Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Procitao sam negde da Partizan hoce da menja amere, pa da Covic hoce da im utera tako sto ce tuzba doci do BAT, pa da ne mogu da angazuju nove.

Ne razumem se previse u to, pa ne znam koliko je takva prica uopste i realna... Mada, ako im utera sa 75k onda su oni idioti... Nek' proda Dule jednu-dve slike i resen problem... Pre ce biti da Covic glumi neko ludilo nego ovo prvo...

Edited by ..charlie..
Posted

treba crveno-belima jedan dino rađa da patosira malo čokija kao što je ovaj svojevremeno urnisao gazdu panatinaikosa po svlačionicama OAKA arene. šta mi tu grimase neke konfuzne praviš, i stalno seruckaš po žutoj štampi, radio televiziji? da se nađemo u svlačionici brate, pa da se pušiš do rujne zore...

poleteo ćora visoko, mora neko od njegovih da mu skreše krila.

• Upvote 1
Posted

Koja je kenjara ovaj Marselinjo, pokenjam mu se u sabansku zurku...jeste poraz, ali covek ne moze da bude nezadovoljan, falilo je malo srece. Samo da se nekako dokopamo top16, zasluzili su ovi momci igrama i zalaganjem. Kao sto rece brat Vudu, Bertans novi Cubrilo :rockdevil:

Posted

Sralo nas,ali sralo i separatiste.Šteta ovako gustih poraza,malo me utakmica podsetila na onu sa Makabijem kad je Kecman poludeo,kao sad Bertans.

Na onog Inglesa treba pustiti Sretu da mu unakazi tu iritantnu facu,ja plaćam litar rujnog vina.

• Upvote 6
Posted

debelom aborodzinu se ne svira faul u napadu, jbt. treba da ubije nekog da bi mu se sviralo. a njegov incestovski zemljak ce biti docekan u pioniru kako dolikuje. malo je falilo da uletim u tv da mu otkinem glavudzu.

dobra igra, pokazali smo muda i steta sto neke lopte nismo pokupili. ali dobro, manje je bolno kad nije u pioniru. marselinjo je na 10% iz igre ove sezone i da nas ga prosralo.

Posted (edited)

Dzavai je crnac iz zaštićenog rezervata,zaštićena vrsta slično kao koale.Da se njemu nešto svira opet bi kvazi antirasisti sa martinluterovim sindromom nešto kreštali,a animal planet bi snimio opstanak

Edited by Hail Metal
  • Upvote 6
Posted

Ma, nabijem ga na kurac...dok je igrao za nas, ni u domacem kupu nije mogao da prdne, krpio nas Rasko...sad nasao da silji patku, debeljak

baš tako. džo vukosavljević i slični tutubani mu propisno kenjali u život, a gle ga sad. kurva sudbina.

Posted

Da li ste ovo znali ?

59623_10151126996030835_1728465837_n.jpg

Давису Бертансу фали пола прста (домалић) на десној руци (који је изгубио цепајући дрва), али то му не смета да полако израста у врхунског кошаркаша.

• Upvote 3
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...