Мајор Гашпар Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Не спорим да су вође смеће и да раде то што раде, али правих навијача има више од 20 људи који ваљају сезонске. Ти овим изјадначаваш оне оне који то раде са целом трибином. Сви долазе само да би окретали сезонске? Коки би рекао да има нас који више волимо клуб од сезонских улазница.
El Karnisero Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Био сам ја довољно дуго на северу да видим шта се и како дешава на трибини. Кримоси који преко клуба узимају паре/регрутују глупе клинце и полуинтелигентни празноглави клинци који се ложе на навијање и то да буду зајебани. Пола у копу их није знало прву поставу. Такви као Куруз су још и најбољи ту, а то довољно говори о њима. Сви навијачи Партизана које знам а да имају сезонске купили су их од Алкатраза. Да ли мисле да ће те паре отићи клубу? Наравно да не мисле, зна се у чији џеп то иде, али кога боли курац јефтиније је. После вас није срамота да кењате како нас боли курац за наш КК, а ви ваш заливате и пазите га као цвеће. Нас 1 000 - 1 500 које је гледало Николића- Бакића и Марша и данас смо у Пиониру. Остали су дошли касније. Што је срамота, но код вас није ништа боље, а серете. Видели бисмо ако бисте ви били 10 година у толиком курцу као ми на шта би вам се све Пионир и велики Гробари. И да Вујошевић и Даниловић нису од главе до пете у чмару вођа југа. Кењало се, не могу навијачи Партизана да стигну на све, они иду на све спортове. Све да је тако, са све женским рвањем и шахом нисте могли никад да скупите једну посету на Маракани. Тако да, ту вашу демагогију продајте некоме другом. Дође Евролига - ми напунимо Арену, као и ви. Дође ЛШ, вама пола стадиона празно са Арсеналом, ми пунимо Маракану са Ренџерсом, на разним Вентспилсима више људи него када вама дође Тотенхем. Но, добро је то дебели урадио, годинама се писало о невероватним навијачима Партизана, па сад људи и верују у то, велики је то демагог. 3 1
Мајор Гашпар Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Ево у курцу смо, па је Пионир пут и против Левског. ЈНА никада нећемо напунити. То је чињеница и ту нема спора. И вама дебело опада посета на Маракани. Колико фудбала, толико и публике. Уопште није реч о бројкама. Поента приче је да се бојкотује клуб на Јадрану, а тај Јадран доноси све ма колико сви били за шкартирање АБА лиге. Кад је најтеже било и кад се клуб гасио, навијачи реч нису рекли него су пустили да клуб оде низ воду тј. да га Човић присвоји. Фазон, ми не пратимо кошарку.
El Karnisero Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Који навијачи? ББРС, Хероји? Ко се ту пита? Вође. Шта њих занима? Паре и лична промоција. Крај приче. Навијачи Јадран не бојкотују, ко воли Звезду гледа је. И има нас сасвим довољно, мало мање него кад ви играте, а код вас ти криминалци не бојкотују текме. Наравно, нека је Човић преузео клуб, ја бих волео да је то његов клуб, да је власник, али није. Он заиста има амбицију да уради нешто са клубом, а не само да га покраде. У дилеми кључ или Човић говнар који ће донети Евролигу, спонзоре, добар маркетинг и одличну кошарку, не видим дилему. Ако нас зајебе и испостави се да од активирања старе Звезде нема ништа најгоре што може да се деси је да се клуб угаси, као што би се угасио да није било Човића. Што би рекао Лоша ако су то само биле лажи, лажимо се бар још мало. А неће се испоставити, много је озбиљна прича и много је озбиљан лик Човић, иначе не би опстао толико колико је опстао.
Мајор Гашпар Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Ау, матори. Наркоман воли хероин највише на свету, па му не смета ни кад у њега ставе 50% мишомора. Ради га бар мало. Ако се испостави да вас зајебе, па угаси клуб који је замрзнут, за кога ћеш онда навијати? Ти си убеђен да Човић све то ради зато што му је ЦЗ драга колико и теби? Гарантујем животом да динар из џепа није дао за клуб него су спонзири и остатак изрекетирани овако или онако.
