Мајор Гашпар Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 (edited) Можда серем, али стали смо скроз код +20 као да су хтели испод 16.. Свесно или не, али ето вам Мега. Edited June 4, 2015 by Мајор Гашпар
Veliko jaje Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Zvezda odigrala preko kurca, potpuno nezainteresovano.
Salvation Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Kakva smejurija od utakmice. Zajebavamo se ceo mec i onda bas odlucimo e ustvari ne bi da budemo drugi, ae ipak na Megu. Mislim, da se razumemo, mnogo ne volim taj tim i onog Vujosevic wannabe trenera ali prvo i osnovno pravilo igranja za Zvezdu bi trebalo da bude da u bilo kom mecu bilo kada bilo gde bilo kako izgaras da iskaras groblje, a ove danas ne da je boleo kurac nego je bilo smesno. Mnogo ste opasniji kada Pavlovica niko ne nervira, definitivno, ali sa ovom igrom bi nas fazon i Mega dobila bez frke.
darkonet Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 igrali smo koliko je trebalo, sto da juris da pobedis nebitnu utakmicu u nebitnom takmicenju, odigraj koliko treba i teraj dalje, prosto
Sreta Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Ne bih pustio partizan tacno da mi karijera zavisi od toga. Malo ih je kenjalo, malo smo mi bili opusteni, ali to je to, vrlo verovatno 3:0 u finalu.
truliandedzombileš! Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 igrali smo koliko je trebalo, sto da juris da pobedis nebitnu utakmicu u nebitnom takmicenju, odigraj koliko treba i teraj dalje, prosto kako nebitno valjda bi voleo da klub za koji navijaš makar jednom bude prvak srbije?
darkonet Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 kako nebitno valjda bi voleo da klub za koji navijaš makar jednom bude prvak srbije? iskreno mi je svejedno, posto su ligu napravili nebitnom, jedino je vazna ABA i Euroleague, ova titula u KLS posluzice samo za merenje patke i to je sve
kuruz Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 ABA mi je sveee ABA život jeee Čoviću legendo 1 1
Vic Rattlehead Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Koliko je utakmica bila ozbiljno shvaćena od strane Zvezde, dovoljno govori ona Milutinovljeva posterizacija Marjanovića.
Мајор Гашпар Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Немој зајеабавати...шта, он је божанство и нико не може против њега? Десило се, испао, закаснио да покрије. Мени оно и није постеризација.
Vic Rattlehead Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Ma zajebavam se. Ali jesu igrali poprilično ležerno, plus Partizai srale trojke, i Kalinić uradio istu glupost kao Pavlović u ABI.
darkonet Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 lepio je Bobi sinoc Nikolu, zive lopte mu hvatao, ali bice Milutinov top centar to je i vise nego jasno. Pohvala za Macvana sto se sinoc nije sabanisao, cak je i za jednu odluku gospodski priznao i rekao da je od njega lopta izasla i da je lopta za Zvezdu a ne za Partizan. Pavlovic, jbg, nastavlja sa ponasanjem iz polufinala ABA, a bas sam mislio da je naucio lekciju i da ce da radi ono sto najbolje zna, da igra vrhunsku kosarku. U finalu slicno ko u ABA, 3:1
LoveHateLove Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 pre dva dana videh Kalinica i Blazica, sopinguju neke telefone u Uscu nisam gledao utakmicu ali zna se sta sledi u finalu
Мајор Гашпар Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Боље смо отворили меч, одлепили се и то је то. Готово све утакмице ове сезоне је добијала екипа која боље отвори меч. Павловић очигледно не може да се суздржи, јбг. Колико зна кошарку, толико је и танак са живцима. Но, мора да се забележи тренутак кад Џенкинс удара Павловића после једног фаула с леђа и жели да изазове срање. Ја Џенкинса ценим као играча. Урнисао нас је у полуфиналу, муда до колена, капа доле. Али ретка џукела од човека. Рецимо, прошле сезоне, кад је била нека пауза током утакмице, пришао Далоу и кењао како Дало нема новца ни хлеб да купи, а он не зна шта ће са парама. Набијем ја на курац такве скотове, небитно за који тим играли. Мала исправка...рекао му је да не зна ништа, да не уме ништа и да неће добити динара у Партизану. 1 1
