Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

konkeretno sam na tebe mislio i tvoje ranije izjave

tebi nešto da čestitam? sve trčim.

To sam i mislio, i tada sam morao da ti objasnjavam da lupas gluposti i da nisam tako mislio. Upravo sam osetio snazan bol u predelu prepona sto ne stize ta cestitka. Major jedini realan i gospodin grobar na forumu, sa vama ostalima, sem mozda Kazima, i nema normalne price, uglavnom.

Edited by Salvation
Posted (edited)

Koja su jaja moderatori, stisla se muda kad je bilo 1-1 i srušili server, od jednom proradio yum kad je Zvezda dobila.

Elem potpuno zaslužena pobeda Zvezde i prolaz dalje, jednostavno imaju više kvalitetnijih igrača, katastrofalne partije Mačvana i Pavlovića u zadnje dve utakmice. Kalinić stavio u džep Pavlovića.

U suštini zadovoljan sam otporom Partizana videlo se da su maksimum dali.

Ne slažem se sa Sretom da je Vujošević želeo incidente na utakmici, ni jednu tehničku nije dobio, relativno je miran bio, po meni veoma kulturno polufinale plejofa, pa nije ovo čamugaški NBA da je pozorište.

Ne znam o kakvoj crnoj desetogodišnjoj dominaciji mašta Sreta, ostavi se Sreto tih varnica i pahuljica i sagledaj istini u oči, ovo je Jadranska liga, bitna samo zbog EL, ali dobro 15 god ne znate šta je titula ma koju ligu da igrate.

Svakako će biti dve Evrolige, Partizan u onoj slabijoj osvaja i biće prvak Evrope, Zvezda puši u onoj jačoj Evroligi, ali ako ipak budemo igrali kup Lilijane Ronketi više će mi vremena ostati za knjige, to bi i Vujošević savetovao.

Smrt fašizmu, živeo Partizan.

Edited by Hail Metal
  • Upvote 2
Posted

Primoran je Dule da vaspitava huliganstvo jer su društvo i porodica kao ćelija društva omanuli.

Ostaje žal za Evroligom, ali generalno jebeš Jadran. Mesec jun donosi tradicionalne radosti.

• Downvote 1
Posted

Bija neki tekst na Tarzaniju od derbi posle drugu utakmicu. Odma' krenule ocene kako je navijački i neprijateljski prema instituciju, a na kraj ispalo istina sve što je napisano. Kvo ti je život.

• Upvote 1
Posted (edited)

http://kosarka.hotsp...ana-originalno/

E to je smekercina.

Jeste on i Mitrović veoma dobri momci, pravi reprezentativci.

Malo lajkiram Tomu, ipak je to moj fazon, nastao decenijskom dominacijom,

u ekipi FMPa, osim Slovenca, niko nije iritantan, čak je i trener simpatičan

al zato uprava...

Pa dobro, ponekad je biti crnac dovoljan razlog za biti iritantan ali osim toga si u pravu, možda malo Lazić iritira ali fini momci iz predgrađa.

Edited by Hail Metal
  • Upvote 1
Posted

ne slažem se za crnce

svi su maksimalno korektni bili i svaka im čast, nisu podlegli atmosferi

sa druge strane, svaka čast Pavloviću, vidi se da je bolestan za Partizanom

• Downvote 3
Posted

ne znam ja

Vilijams je bolesno odigrao juče, mislim da je u jednoj seriji dao 17 od 19

onog našeg se što pre rešiti, kakav inidijanac lebe mekani

Posted

Akojon je zajebao sinoć stvari sa onim bacanjima u zadnjoj četvrtini kad se lomilo.

Inače je retko simpatičan crnac - nije našvrljan, nosi traku oko ćele i suknju umesto gaća.

Cigani čitave sezone urlaju ''Vrati konju glavu Mačvane'', a lik ima okruglu glavu. Neka pogledaju malo Bobija... Jabučilo.

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

Realno, kenjate. Kao i obicno. Tj. ja se zapravo sa vama slazem, ali su u pitanju.. kao i obicno.. dvostruki arsini. Da pojasnim.. svi ostali su vam kul zato sto zaista i jesu momci koji krajnje sportski shvataju svoje zadatke, i ne nasedaju na mucke provokacije. Sa druge strane Jaka i Lazic su veoma temperamentni i po potrebi malo prljavi igraci, ali iskljucivo u sluzbi tima i zato sto ginu za isti. Dakle, ako cete da serete o njima, sto u principu nije da nije na mestu, gde je tu onda isti arsin za milion i jednog takvog grobara, pocnimo samo od Macvana, da Pavlovica i ne stavljamo tu preocigledno je?! Dakle, odlucite se, jbg, ili si ljigavstina ako gines i igras po potrebi i prljavo za tim (Maskerano stajl, mada realno svi ovi navedeni sem mozda Pavlovica su daleko od toga) ili brate, cilj ne bira sredstva. Po meni, trebalo bi da bira, i slazem se da je bolje imati tim bez takvih igraca sa neke moralne tacke gledista, ali jbg, pokazalo se vise puta da su takvi igraci neprocenjivi sa rezultatske tacke (Rodman, npr.)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...