El Karnisero Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Па нисам ја луд да мислим да ЦЗ значи Човићу. Он неће паре, пара има. Хоће и њих, али то није најважније. Он хоће спортску славу, то је стара бољка моћних људи. А за то му треба велики клуб, тога нема са ФМП-ом и Цедевитом. Не би се он никада са ФМП-ом ни зајебавао, да је могао одмах у Звезду. Не знам да ли је дао из свог џепа, ја мислим да део сигурно јесте, не велики, али мислим да је кеширао нешто сигурно. И мислим да ће он то у свој џеп и вратити, да се разумемо. Што му не замерам, то је здраво размишљање, пословно, капиталистичко, а спорт је такав у 21. веку.
Мајор Гашпар Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Њему је спорт само параван. Типа, то није Небојша који је покрао по Косову и био у талу са земунцима. То је наш Небојша који је воздигнуо Звезду. Јес, боли га курац да ли сте први или осми. Не иде му ни из џепа ни у џеп. И сутра кад га буду хапсили, а једном ће морати, биће људи који ће му доносити цигарете у ЦЗ и певушити ону Хоурину "Како је добро, видјети те опет". За неког ко се јуче родио Небојша Човић ће бити спортски радник, а не окорели удбашки криминалац.
El Karnisero Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Опет ћу да кажем, у праву си за њега, кримос и говно од човека. Абрамович није, шеици нису, 95 посто власника кошаркашких и фудбалских клубова који су мање-више важни нису? Добродошли у модерни спорт који воде "успешни пословни људи".
Мајор Гашпар Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 (edited) Поцртај власници у целој овој причи. Он је свој приватни клуб крстио државним клубом да би узимао државне новце, а понаша се као да води приватни клуб. Хоћу да га видим као успешног пословног човека који даје из свог џепа, а не музе преко државне приче паре са стране. Edited March 5, 2015 by Мајор Гашпар
El Karnisero Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 А значи сад су проблем државне паре, које он узима. Ако их узима за себе, видећемо, ваљда ће га неко осудити, или ће се бар неки најмањи доказ о томе показати. Ако их узима за клуб, државни клуб, државне паре.
Мајор Гашпар Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Плашим се да ће то бити приказано кроз пар година као неко недомаћинско пословање. Што каже Аки - пуј пике не важи. Ђаво је однео шалу. Ваља спавати. Какав државни клуб, такав и печат.
kuruz Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 koliko budalaština dok ste vi vikali "Tole lopove", na JNA se viče "uprava napolje" tu je razlika a to zašto isključivo ljudi koji su nekada navijali za Zvezdu prelaze da navijaju za druge klubove je pitanje upravo za tu lobotomisanu gomilu sa severa Југ је купљен, остатак није. На последњој утакмици дељени папирићи са упутством да се не скандира против управе. zaboravih da okačim, slikao sam
vudun Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Дође Евролига - ми напунимо Арену, као и ви. Дође ЛШ, вама пола стадиона празно са Арсеналом, ми пунимо Маракану са Ренџерсом, на разним Вентспилсима више људи него када вама дође Тотенхем. Pa ja ne znam ko je toliko glup da posle svega prati fudbal šugavi.
Hail Metal Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Upravo tako, za fudbal me zabole, ne znam ukupno da nabrojim 5 igrača FKP i FKCZ, dok sa druge strane znam sve u košarkaškim klubovima. Nikako se ne sme povlačiti paralela između sportskih, košarkaških veličina, poput Vujoševića, Danilovića i todorića sa kriminalcem najvećeg ranga Nebojšom Čovićem.
