Мајор Гашпар Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 (edited) Ја сам клип поставио форе ради, као што бих поставио клип кад тренер опсује или рукама млатара. Ни помислио нисам да ставим ради реваншизма јер је ДВ хватао децу за врат, па ајде сад да вам отварам очи како и ви хватате. Ок, тако кажи. Немој продавати причу како је Обрадовић измислио кошарку јер је прошао у другу фазу ЕЛ, за разлику од ДВ који није изашао из ЕК групе, па му се може. Показао Немцима и црнцима да са Србима нема зајебанције. Edited February 16, 2015 by Мајор Гашпар
kuruz Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 naravno da jesu, ali zato i imaš frakcije, istok i ostale koji imaju mozak dok na severu nema diskusije
truliandedzombileš! Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 (edited) kada zvezdaš nabraja partizanove transfere Partizan živi od tih prodaje, zvezda srče državne pare. I niko ne prica da hoce lika koji tuce po utakmicama, jos manje psihopatu koji davi ne znam kako si gradirao ovo, mislim znam, čitaš blic i ta govna... duletovo davljenje je gospodsko za ovo spalavrsko gurkanje... poenta je da je i ovo obradovićevo i duletovo i sve psovke svih sfrj trenera i bacanje flaša, šutiranje reklama, tehničke... sasvim normalna stvar. Edited February 16, 2015 by truliandedzombileš!
LoveHateLove Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 (edited) Ja nikad nisam srao o Duletovom davljenju partizanovih igraca, iskreno zabole me uvce, neka ih davi, samara sta god. Meni smeta sto se tako ponasa i prema sudijama, delegatima i ostalima, a ne biva uvek adekvatno kaznjen. Na kraju krajeva, ako cemo i da poredimo, ovaj crnja je dobacivao i upadao u rec Obradovicu, za vreme tajmauta, i doslo je do gurkanja, dok su oni klinci, ni krivi ni duzni popili davljenje, apsolutno neuporedivo. Edited February 16, 2015 by LoveHateLove
Мајор Гашпар Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Немој да овде расправљамо о фудбалу. Ето, има тема о ЈСЛ.
truliandedzombileš! Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Ti klinci su za pola godine izrasli u igrače. Za još godinu i po to će masno unovčiti.
Мајор Гашпар Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Na kraju krajeva, ako cemo i da poredimo, ovaj crnja je dobacivao i upadao u rec Obradovicu, za vreme tajmauta, i doslo je do gurkanja, dok su oni klinci, ni krivi ni duzni popili davljenje, apsolutno neuporedivo. Нема оправдања за дављење. Јбг, неко опсује мајку играчу, богу коме већ, а неко крене на играча. Богдан је добио техничку због расправе са судијом у тренутну кад је Партизан против ФМП-а дошао до повољног резултата (губили готово цео меч) и то му је била пета лична. Андрић је одиграо лоше у одбрани у последњем нападу, изгубили смо и то је то. Јбг, није исто гледати утакмицу на ТВ-у уз кикирики и пиво и били поред линије кад се решава утакмица. Не оправдавам, али то је цињеница.
LoveHateLove Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Ti klinci su za pola godine izrasli u igrače. Za još godinu i po to će masno unovčiti. pa i to cemo da vidimo, nije ni kod Duleta svako izrastao u velikog igraca, imao je i on omaski...evo da nabrojim samo neke strance : Law, Dzerels, Dzavai, Erden ...svi su posle Partizana igrali u najjacim klubovima i napravili karijere, u Partizanu nista nisu pokazali...
Мајор Гашпар Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 pa i to cemo da vidimo, nije ni kod Duleta svako izrastao u velikog igraca, imao je i on omaski...evo da nabrojim samo neke strance : Law, Dzerels, Dzavai, Erden ...svi su posle Partizana igrali u najjacim klubovima i napravili karijere, u Partizanu nista nisu pokazali... Од тих набројаних само је Ерден био у Партизану за време ДВ. Џерелс је добро одиграо. Донео нам прстен у Љубљани. Буквално је сам добио. Џаваи и није направио неку каријеру. Лоу има 2 ЕЛ и оба пута је одиграо одлично и током сезоне и на ф4. Не спорим, било је промашаја колико хоћеш.
