Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam poceo da gledam zbog kladjenja, hvala bogu na tome, usrao sam kladzu, ali bilo je bas solidnih utakmica, pogotovo su nase odusevile. Igrale su bez greske najvaznije utakmice.

Posted

Ime Lalovićevog Parga može eventualno da dobije neki kavez sa majmunima u zoo vrtu.

Eni ih, sepure se po domu zdravlja, slikaju se na rentgenu onako, bezveze, a ja nemam ni zdravstvenu knjizicu.

CRNCUGE

SA GORNJE VOLTE

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Znači ide Milutinov u neku Kađivu, Đironu... Kucnuo je čas da se potpiše Žigeranović. A pošto je crnče najureno, pravi je trenutak i za angažovanje Radenka Pilčevića.

Posted

I još Savanovič na poziciji Mačvana. Puna kapa.

Takav tim bi se više pratio nego onaj kultni s Radoševićem na čelu...

Posted

Nailepsa...na RTS2, repriza finala iz Atine EP '95...kakoe Marculjonis bio definisan, zaebao i naseg Milisava...skoro nisam video boljeg belca atletu, pogotovo u to vreme, dje jos teretana nie bila toliko rasprosranjena

• Upvote 1
Posted

:haha: :haha: :haha:

Али ihie :haha:

Гледао сад, гледао и сто пута на интернету, Марчулионис је невероватан батица био. Дуда доктор. Да л' ће да преносе како се Хрвати купе са постоља. :rockdevil:

• Upvote 1
Posted

Што нису повели Пеђу Д Боја као члана стручног штаба, да извади кару и млати њом по овом постољу са кога су Кроасани изашли.

• Upvote 1
Posted

Naglašavam, niti su FMP, Zvezda Telekom, niti Zvezda privatni klubovi, već su udruženja građana, što se da proveriti u APR", rekao je Čović za Novosti

legenda za B92

i kakva vama dalje objasnjenja trebaju?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...