Мајор Гашпар Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Ми у најбољем случају можемо бити трећи. Добиће Цедевита Будућност и онда се све решава у Подгорици.
LoveHateLove Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Sto, mozete biti drugi ako sve dobijete do kraja. Ja se nekako nadam da bi Buducnost mogla da padne na cetvrto mesto, ali male su sanse sada kad je Cedevita izgubila. Njih bi lakse izbacili.
Мајор Гашпар Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Парт - ЦЗ Цедевита - Мега Солнок - Будућност Мега - Партизан Будућност - Крка Задар - Цедевита Цедевита - Будућност Партизан - Задар Будућност - Партизан Солнок - Цедевита. Једино да нас пустите у дербију. Ја бих највише волео да идемо директ на вас, али ако се то избегне, нека буде Цедевита. Ипак су то усташе, а и ми смо усташе, а ви са спонзорском браћом. Зезање, наравно.
LoveHateLove Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Derbi dobijate. Nije u interesu ni nama ni vama da igramo u polufinalu, mada i ja bih to najvise voleo, ali ako bih trebao da biram izmedju Cedevite i Buducnosti, bolje Crnogorci.
Sreta Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Ako namestimo derbi da bog da crkli svi redom, boli me bas kurac za bilo ciji interes. 1
Мајор Гашпар Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Derbi dobijate. Не верујем. Не верујем ни да у Купу добијамо. Мекани смо испод коша, фали плеј (ако уопште дође). Али зато на више утакмица (евентуално полуфинале и домаћица), ту добијамо.
El Karnisero Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 На три немате шансе да добијете.чак и плеј да вам дође. Дерби, не верујем, долази вам у лошем тренутку. Али мислим да ће на крају бити 1. ЦЗ 2 Цедевита 3. Партизан 4. Будућност :haha: 2 1
Мајор Гашпар Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Мерлинка >>> Џони Само Радован Настић Бенседин. Од 13:18. Кад га Џони пита за породицу, а овај му прича о керовима.
El Karnisero Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Пих, за Мерлинку и нисам сигуран, али Бенседин апсолутно. 1
Demon Seed Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Од 13:18. Кад га Џони пита за породицу, а овај му прича о керовима. Milutin je hteo da te ujede... Nemoj i ti da si zloban, viš da ga prvo pita ''Psi svi živi?'' pre nego što krene o Milutinu, Milki, Dragoljubu... Olivera
Мајор Гашпар Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 (edited) Хаха извињавам се ако нисам разумео. Какав је то разговор. Кева, ћале - Вера, Драгољуб - и Милка. Пих, за Мерлинку и нисам сигуран, али Бенседин апсолутно. Edited February 16, 2015 by Мајор Гашпар
Hail Metal Posted February 17, 2015 Report Posted February 17, 2015 (edited) Ти би вероватно нашао изговор и да му је Обрадовић просуо зубе по паркету (црнац, ко га јебе ). Mislim da bih i ja našao izgovor za tako nešto. Elem mislim da je , kad se već priča o prošlosti, Partizan, tj Vujošević, mogao da napravi bolje igrače od Ž.Rakočevića i Anđušića, ti igrači su imali potencijal. Bilo bi u interesu srpske košarke da Partizan pusti Zvezdu da snimi još jedan DVD Kup, a Zvezda da nas pusti u njihovoj privatnoj ligi Zmaga Sagadina. Čisto da Beograd i beogradsko predgrađe imaju predstavnike u Evroligi, a Kitarovići nek igraju Kup Lilijane Ronketi. Edited February 17, 2015 by Hail Metal 1
truliandedzombileš! Posted February 17, 2015 Report Posted February 17, 2015 nema od te ljubavi ništa fmp i budućnost dva bracka kluba, stubovi srbstva, jelte. 1 1
Salvation Posted February 18, 2015 Report Posted February 18, 2015 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=02&dd=18&nav_id=959435 :haha: 15 iljada, u taverni u Valjevu, logorasi, picke materine. Jebote. 1
LoveHateLove Posted February 18, 2015 Report Posted February 18, 2015 (edited) Toliko o tome da igraci partizana igraju za sicu. Ovde su nas grobari ubedjivali da Gagic ne prima vise od 50 hiljada po sezoni, a za 6 meseci primio 54 i otisao jer mu nisu redovno placali, znaci za sezonu je trebao da uzme preko 100K. Ej, jedan Gagic, a koliko onda primaju Macvan, Muric, Milosavljevic... verovatno manje od Gagica... Edited February 18, 2015 by LoveHateLove
Salvation Posted February 18, 2015 Report Posted February 18, 2015 Pa naravno da primaju manje, oni igraju za ljubav, a on je covek hteo i da jede u logoru
Мајор Гашпар Posted February 18, 2015 Report Posted February 18, 2015 Гагићу је последња година уговора. По овоме има 9.000 месечно. Уз то, проверено знам, инсистирано је од стране менаџера да му се исплате ранија дуговања да би одиграо још ову сезону. Мурић и Гаги имају, по мојој процени, највеће плате. Опет те највеће плате су ниже или у рангу са Вилијамсом, Бобијем, Блажићем, Џенкинсом. Вероватно и Немац спада у ову групу. И да, верујем да је удбашка хуља нудила новац. Прво је рекао да није, па је Гагић рекао да је имао понуду, па је удбаш признао да су кокетирали, али током прелазног рока. Шта ће им Гагић? Ето, чисто онако, може му се. 2 2
El Karnisero Posted February 18, 2015 Report Posted February 18, 2015 Концентрациони логори и холокауст над Партизаном, а играчи добијају по 10 к евра месечно. Мирко Павловић кажњава Цветковића јер је он једини плаћен у тиму, скидају се кошеви са Малог Калемегдана = неспособни Цигани, ко им јебе матер. 3 1
Recommended Posts