KazimKazim Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Dzavai i Dzerels kod Vlade budale...i bioe dobar (ovai drugi) - kace odlucivalo za titulu domacice i jadrancice I Lo, da
Мајор Гашпар Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Да узмемо неког Џерелса на 3 месеца, па да певамо. 1
truliandedzombileš! Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 veći su promašaji uložene godine u razvoj igrača koji nikad igrači nisu postali...
LoveHateLove Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Dobro, ne secam se sad bas da li je sve trenirao, ali bilo je promasaja. Nazalost, od domacih igraca ne secam se da je iko napravio karijeru kad su ga sutnuli, uglavnom su svi propali. Dzavai igrao u Barsi, dobar je bio, posle ga Turci uzeli za grdne pare, jest da su se zajebali, ali ko u Turskoj nije propao.
Мајор Гашпар Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Реално, он и у Барси није био нешто. Није имао ни неку минутажу. Ерден тек ништа није направио с обзиром какав је таленат био. Јбг, волео сплавове и зајебанцију. Страхиња Милошевић, Митровић, Ђекић, Чакаревић..све дупло голо.
kuruz Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Vujošević pravi igrače za sistem Partizana i oni se tu uklapaju Tripković - povrede Novica - povrede Tepić - povrede mozga Bogdan - igračina Krstić - igračina itd itd
Мајор Гашпар Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Фудбалски речено, иста ствар као што Клоп ради. Његови играчи у 90% случајева, играју добро само у Дортмунду. Перовић - готово ништа после Партизана Пековић - звер Марић - готово ништа после Партизана
kuruz Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 tako je kao što je Ferguson sa Flečerom, Kerikom, O'Šejem, Veslijem Braunom i drugarima uzeo LŠ, a Premijer osvajao i sa većim panjevima, tako i Dule pravi sjajne rezultate sa prosečnim igračima
KazimKazim Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Sto Tepic povreda mozga? Mislim da se previse od njega ocekivalo i u periodu od pre 6-7 godina i sad...i tad i danas se on naibolje snalazio kao pleimiker, organizator igre, specialac u odbrani i ako pogodi nesto - puna kapa...to stoe u svom prvom mandatu imao bolje saigrace, samim tim vise asistencia i rasterecenosti u igri - nie do njega
kuruz Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 u poslednje vreme ima dosta baš neartikulisanih poteza ne sećam kad sam gledao igrača koji je lošije odigrao utakmicu od njega kada je Partizan igrao u EK protiv Hapoela
KazimKazim Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Jbg, ostavljenie da igra sa klincima i nekim otpacima sa strane (tad nie bilo Sase, Milisava, Macvan malo-malo pa povredjen)...jos nie imao nikakvu zamenu, jer Dalo atrakcia cirkusa Medrano ne moze 5 minuta da sastavi bar da odigra korektnu odbranu (od napada i glumljenja pleia su svi odavno digli ruke) Bratie lipsavao na parketu, u to vreme po 38 minuta u igri...i jos pored svog primarnog posla, morao i da izigrava i poentera...to nie mogao ni u svoim naiboljim danima, a danas nema poima
kuruz Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Dalo stvarno nema veze sa životom, užasno je teško gledati ga
truliandedzombileš! Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Baš nekako sam na Daloa i mislio, da je naš pa bi mi išao na kurac, a ne neki tamo crnac. Stoji ovo što Kazim napisa za Tepića.
Srlandand Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Zvezda Cedevita poluvreme klasika, lose krenuli, onda malo digli igru i laganih plus deset.
LoveHateLove Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Partizan ce jos i drugi biti na kraju, ako dobije Buducnost u poslednjem kolu. Sipak, vidim sad da Cedevita vodi, pustice ih coravi.
Recommended Posts