kuruz Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 pa i nije omašio od Andrića nema veće pičkice ona faca debilna, lebe mekani idiotska tehnička greška, ona lopta bačena u aut, greška u vođenju... sve to u tri minuta kreten
Мајор Гашпар Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Ма, ок за кошаркашко знање, али нервира ме то помињање кеша. Џукачки начин да се неко понизи. Андрић сем прангије ниша нема. Спор, безмуд. 1 1
darkonet Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 A Pavlovic i Muric su duse od coveka, ovaj prvi juri u kontri da ga zakuca pesnicom u glavu a hrabri Slovenac gleda na kraju utakmice u sudije vidi li ga neko pa udara Dzenkinsa, mada ga ovaj nije osetio, jaci je...nemoj te dvostruke arsine i da se gleda strogo navijacki, retki su sportisti u oba kluba koji su gospoda na terenu, mozda jedino Gagi i Bobi, Tepic i Danguba
Мајор Гашпар Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 А ко је рекао да су душе од човека? Ја сам само навео како је хтео да изазове инцидент без икаквог повода после фаула и ударио с леђа Павловића.
darkonet Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 ok, ok, samo kazem generalno ima malo sportsmena u oba tima, steta sto je tako, igraci su bili jedina nada za ovaj sport dok ga Vujosevic i Covic nisu uvukli u blato
LoveHateLove Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 (edited) Ovo prvi put cujem za Dzenkinsa, on mi je uvek delovao korektno. U Partizanu postujem najvise Tepica i Milosavljevica, stvarno ne moze da im se nadje jedna mrlja u karijeri. Meni je i Macvan ok, dobro, imao je neke seljacke izjave, ali i to je bilo uglavnom posle utakmice, jbg. ponele ga emocije. I ostali su manje vise ok. Kao sto vi ne volite Blazica i Dzenkinsa ni ja nisam mogao da podnesem Bertansa, i dalje mislim da je maksimalno bezobrazan igrac. Edited June 5, 2015 by LoveHateLove
Мајор Гашпар Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Најбезобразнији играч са наших простора је Рашко Катић. http://www.youtube.com/watch?v=eLMwathgY38 Типа, Бертанс изводи бацања на том Ф4 у Лакташима, а он му се уноси у фацу и каже:"Усрао си се, пичко". Редовно је добацивао играчима који су изводили бацања, не само против Партизана. Опет, ја сам тог Рашка ценио и док је играо и за Партизан и за ЦЗ. Фајтер и тако то. Но, генерално не волим та глуматања. Човек узео Лучићеву руку и ставио је себи на врат, као отима се. Не поменусте Луку Митровића. Максимално коректан играч.
darkonet Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 da, da, Luka, zaboravio sam, najkorektniji ubedljivo od svih, pravi kapiten... Rasko je pre svega namazan igrac, koristi onu staru foru da protivniku baci "petaka" prilikom izvodjenja bacanja, udari ga jako i ovaj posle naravno promasi bacanje...sekirice razne, guranja i sl, jbg centar, sluzi se svim i svacim.
LoveHateLove Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 (edited) jebi ga postoje takvi igraci koji zele verbalno da isprovociraju protivnika, ali dobro, toga ima i u NBA koliko hoces, ali najgori su oni sto mucki udaraju, i to ne mislim na igraca koji igra zestoko pa i kad napravi neki malo jaci faul, vec pre svega na igrace koji udaraju bez lopte, kad sudija ne gleda i sl. , naravno nerviraju i kavgacije koji zele da naprave neki sukob.... ...ali, niko od Grobara nije spreman da osudi Duleta, a ko ima gori jezik od njega!? Igrac je jedno, trener drugo, nije to isto. Edited June 5, 2015 by LoveHateLove
Recommended Posts