kuruz Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 pa dok ne dobijem odgovor, šta nije jasno trebale mi slušalice, dobio savet, prijatan dan samo banatska teritorija, nikad mentalitet
lemmy sixx Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Pa pokupio si mentalitet, banacanine. Inace, popravile se Agroziv pastete u poslednje vreme.
kuruz Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 naravno da nisam ne znam, ima 20 godina kako ih nisam ni liznuo znam da je promenjena uprava (možda i vlasnik) nedavno
lemmy sixx Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Dobre su, bolje od Neoplante u svakom slucaju. I virsle su im dobre. Ali pileci file sam prestao njihov uzimati, uvalili mi neku matoru kokosku jebo ima pas mater.
Мајор Гашпар Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Другар који је раније био редован на северу ми је причао да су лично они патентирали песму о Човић Весни и да је певана редовно кад су гостовали у Железнику, а Човић набијао цене улазница.
lemmy sixx Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Gmaz. Proserem se cim mu facu vidim. Ok, nije on vredjao nikoga vec je izneo uvrede na racun svoje zene, ali ne prica se tako na televiziji.
Мајор Гашпар Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Скоро па као понашање Вере Матовић. Кад год видим Веру на тв-у сетим се твоје приче.
lemmy sixx Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Kompletna ludjakinja. Haos je napravila. Sa druge strane, Marko Bulat je totalna suprotnost.
Hail Metal Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 U drzavi gde premijer kaze da mogu njemu da skandiraju da je peder, ali ne i Đokoviću ovakvo ponašanje Čovića i ne čudi.
kuruz Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 kakva sad Vera Matović? postoji na delije.net jedan izveštaj sa gostovanja Cigana u Železniku, naći ću ga da vidite šta su pevali Vesni pre desetak, možda čak i manje godina
Мајор Гашпар Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Леми снимао новогодишњи програм на својој телевизији, па се Вера развалила од алхокола и направила срање. Ја сам умирао кад сам то читао. Нађи то кад можеш, тебра. Чисто ради спрдње и зајебанције. Posted 22 maj 2014 - 12:06Vi niste svesni koja je to gadura. Jedne godine bila kod nas na snimanju nove godine.Napila se ko krmaca,skakala po stolovima,srusila jednu kameru. Nikada vise takva sranja nismo snimali.
lemmy sixx Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Ona kurvestina insistirala da prva peva. Mi rekli ajde, mozda zena ima obaveza i zuri negde. Kada ono kara banana, ona htela prva da otpeva da bi mogla da se olesi i pravi haos. 1
Hail Metal Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 http://www.srbijadanas.com/clanak/mogao-je-da-bude-heroj-u-odeljenju-klinac-u-crnom-dresu-sutnuo-za-pobedu-onda-se-desilo-nesto Kara banana. http://www.b92.net/video/kaziprst.php?yyyy=2015&mm=03&dd=06&nav_id=965584 Evo cele emisije sa najvećim kriminalcem u srpskoj košarci, malo je nervozan trgovac Kosova.
El Karnisero Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 (edited) Каква говнарчина јеботе живот. Прави политичар и капиталиста, јебем га у уста. А где је он са Вучелом пљувао Бранкицу? Зашто му ви не помогнете, па да ли је овај човек нормалан... Edited March 7, 2015 by El Karnisero 1 1
Мајор Гашпар Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 А где је он са Вучелом пљувао Бранкицу? Код оне наказе Вучићеве на Пинку.
lemmy sixx Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 dobar si ti dovla, sledeci puta kada budem u nisu te zovem da overimo neku kafanicu samo nemoj o pecatima vise, majke ti, bistar si momak DOVLAAAAAAAAAAAAA
Мајор Гашпар Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Договорено братко. Јави који дан пре, па да уклопимо. Можда не будем у Нишу кад будеш долазио.
lemmy sixx Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 ma ko zna kada cu ja tamo opet doci, to zenina rodbina tamo, prvi puta kada sam bio popio sam im sve od sljive sto su u kuci imali 1
lemmy sixx Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 To se podrazumeva ja mislim da ti i sreta niste svesni koliko vas kum postuje 1
Мајор Гашпар Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Поштовање је обострано. Један је Доктор! Пробудим се око 7-8, улогујем на фб кад тамо порука од брата Немање који се мало пре тога вратио из кафане. Изјадамо се један другоме редовно. 1
Јарослав Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 ne znam kako Dovlu neko ne može da poštuje uvek pošten čovek i ni malo zloban
Sreta Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 Nije mnogo ostalo ovakve gospode kakvi su Major i Hail. Realno, ceo sportski deo yumetala dominira, jedino Tag Hoya lize muda moja!
Recommended Posts