Grob Bez Dna Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 idealan tim za njega. moze da radi dve stvari koje najvise voli - da ne igra odbranu i da palija trojke.
Hail Metal Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 Odlican igrac , Radnicki ima najboljeg centra u Srbiji .
M-16 Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 (edited) Boli ga uvo, dodje na tekmu, kaže Verku da naprži ove djavolčiće da skandiraju "mrzim Beograd" i tako to, svi srećni i zadovoljni. Baš mi se smučio i klub i grad, jebao ih lokalpatriotizam. Prestao sam i da idem u halu, odgledam po nekad sa ćaletom utakmicu na tv-u i to je to Edited November 5, 2012 by M-16 1 1
El Karnisero Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 Мута велики стручњак. Је л' водио он некад екипу која је имала муда? Ја нисам запамтио да је икад његова екипа играла добро кад је било најпотребније.
Мајор Гашпар Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 Tодорић код Тегија. Биће, биће нереда оооо
Hail Metal Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 http://www.sportske.net/vest/kosarka/kalpeper-novi-plej-102713.html http://www.mondo.rs/s265852/Sport/Kosarka/Todoric-_Ne_menjamo_Tomasa_i_Gordona.html
Мајор Гашпар Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 Погледао пар клипова овог малог црње. Циркус играч, без контроле. Овакве је Звезда доводила. Него,,, Milutinov će za godinu dana biti, kako ja volim da kažem - 'kapitalac У глави сцена - Тоша се смешка покварено и трља руке.
..charlie.. Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 (edited) Kakvo fino drustvance... Edited November 7, 2012 by ..charlie..
Мајор Гашпар Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Погледао друго полувреме. Скот развалио.. У недељу ће се видети ко је вјера, а ко невјера.
kuruz Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 (edited) koji je trenutni odnos Partizan - CZVBGDFMPDIVA? 5-1? Edited November 7, 2012 by Underkuruz
Мајор Гашпар Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 2 на Јадрану, 1 у Купу и 3 у првенству. За сада. Исправка...5 у првенству (2 у регуларном и 3 у финалу).
..charlie.. Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Погледао друго полувреме. Скот развалио.. У недељу ће се видети ко је вјера, а ко невјера. Skot-22 poena (šut za dva poena 9/10, šut za tri poena 1/1, slobodna bacanja 1/1), uz sedam skokova i jednu asistenciju... Pocepao...
El Karnisero Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Скот и Савовић страшни,Симоновић и Браун најгори као и обично. Ракоч исто био јако лош. Колико боље играмо кад је Цвеле на плеју,ја не знам који се курац дешава у клубу па кињимо наше најталентованије играче. Нелсон је кидач,то се види али је човек класична двојка,не зна да креира ништа. Сакатимо и њега и Цвелета оваквом тактиком.
kuruz Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Гледао сам неколико минута и видео да се Ракочевић и даље залеће под кош, а онда не зна шта ће са лоптом. Просто је невероватно да никада није успео да престане то да ради.
Grob Bez Dna Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Скот и Савовић страшни,Симоновић и Браун најгори као и обично. Ракоч исто био јако лош. Колико боље играмо кад је Цвеле на плеју,ја не знам који се курац дешава у клубу па кињимо наше најталентованије играче. Нелсон је кидач,то се види али је човек класична двојка,не зна да креира ништа. Сакатимо и њега и Цвелета оваквом тактиком. mora da igra da pare ne bi bile dzabe bacene. nisam gledao divu ove godine puno, ali nelson mi deluje kao da je operisan od suta. fizikalije odlicne.
Hail Metal Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 jel ovo kup lilijane ronketi sto igraju zvezda i balticko-uralske velicine ? 1 1
Мајор Гашпар Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Колико је озбиљна повреда Богдановића пошто читам да прескаче и Немце?
Grob Bez Dna Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 kazu da nije strasno, ali da nece da ga puste da igra pod iglama u ovim godinama.
Мајор Гашпар Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Добро је..штета би било да иде под нож таман кад је добио шансу.
El Karnisero Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 mora da igra da pare ne bi bile dzabe bacene. nisam gledao divu ove godine puno, ali nelson mi deluje kao da je operisan od suta. fizikalije odlicne. Физикалије одличне,тројке не знам да ли је уопште шутирао али са неке полудистанце није лош. Улаз одличан. Најкласичнија могућа продорна двојка.
Angelystor Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Zna li neko na koju foru samo mi ne igramo ABA ponedeljkom? Sutra Nemci, nedelja FMP.
Hail Metal Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Besiktas pobedio , dobro za Partizan , sve dobiti kuci , sto je realno , i prolaz je gotovo siguran .
Recommended Posts