Jump to content

Recommended Posts

Posted

Istina je da vecinu ljudi i navijaca Zvezde zabole kurac ko igra za koliko para u partizanu. Jebe mi se tacno i da placaju sto igraju tu, nek vole ko im jebe mater. Svinja laprda o nekim silnim kradjama drzavne love i prebacivanju u Zvezdu, a on jadan mora da se snalazi, pa nalazi dobre ljude koji vole partizan. Nalazi on moju kurcinu, ne bismo se ugasili da nije imao sve zive privilegije i kosarkaski monopol bukvalno. O tome se radi, govnara debela sere, a ne o Pavlovicu i Macvanu koji su dobri momci.

pričao sam sa čovekom koji je bio u upravi Zvezde u vreme Pešića

Sloba Vučićević je upumpao ogromne pare, oko 5 miliona evra

ali Dule ih je usrao

dakle, ljudi iz uprave kažu da nije bilo nameštanja, gluposti, sranja, nego da je Zvezda usrana isključivo na terenu

to što vi pravite ne znam ni ja šta od svlačionice u Vršcu i trojke iz auta su budalaštine

a posebno priče o državi

oba kluba su dobijala pare, ali je Dule napravio sistem koji u Zvezdi nikada nije postojao

greška Partizana je to što se nije ušlo u UPPR u vreme kada je trebalo, jer bi to išlo na drugačiji način, ne saranjom sa drugim klubom, kao što je urađeno u slučaju Zvezda-FMP

verovatno su mislili da će im na taj način biti ograničena raspolaganja novčanim sredstvima, usled čega ne bi mogli da rade šta im padne na pamet, već bi morali da plaćaju poverioce

• Upvote 3
Posted

Javna tajna je da jedno vreme visoki igraci nisu smeli da predju bilo gde drugo osim u partizan. Nista nije crno i belo, ima tu jos hiljadu stvari. Dobijalo se i zato sto ste bili bolji, pa jbt ne mozes 12 puta da ukrades. Niti ni potrebno. Rebni 3-4-5 puta, kad se tamo stvori predstecajna i atmosfera moranja, potpomognuta drzavnim lopinama, onda caruj na postenjaka. Postenjacine, na terenu i van njega. I u sudijskim svlacionicama. Debilski je dati kos iz auta ispred nosa sudije i pricati da ti neko radi o glavi.

• Upvote 7
  • Downvote 2
Posted

Неплаћање пореза је огромна грешка управе, али оно што су засрали сад плаћају.

Нису ишли на варијанту да се клуб замрзне, па онда од нуле да се новац преусмери на неки приватан клуб.

Дуки да је хтео НБА центра и плеја, довео би исте у септембру, а не сад кад март куца на врата.

Тај кош из аута нико не би приметио да Тегелтија није пустио у емисији после пар дана.

Из аута јесте био и то је то. Оштећени сте дебело и ко зна шта би се даље дешавало.

• Upvote 3
Posted

Tako ne bi mogao da sere kako nemate leba da jedete dok se mi bahatimo ali cete i pored toga snagom volje i casova ljubavi da postanete konkurentni uprkos svemu i u inat svima. Kada nema konkurentan tim tu je presing na sudije, pravljenje neprijateljske atmosfere i, naravno, najjace oruzje, pazljivo gradjenje mitomanije o sacici junaka suprostavljenih sistemu, iako i vrapci na grani znaju ko je bio favorizovan tim sve ove godine vase dominacije. Ne kazem da ste izbegavali da se pojacate samo da bi on imao jace adute da sere, ali postaje zaista simptomaticno kako vec nekoliko godina pocinjete i zavrsavate sezonu sa potpuno razlicitim timovima, ali se i dalje vodi 'nemanje para' prica i kako neko gleda da vas unisti i slicno.

Posted

Дуки да је хтео НБА центра и плеја, довео би исте у септембру, а не сад кад март куца на врата.

U septembru dovode timovi koji se bore u evropi i igraju u jacim ligama, vi ste se od evrope oprostili u startu a za kurtonsku ABA ligu je ovaj tim bio dovoljan.

Pojacati solidan tim sa jednim ili dvojicom odlicnih igraca u februaru nije mala stvar, ako pricamo o borbi za titulu, ima sasvim dovoljno vremena da se uklope do F4.

Posted

partizan je uvek kretao i završavao sezonu drugačijim timom, odnosno uvek je na početku to bilo krpljenje i pušenje, rasprodaja prošlogodišnjeg tima, d abi do kraja sezone to bila mašina.

nikad kao FMP ove godine, kada je sve projektovano, zategnuto od prvog dana, pa opet će na kraju karina da bude.

• Upvote 2
Posted

Pa mi smo se spremali za EL, i tu smo ispunili cilj, a vas su Oktjabr Krasni i Ploiesti odvaljivali.

pa opet će na kraju karina da bude.

najvise bih voleo da se sastanemo u polufinalu, pa kom opanci kom obojci...ubedjen sam da ove godine dobijamo, bar sto se tice ABA lige, u ovoj domacoj je sve moguce.

Posted

U septembru dovode timovi koji se bore u evropi i igraju u jacim ligama, vi ste se od evrope oprostili u startu a za kurtonsku ABA ligu je ovaj tim bio dovoljan.

