je Nelson bio najbolji sa indeksom od 17.

Posted

Ужас живи,све на силу. И даље немамо ни једну акцију,најбољи био Ракоч него му је индекс усрало то што је морао да покушава да вади неке лоше нападе. МЗТ се држао до почетка четврте четвртине и онда смо се одлепили серијом слободних. Савовић и Митровић посебно лоши били. Радивојевића усрала тројка са 9 метара,то је и преломило утакмицу.

Posted

kurir :haha:

neki dan je u nekoj emisji na cg, kroz salu, izjavio da ce malo manje zbog toga da navija za djovaka, al ajde. kurir jedva ceka da iscupa iz konteksta nesto, a fmpovci se primaju na to.

Posted

Чека се Хејл да изнесе став по питању Ђоковића.

Zameram Vujosevicu sto se spusta na nivo da komentarise gradjanina Monte Karla , kome se dive jedino neke tetke iz Bosanske Krupe .

Smehotresna kosarka juce u Skoplju , ovaj MZT deluje kao lose uigrana basket ekipa , da su se konsolidovali 3-4 min pobedili bi Zvezdu .

• Upvote 4
Posted (edited)

Izgleda da je Josh Powell naša nova četvorka. Sad gledam Partizan - Radnički i dva puta upao u kadar crnja sa kikicama i čini mi se da je to Powell.

A možda sam se istripovao. :D

Edited by trenje
Posted (edited)

ocajan je kkp igra maestralnu odbranu.

rutinska pobeda. moglo je i ubedljivije, ali nebitno.

i da, jebo ih kriterijum kod nesportskih. samo ujebu utakmice.

gordon dobar, imao sjajno kucanje preko mijatovica, al opet par degenski prodatih lopti iz kojih su ovi dali zicere.

Edited by Grob Bez Dna
Posted

Jos jedna, reklo bi se, olako dobijena ABA utakmica. Bila bi i veca razlikla da nije bilo vise momenata opustanja.

Luča Turilli opet odlican, kod centara ovog puta Gagic nesto bolji nego Musli, Gordon standardno kol'ko zarko zasvetli, isto tako zarko posle razbije sijalicu, i to svojom glavom...Bogdanovic u zescem fail modu veceras, ali dava mu Dule sanse.

Posted

jebiga,ovo je odlican kontinuitet s' obzirom da su tolika djeca,vec mogu da na rutinu dobijaju utakmice,velika stvar.treba probati ovaj tim zadrzati bar jos dvije sezone,a kako ce prvog lucica i vestermana,ne pada mi na pamet.

Posted

Izgleda da je Josh Powell naša nova četvorka. Sad gledam Partizan - Radnički i dva puta upao u kadar crnja sa kikicama i čini mi se da je to Powell.

A možda sam se istripovao. :D

Јбг, опет би добили лика који не може вола да убоде споља.

Отерати Чакаревића који има 2-3 мин по утакмици, а у врху је кад су плате у питању и потписати Новицу.

Што се тиче утакмице, рутински одрађено, Лучић звер.

Posted

potpisati omaleno crnče na deset godina iako nema pojma.

Радивојевића усрала тројка са 9 метара,то је и преломило утакмицу.

lepo reče moka da je nba potencijal.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...