Маузер Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Jebali vas i partizan i zvezda. Ja iskljucivo pratim zbog mladezi, buducnosti srpske kosarke. Sto se tice svega ostalog, Zemun ole.
lemmy sixx Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Ajde ne seri Cvele. a to zašto isključivo ljudi koji su nekada navijali za Zvezdu prelaze da navijaju za druge klubove je pitanje upravo za tu lobotomisanu gomilu sa severa Pa to si samo ti uradio. Zato sto si navijacki maloumnik. Sem tebe ja u zivotu nisam cuo cak ni za slican primer. A sto se lobotomije tice, pa mislim da se to pre moze reci za ljude koji kace skenirane pecate po forumima nego za ljude koji ceo zivot navijaju za klub koji vole. Какав државни клуб, такав и печат. Dovla jebote, ti si pametan covek, kontam da si i dobra dusa. Sto se blamiras sa ovakvim budalastinama? Svestan si ti koliko je ovo nenormalno? 3
Маузер Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 (edited) Ma volim ja Zvezdanu i dalje i to ce tako ostati. Ali puno je tu stvari od kojih pizdim. Visa sila kontam. Edited March 5, 2015 by Маузер
Srlandand Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Nema nikakve razlike izmedju ekipe sa severa i ekipe sa juga. Vodje krimosi regrutuju maloumnike i do jaja su u dilu s politicarima i upravama i to je to. Jedino sto je sever mnogo brojniji i sto ste vi u poslednje vreme poceli da tripujete avangardu neku, a pre neku godinu ubijate Francuze, vijori se Ratko Mladic zastava na jugu i ostalo. Tako da postedite nas demagogije, svi su potpuno isti. 1
Мајор Гашпар Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Леми, тебра, човек је довео зета на челу клуба, а ми расправљамо да ли је државни или приватни. Која је то легенда Звезде у клубу сем Неше Баксуза? Попишао се по Ракочу кад су мењали Бодирогу.
lemmy sixx Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Dovla, ja ne pricam o klubu, vec koliko je nenormalno kada najobicniji posmatrac ostavlja tamo neke skenirane pecate i baca se oko toga. Brate, gledaj kosarku, uzivaj u sportu, kakvi bre pecati i vlasnicki ugovori. Nema nikakve razlike izmedju ekipe sa severa i ekipe sa juga. Vodje krimosi regrutuju maloumnike i do jaja su u dilu s politicarima i upravama i to je to. Jedino sto je sever mnogo brojniji i sto ste vi u poslednje vreme poceli da tripujete avangardu neku, a pre neku godinu ubijate Francuze, vijori se Ratko Mladic zastava na jugu i ostalo. Tako da postedite nas demagogije, svi su potpuno isti. Upravo to. Cinjenica. A ovo naprimer nikada neces cuti od nekog grobara. Ili nekog janjicara. Od njih ces dobijati trash romantizam i skenirane pecate. A vamo pricaju o lobotomiji. Brate mili. Manite se ljudi corava posla. Pratite sport, koji ce vam kurac u zivotu da se blamirate i pravite budale od sebe sa tu nekim pecatima, vlasnickim ugovorima i ostalim zajebancijama za budale. 4
Мајор Гашпар Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Одавно је постало више од игре. Генерално, ти си у праву. Тако ћу гледати кошарку кад будем имао 55 год. Купим новине, отворим, видим да се игра дерби, па се обрадујем.
kuruz Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 ja znam barem deset takvih ljudi, svi su ranije navijali za Zvezdu, a onda shvatili kakve nebuloze šire Cigani a što se tiče avangarde, ona je postojala i ranije, samo što niko nije smeo da pisne dok je Alcatraz bio moćan sad je već druga stvar, a i čitav sukob je proizveo jačanje te struje Manite se ljudi corava posla. Pratite sport, koji ce vam kurac u zivotu da se blamirate i pravite budale od sebe sa tu nekim pecatima, vlasnickim ugovorima i ostalim zajebancijama za budale. ovo što ti pričaš je budalaština zamisli da sad neko otvori televiziju u Subotici, da isti naziv kao što je tvoja, uradi sličan pečat i priča da je to u stvari prava subotička televizija to su teške malverzacije i varanje mase 2
Vic Rattlehead Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 lobotomisanu gomilu sa severa Moraš da shvatiš da kada kažeš ovakve stvari, prestaješ da budeš ozbiljan.
kuruz Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 uđi na delije.net/forum pa ćeš shvatiti o čemu pričam 1
El Karnisero Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Стручно мишљење прелетача засновано на писању навијачких форума. 2
Recommended Posts