Мајор Гашпар Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 У завршници сте забрљали где год сте могли. Скок лош, залетање без резона итд.
Salvation Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Vec je fraza, ali kada ce neko u Zvezdi uzeti i pogledati nas skor u Areni vs skora u Pioniru? Ne znam jel smo uopste nesto bitno ove godine dobili u Areni? Ili prosle?
Мајор Гашпар Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 (edited) Svaka trojka koju košarkaši Zvezde postignu na utakmicama Top 16 faze Evrolige, na svom terenu, biće vrednovana sa 3.000 dinara, a ukupan iznos na kraju utakmice biće poklonjen u humanitarne svrhe. Nisam ovo znao, lijepo. Јесте баксузи. Тврд је удбаш на парама. Edited February 6, 2015 by Мајор Гашпар 2
Vic Rattlehead Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Jebi ga, ne da se sirotinji da samelje sitno.
Sreta Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Jebiga, nista bez Divca! Hezonja zver, ja sam odusevljen ovim ustasom, jebo mu pas mater u usta.
truliandedzombileš! Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Zamisli klub za koji nastupaju Nedović, Kešelj, Braduljica i Gagić. Pa radije bih za Cibonu navijao, jebeš mi sve. ja gagiću praštam izdaju i godine nerviranja zbog drogiranog divljanja prošlog juna. a za partizan se navija dok ne postane prekrečen mega leks.
Маузер Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 @ Sreta: Vaistino taj mali ujkica kida. Fizicki strasan potencijal. Ko camuga neki.
kuruz Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Zvezda rival jeeeeeeeee a ne Efempeeeeeeee hoćemo Cigane a ne Pantere Zvezdo vrati seeeeeeee 1
Hail Metal Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Čas košarke velikog Žalgirisa, Zvezda je osramotila srpsku košarku, ni jednom nisu vodili i šutirali kao da su neki tamo Saša Matići. Ali realno mutant nije ni trebao da nastupa u Evroligi, trebala je to biti Cibona. 3 5
Hail Metal Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Ne vaša su braća, sa njima ste osnovali jadransku ligu. 2 5
lemmy sixx Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Moja nisu, jer ja to nisam rekao. Ja nikada ne stavljam uje ispred Partizana, a ti si ih postom iznad stavio ispred Zvezde. Tako da, sve je jasno...vasa su braca. 2
Hail Metal Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Ja sam samo rekao činjenicu, voleo ih ne voleo, oni su zaslužili Evroligu jer su pobedili u ABA ligi. 2 2
lemmy sixx Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Jesu, cinjenica. Ali jebiga, treba biti srecan ako oni puse. Po meni je to nekako normalno. Ali ako cemo tako gledati onda je i Zvezda zasluzila da igra kvalifikacije za LS u fudbalu, jer su prvaci Srbije. Ali kara banana. 2
Hail Metal Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 (edited) Kada je KK Crvena Zvezda poslednji put osvojila titulu u košarci: - Kumovi Vojislav Šešelj i Tomislav Nikolić ušli su u Vladu Srbije - Milan Milutinović postao je predsednik Srbije - 6 godina nakon toga osnovan je Fejsbuk - Novak Đoković je napunio 11 godina - Osnovana je mt:s sa 064 mrežom - Jedna marka vredela je 6 dinara Jesu, cinjenica. Ali jebiga, treba biti srecan ako oni puse. Po meni je to nekako normalno. Ali ako cemo tako gledati onda je i Zvezda zasluzila da igra kvalifikacije za LS u fudbalu, jer su prvaci Srbije. Ali kara banana. Ja sam i srećan kad Cibona puši, ali sam srećan i kad Zvezda puši, to je valjda normalno. I zaslužili ste da igrate kvalifikacije za LŠ, ipak Vam je Vučić poklonio titulu. Edited February 6, 2015 by Hail Metal 3 3
lemmy sixx Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Naravno da je normalno. I ja sam srecan kada Partizan pusi. Ali nisam srecan kada puse od hrvata.Isto tako sam srecan kada sjebu hrvate. Pa mozda je i poklonio, ali vama se poklanjalo 20 godina, malo mora da se menjaju stvari.
Мајор Гашпар Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 (edited) Што би рекао Божо Копривица: "То није патриотизам, то је естетика". Ја навијам увек против Звезде. Поштујем сваког Звездаша који навија против Партизана било кад и било где. Edited February 6, 2015 by Мајор Гашпар 2 1
Salvation Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 (edited) Hejle ti si ili epski pacenik ili epski trol, ne prestajem da se odusevljavam kako ti ne dosadi. Edited February 6, 2015 by Salvation 1 3
Hail Metal Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Ја навијам увек против Звезде. Поштујем сваког Звездаша који навија против Партизана било кад и било где. To je to. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=02&dd=06&nav_id=955278 Novi rekord mutanta. 1 1
lemmy sixx Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Nisi tako pricao do pre 3-4 godine...rekao si uvek protiv Zvezde sem kada igraju protiv hrvata i barselone. Што би рекао Божо Копривица: "То није патриотизам, то је естетика". Ја навијам увек против Звезде. Поштујем сваког Звездаша који навија против Партизана било кад и било где. Uvek protiv Partizana. Sem kada igraju protiv tvojih ustasa i zvoneta bobana.
kuruz Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 http://www.telegraf.rs/sport/1423319-zvezdini-kosarkasi-vezbaju-trojke-kako-bi-skupili-sto-vise-novca-u-humanitarne-svrhe-video
Vic Rattlehead Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Kada je KK Crvena Zvezda poslednji put osvojila titulu u košarci: - Kumovi Vojislav Šešelj i Tomislav Nikolić ušli su u Vladu Srbije - Milan Milutinović postao je predsednik Srbije - 6 godina nakon toga osnovan je Fejsbuk - Novak Đoković je napunio 11 godina - Osnovana je mt:s sa 064 mrežom - Jedna marka vredela je 6 dinara - Kuruz je navijao za na nju Што би рекао Божо Копривица: "То није патриотизам, то је естетика". Ја навијам увек против Звезде. Поштујем сваког Звездаша који навија против Партизана било кад и било где. Isto mislim, i cijenim. 4
kuruz Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 istina, sećam se nekih Radmanovićevih elejupova 1
Recommended Posts