M-16 Posted April 19, 2015 Report Posted April 19, 2015 Ti bi mogao malo i za fmp da navijaš. Jedino za njih nisi. Drago mi je da se i na terenu dokazalo ono što vi uvek forsirate: NISMO ISTI! I da, kapa dole Majoru. Gospodin čovek. 5
El Karnisero Posted April 19, 2015 Report Posted April 19, 2015 Dule je napao lika koji je vođa navijača (istog onog koji je skidao voditeljki B92 sunđer sa mikrofona) FMP - jebote Тебе човек просто не може довољно напушити курцем. Мачван "Bilo nam je teško da igramo četiri utakmice za šest dana. Tišti me loše suđenje i tretman koji smo imali. Mora da se zna ko kakav rejting ima u ovoj cirkus ligi. Ovi momci koji su u Partizanu pošteno i vredno rade i ne zaslužuju da se klipovi sa njihovim faulovima kače po internetu, a niko ne pušta faul (košarkaša Zvezde Jake)Blažiča", kazao je Mačvan. 3
Мајор Гашпар Posted April 19, 2015 Report Posted April 19, 2015 Јбг, под утиском после пораза. Богдановић се прошле године опраштао од репрезентације. Хладне главе овако нешто никад не би изјавио, сигуран сам. Велики је улог био.
Јарослав Posted April 19, 2015 Report Posted April 19, 2015 jeste svaki poraz težak, posebno u ovakvoj utakmici, ali malo ovi komentari ne priliče profesionalcu, koji pritom ima poveći staž jebiga, stisni zube, čestitaj pobedu, a ne da ligu u kojoj igraš nazivaš cirkusom i pričaš o rejtingu kod sudija
kuruz Posted April 19, 2015 Report Posted April 19, 2015 nađi slike, vidi zastavicu na rukavu, pa odgledaj snimak mentolčino
Salvation Posted April 19, 2015 Report Posted April 19, 2015 Retardirano je da se covek koji bi uz Pavlovica trebalo da bude uzor mladjima u timu ponasa maltene jednako lose kao ovaj drugi. Jos gore time sto je Macvan zapravo odigrao epski seriju, koliko je mogao, i da vam nije bilo njega i Murica komotno bi bilo i 3-0. Takve akcije su za tu neke Kuruze i kurce, ne prilici coveku njegovog renomea.
M-16 Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Pusti izjave, Mačvan je svaku utakmicu ginuo na terenu. Pravi sportista. Za Pavlovića mogu samo da kažem da je Blagi bio u pravu. Kokjevi ortaci avangardisti i aristokrate:
kuruz Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 pa onda http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=03&dd=04&nav_id=964631 pa onda opet snimak sa Duletom
M-16 Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 U pravu je Lemi kad kaže da si navijački maloumnik. Čime se ti baviš... 3
kuruz Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 time da Dule ne napada bez razloga, nego da ga u hodniku hale, na utakmici koja protiče bez gostujućih navijača zbog odluke uprave FMPa, upravo provocira jedan od vođa navijača koji iz nekog razloga navijaju za FMP 3
Мајор Гашпар Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 (edited) Људи, искрено, такви кретени немају шта да траже у спорту. Седи мајстор међу управом клуба. Замисли ситуацију да је потегао нож после утакмице. Што се тиче понашања Павловића...ја потписујем да мене нико на овом свету не би могао да испровоцира на утакмици таман да ми говори највеће гадости и вређа породицу. По форумима читам да му је Лазић током целе утакмице псовао сестру. Не улазим у то да ли је истина или не, то га не оправдава да остави екипу на цедилу. Павловић води некакве своје ратове и против Будућности и против Звезде. Кад је иде, гура на силу по сваку цену. Прошле сезоне је погађао против Звезде, ове није и све је то додатно утицало на њега као усијану главу. Транспарент који се односи на Калинића је дебилан. Edited April 20, 2015 by Мајор Гашпар 8
M-16 Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 time da Dule ne napada bez razloga, nego da ga u hodniku hale, na utakmici koja protiče bez gostujućih navijača zbog odluke uprave FMPa, upravo provocira jedan od vođa navijača koji iz nekog razloga navijaju za FMP Jedino se ti ovde baviš time. Našao kreten sebi ravnog pa neka se bije koliko god hoće. Više bi trebalo da ga brine što ga je Radonja urnisao dva puta zaredom pred Grobarima.
