truliandedzombileš! Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 bolje ovo da pamte http://www.youtube.com/watch?v=6KfEqKAAcw4 3 1
Hail Metal Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 (edited) Turov, Telekom, Tartu Rok, FMP ... Edited January 28, 2015 by Hail Metal 2 2
Srlandand Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 Najbolje poluvreme u poslednjih nekoliko meseci, samo ovako i u nastavku i zezanje. Muceni Vilijams imao brdo ludackih dodavanja a nasi skoro nista da ubodu posle njih
Мајор Гашпар Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 Добра ваша партија. Није ми јасно како је Алба добила Барселону.
Srlandand Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 I San Antonio (ma koliko to revijalan mec bio) Sto se pevala jedna pesma ceo mec, zna neko?
Salvation Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 Da, stvarno, koji kurac ova Alba, dodje mi da gledam te meceve sad, posto su veceras bili golo govno. Jbg, mi i dalje imamo sansu ako sve ove ipak drugorazredne u ovoj grupi poput njih Zalgirisa i Turaka dobijemo, ali bice mnogo zajebano. Ali dobro, makar se Vilijams vratio i polako ulazimo opet u ubilacki ritam, to ce biti bitno za ABU, ovde sta uradimo - uradimo.
Мајор Гашпар Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 Људи моји, колико је само Пионир култ у односу на Арену. Навијање до даске, нема педерчића са ајфонима и осталим чудима. 1
Vic Rattlehead Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 Svaka trojka koju košarkaši Zvezde postignu na utakmicama Top 16 faze Evrolige, na svom terenu, biće vrednovana sa 3.000 dinara, a ukupan iznos na kraju utakmice biće poklonjen u humanitarne svrhe. Nisam ovo znao, lijepo.
Salvation Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 A zato su onako kriminalno sutirali trojke danas? Slazem se, Pionir i Arena potpuno druga prica, jbg, jes da Arena vise zaradi ali u Pioniru neopisivo bolja atmosfera i igra svaki put.
Sreta Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Људи моји, колико је само Пионир култ у односу на Арену. Навијање до даске, нема педерчића са ајфонима и осталим чудима. Ja u Arenu vise i ne idem. Koliko smo samo puta prolazili kao deca pored kostura arene, tamo devedeset i neke i mastali kako ce biti do jaja kada Srbi tu budu demonstrirali moc... Al ne lezi vraze! Odgovorno tvrdim da bismo pocepali i Real i Galatu u Pioniru, ali jbg, opet, grobari najbolje znaju kako je to kad klub zaboravi one najbolje zarad prezivljavanja. Buazer i ja stavili ono malo crkavice sto smo nakupili za pice i drogu na Jovica da ce dati 3.5 plus koseva. JEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
lemmy sixx Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Brate, koliki ste pacenici, pa to vec postaje zalosno. 10 1
Hail Metal Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Ja samo postavljam slike, ne znaci da se slazem sa tim Ali najbolje da pravnik Kuruz objasni jos jednom , ipak je navijao Zvezdu. 1
lemmy sixx Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 I voleo je vise od kvltnih bendova. Ajde Radmize Bogdani, objasni nam jos jednom, ali polako. Da i Dutina skapira.
truliandedzombileš! Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Nego, oće li se igrtai u areni protiv raspalog levskog? To bi bilo stvaranje košarkaške istorije beograda.
Мајор Гашпар Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Утакмица је, ваљда, у понедељак. Ма да је и у недељу, каква Арена за АБА лигу...
truliandedzombileš! Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 (edited) sama ideja je nadrealna ja čuh to od onog nesretnog jakovljevića kod anđusa, odma priča kako je to politički skup protiv vučića... sve to između kukanja kako je na EL sajtu za CZVT stoji FMP istorijat. Edited January 30, 2015 by truliandedzombileš! 1
Vic Rattlehead Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 (edited) I voleo je vise od kvltnih bendova. Ajde Radmize Bogdani, objasni nam jos jednom, ali polako. Da i Dutina skapira. Ako je jedna sekvoja skapirala, ne bi trebalo da ja imam problema. Edited January 30, 2015 by Vic Rattlehead
kuruz Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 nema problema, volim da vam objašnjavam to nego nisam odavno sedeo s čovekom koji je pisao sve papire, ne mogu da vam kažem šta se trenutno događa
truliandedzombileš! Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 @srlandad redar nije autentični grobar - nije ispoštovao klub iz voždovca punim imenom.
Hail Metal Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 nema problema, volim da vam objašnjavam to nego nisam odavno sedeo s čovekom koji je pisao sve papire, ne mogu da vam kažem šta se trenutno događa Šta ne pije više kafu ? 1
Recommended Posts