Jump to content

Recommended Posts

Posted

I tako osvojismo i evropsko do 20 godina .... Jebeš me ako bih umeo da nabrojim šta smo sve kao nacija osvojili poslednjih mesec dana ...

Posted

Sanjao sam onaj Tegijev SOS koš... i kao dr Čović sedi između Divca i Anđusa. Levom rukom brije nasapunjanog Divca, a drugom šiša ovog drugog dok bulji u kameru i odgovara na Tegijeva pitanja.

Tek iznenada Miša Tumbas upada u studio i fljaaas, poliva ga katranom i vidiš neko perje leti, kamere se gase, opšti metež, zona sumraka...

• Upvote 5
  • Downvote 1
Posted

I meni bi trebao jedan doktor za snove. - Kakve snove? - Gadne. Ruzno brale sanjam, pa da ih rastumaci. Gavranove sanjam, slecu na mene, sede na meni i kljuju. Groblja sanjam, grobove, spomenike, krstace. I zvezde, zvezde s pet krakova, crvene, k'o zive!! Ja ih urezujem kamom a one pustaju krv i kaplju po meni. A zena vristi!!! - Koja zena? Moja zena !!! Svezana za sine vristi, vice upomoc!!! A voz ide preko nje. Sta to znaci, sve to, a?

Posted
Milutinov je podneo zahtev za raskid ugovora sa Partizanom zbog neisplaćenih zarada, pa u redove Olimpijakosa stiže kao slobodan igrač. 'Crno-beli' Milutinovu duguju 200.000 evra, i to po redukovanom ugovoru na koji je pristao.

Inace, u Partizanu se igra za sicu :bigblue:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...