Pojacati solidan tim sa jednim ili dvojicom odlicnih igraca u februaru nije mala stvar, ako pricamo o borbi za titulu, ima sasvim dovoljno vremena da se uklope do F4.

Ми смо ранијих година странце доводили готово пред старт ЕЛ.

Рецимо, Бо је, чини ми се, доведен за прву или другу утакмицу. То није сметало да одемо на ф4.

Појачања нисмо довели због блокаде и фрке која је испала око Рашковића.

Тим је формиран у ходу са огромним закашњењем.

Румуне смо обе добили.

Од Руса смо тесно изгубили и то са оном сиротињском екипом.

И ја маштам о полуфиналу. Да видим како то Радоњић три пута може да добије Вујошевића.

Гагић отишао у Турску.

Posted

Ја сам слушао Даниловића кад је говорио да је могло по Звездином моделу, али да нису хтели.

Ако је истина да је могло без сарадње онда су они забили колац у срце.

Posted (edited)

taj model je valjda nuđen naknadno i dobro je da ga nisu prihvatili.

a za otpis kamata i ta sranja su uprskali najgore.

Pa mi smo se spremali za EL, i tu smo ispunili cilj, a vas su Oktjabr Krasni i Ploiesti odvaljivali.

ja sam pričao upravo o, gotovo svim, partizanovim evroligaškim sezonama.

gotovo uvek smo dovodili neke anonimne crnce koje niko nije hteo i polako uvodili po jednog, dva, eventualno tri klinca koji bi tokom sezone eksplodirali i do kraja bi to postala respektabilna ekipa, onda rasprodaja (crnci bi dlazili kao slobodni irgači, jer za razliku od FMPa mi nismo imali novca za ozbiljnije ugovore), pa novi krug.

sada umesto neafirmisanih crnaca,su došli naši prekaljeni asovi, ali recept ostaje isti. formira se ekipa za kraj sezone uz redovito klimav početak (koji je ove sezone bio zapravo sraman).

nikada nismo imali od prvog kola ABA ekipčinu kakvu je FMP ove (ili prošle sezone) imao.

tako da to nije duletova žvaka za naivne u poslednjih godinu-dve kako se ovde priča, nego tako klub funkcioniše deset godina unazad.

Edited by truliandedzombileš!
  • Upvote 1
Posted

Čovek koji je pisao ciganski UPPR mi je to pričao.

Sećate se da Zvezda nije ostvarila pravo na učešće u sledećoj sezoni pre nekoliko godina, ali je ipak igrala? FMP je to pravo ostvario, pa je tad promenio ime i krenula je priča.

Partizanu to nije trebalo, jer je bio u svim takmičenjima, a i obaveze nisu bile ni blizu kao kod Cigana.

Video sam spisak svih kojima prava Zvezda duguje, ogroman je, ali je 99% većine dugova otpisano kroz UPPR. Ispali su mnogo pametniji, na konju su ako ih Čović ne zajebe.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Румуне смо обе добили.

Од Руса смо тесно изгубили и то са оном сиротињском екипом.

Pomesao sam sa Banvitom, on vas je odvalio u Pioniru.

Dule nema pravo da sere o budzetima jer je on taj koji nece javno da objavi podatke, kraj price.

Neka prvo kaze koliku ima platu i koliko su placeni Macvan i Pavlovic, pa neka onda sere.

U Zvezdi se bar zna koliki je budzet i gde se trose pare. Cedevita ima veci budzet, a sta su oni uradili u EL.

Posted

Partizan ima bolji domaci teren od nas, to je cinjenica. Bolji trener je u ovom trenutku mala, skoro nikakva prednost, jer je kratak sa igracima koji mogu to da isprate. Mi sa losom partijom dobijamo 10 razlike, to su isto cinjenice, tako da je sve osim 3:0 za nas u plej ofu iznenadjenje. Ovaj tim Zvezde je dosta bolji od proslogodisnjeg, a od pretproslogodisnjeg nemerljivo. Dzenkins se vratio, polako, ali sigurno, a ako udvoje Bobija izresetacemo ih.

Posted

Izdajnik oprostio dug i presao u Gacijantep. Sram da je debelu Svinju, Gagic je dobar momak, nije neki kosarkas, ali je bolji covek od Svinje.

Posted (edited)

Ne bih ja toliko optimisticno prognozirao.. kada se uzme u obzir da ste vi svaki dan sve jaci, uz to u usponu forme, imate cinjenica boljeg trenera, i oprobane mehanizme pritisaka na igrace/sudije, rekao bih da ove godine samo ako udjemo opet nekako u "alba" formu dobijamo 3-0 ili 3-1.. ako se nastavi ovo lutanje a ne mozemo da racunamo na neke kljucne igrace (dakle ako bude kao sto se sada upravo desava), vrlo lako se moze desiti da nas opet izjebete. Cinjenica je da imamo daleko bolji tim, objektivno, ali faktor Radonjic i tempiranje forme su vazda hendikep koji vama ide na ruku. Ipak, realno, ove godine se moramo uozbiljiti posto bi stvarno bilo sramota da vas ne dobijemo, sa sve Maricem i kim vec, ako treba.

Edited by Salvation
Posted

Daj bre, napunio ih Videnov, busni su kao kanta. Plus Pavlovic je Toza Nervoza, njega malo iznerviras i reci zbogom Ujka Luju :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...