Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Dobro, imate jos sanse, docekujete Olimpiju i Cedevitu....Olimpija vam je sansa, kiksiraju i oni cesto....mada tu je sada i Cibona u igri...

Edited by LoveHateLove
Posted

Нема шансе да Цибона уђе у неку озбиљну причу.

Ми чекамо Солнок

Олимпија Цибону

Крка - Партизан

Цедевита - Олимпија

Партизан - Цедевита

Олимпија - Звезда

Партизан - Олимпија

Олимпија - Мега

Металац - Партизан

Партизан - Игокеа

Металац - Олимпија

итд.

Posted (edited)

Njima je izgleda otisao Blesingejm, nemaju ipak sanse ako se ne pojacaju.

Olimpija ima ekstra tezak raspored, bice tu dosta kikseva. Mozete lako do cetvrtog, ako udjete u seriju. Mislim da ce ova tekma sa Krkom cak biti presudna.

Edited by LoveHateLove
Posted

Olimpija tradicionalno pada u drugom delu sezone a Cedevita je smešna. Najviše treba da vas brine vaša igra jer je ovo katastrofa.

Posted

До трећег места не можете никако, а за четврто вам је Олимпија једина конкуренција. Џиле вам је одрадио посао, да их сад није добио не верујем да би могли да стигнете заостатак од три победе.

Posted

Ништа од довођења четворке јер нам четворка не треба, Митровић мора да игра 25+ минута, ако би и доводили 4 требала би нам бекап четворка, а за то су Тејић и Калина сасвим довољни.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Realno nije nam ni potreban, lepo guramo za sada. U Evropi smo ispunili cilj, Dubljevic tesko da bi bio ta karika za prolazak medju osam, a za ABA ligu je ovaj tim vise nego dovoljan. Pored toga onaj Jakovljevic kaze da u Zvezdi nisu isplacene sve plate, osim Amerikancima.

Posted

И Мађари обично врше самоубиства, размисли о томе.

Милутинов издивљао скоковима, сломисте ове слепце на крају. Олимпија водила 20 разлике, ја се прешалтовао на вас и Солнок, ево 2 минута до краја 3 разлике.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...