Мајор Гашпар Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Ми смо касно формирали тим и то нас је скупо коштало и сада и у Еврокупу. Озбиљне екипе не доводе плеја у марту, јбг. Вујошевић на конференцији каже како је Партизан оштећен у трећој утакмици. Да се не лажемо, било је туче. Лазић, Тејић, Дангубић - напунили пенале секирама и рокањем. Али, јебеш му матер, то је део тактике једног тима. Нема шта тренер да се жали кад прими 92 поена и његова екипа има 15 скокова мање. Ми би и ову утакмицу изгубили бар са 15 разлике да се нисмо држали у скоку. М-16, мислим да грешиш са тим кад кажеш "нашао кретен себи равног". Човек је спортски радник изазван од човека који је хулиган и коме није место у ходницима и свлачионицама клуба. Шта је следеће? Да уђе нека будала коме је пун курац свега и закрка нож неком од челника клубова у леђа само зато што је део ривалског клуба? После утакмице честитам порукама другарима који прате те кошаркашке приче, Видим Митровић даје изјаву, неко срање у позадини. Моцарт одмах објављује како је Дебели напао Мирка Павловића, мучки с леђа. Мајку му, помислих, Дебели стварно не уме да се контролише, не вреди га бранити, претерао је до даске. Срећом, ето га Мирко демантује. И испостави се да је хулиган са листе управе клуба (а није у управи) изазвао ово срање. У цивилизованим друштвима такви би одавно имали забрану приласка, а и да немају, у року од 5 мин би били приведени, саслушани и обележени.
M-16 Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Dobro, jesam preterao ali neka se time bave oni koji su bili zaduženi za obezbedjenje. I Neši Iliću razbili glavu pa se oko toga ne diže frka.
Мајор Гашпар Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 ево га и на утакмици у Железнику прошле године. Штос је у томе што жандари знају која је њушка у питању. Није то неки Милојко из Пакашнице па да им је непознат. Ти исти који треба да га хапсе су га и пустили да уђе. Но, волео бих да се овде стави тачка на ову причу јер нема везе са кошарком, а не желим да тиме скренем причу да смо изгубили заслужено. За Нешу се слажем. Опет затајили жандари. 2 1
M-16 Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Na snimku se vidi da je trener prvi udario. I ja sam tako iznabadao jednog kretena posle verbalne rasprave pa sam osudjen godinu dana uslovno. Videćemo kako će trener da prodje. Biće veselo kod Tegija sutra.
Мајор Гашпар Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Неће бити кажњен јер се налазио тамо где му место није. Може приватно да га тужи (нагађам, нисам правник).
Sreta Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Nece biti 3:0 jaka muda. Bolji smo i to je jedino sto je bitno. Nekada bolji ne pobedi, ovoga puta jeste. Mislim da je Macvan malo preterao i da jednom dobrom momku kao sto je on to ne lezi. Pokazivanje jaja nama na tribini je ok, nemam nista protiv toga, sve je to deo predstave, ali iskreno nisam od njega ocekivao ovakvu izjavu. Na kraju krajeva, Jaka je dobio namernu licnu za udarac pesnicom i zato se i nisu pustali klipovi, ali to je nebitno. Vujosevic je sve ucinio da opet izbije tuca i sranje i sram ga bilo zbog toga. U proslom mecu mu to nije poslo za rukom, samo zbog toga sto je Dzenkins pravi profesionalac, za razliku od na primer nekog tamo pavlovica. Izlozio je ljude da ih neko krade, srao o nekoj logistici i hteo da napravi sranje. Sad neka im da pavlovicevu mast da namazu na cmarinu koja se ojela od jebanja! Major je pokazao da je veliki, kao i Milosavljevic, koji je pravi kapiten. Sve nesto cekam da se jos nesto desi, kao da nismo pobedili, bog te jebo kako ce biti grobarima kad povezemo desetak godina prcanja... Partizan je odigrao muski, iznad svojih ocekivanja, dosta prljavije (nemam nista protiv ovoga da se razumemo, sve dok se postuju pravila, udri po jajima, pesnicom u glavu i slicno, ako se sankcionise, pa ko prezivi), dostojni su protivnici i bice jos vece zadovoljstvo pokarati ih u Superligi. 8
truliandedzombileš! Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Ko bre zeli smrt? konkeretno sam na tebe mislio i tvoje ranije izjave tebi nešto da čestitam? sve trčim. 2 7
lemmy sixx Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 не желим да тиме скренем причу да смо изгубили заслужено. Kuruz janjicar se ne slaze. Navijacki maloumnik. konkeretno sam na tebe mislio i tvoje ranije izjave tebi nešto da čestitam? sve trčim. A sto bi njemu cestitao? Sto se kvalitetno drao ispred tv-a? Onda cestitaj i meni, ja nisam gledao ni jednu utakmicu jer me boleo kurac.
Мајор Гашпар Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Срето, мислим да Блажић није добио намерну за оно ударање, али то сада није ни битно. Каже ми сестрић малопре:"Ујак, не брини, купићемо нови Партизан". 1
lemmy sixx Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Ti mu reci "Dete moje, kupicemo novu titulu cim nasi dodju opet na vlast" 1
Sreta Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Срето, мислим да Блажић није добио намерну за оно ударање, али то сада није ни битно. Каже ми сестрић малопре:"Ујак, не брини, купићемо нови Партизан". Za ono sto je Macvana udario je dobio, hteo je da mu vrati za pokusaj ubistva iz prosle utakmice, kad je ovaj pokusao da ga ubije namernim faulom u kontri. Na tu pesnicu je mislio Macvan, a ono sto je Milutinova udario je bilo bas slucajno, da li bi iko normalan pokusao samarom da povredi coveka od 210cm?
Recommended Posts