Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gobera sam hvalio dok još niko nije znao za njega (osim Kazima).

Marjanović, da kojim slučajem igra, ne bi mogao da pisne pored ove zverke.

Posted

Ljudi moji, ne gledah utakmicu, ali deluje da smo sa sve onom skrp centarskom linijom bez vecih problema spakovali realno najjaci tim na predstojecem EP. Onaj Bjelica covek je izrastao u takvog doktora, ja nemam reci.. Simon Kapiten van svih ocekivanja takodje u coveka koji zna da igra kosarku, izgleda. Braduljica se izgleda i dalje gubi, mozda cak dati Milutinovu sansu kao starnom centru, kad vec nema Bobija i Jokica. Ali da, mnoooogo smo jaki na krilnim i bekovskim pozicijama, da nam je jos tu i Bobi jebali bi sve redom bez frke, ali definitivno cemo biti tvrd zalogaj na ovom prvenstvu i ovako, imam osecaj. Imamo razloga za nadu, definitivno, posle ove tekme i one sa Rusima, definitivno izgleda da nalazimo sistem da zamenimo deficitarnu centarsku liniju.

Posted

Ja odgledao. Šut za 3 kriminalan ali dovešće se to u red do prvenstva, plus Teo nije igrao. Raduljica se i prošle godine gubio na pripremnim pa znamo svi kako je svetsko odigrao. Simon imao jedno monstruozno zakucavanje. Žal što se nije kucanjem završila ona majstorska Markovićeva asistencija Dangubiću kroz noge, tj što je usraše faulom. Mada su francuzi prilično opušteno delovali i dosta rotirali tako da ne bi trebalo da se busamo previše. U svakom slučaju ja zadovoljan, sredice to Sale svakako.

Posted (edited)

centarska linija i ne deluje tako slaba: raduljica, milutinov i kuzmić mogu igrati, mada je krle doktor za sve njih skupa.

ali da nam u reprezentaciji igraju igrači za koje nije bilo mesta u crvenoj zvezdi i bajernu? smehotresno.

sve ukupno, imam loš predosećaj.

Edited by truliandedzombileš!
Posted

Nemam pojma, sa Ercegom, Teom i Bjelicom u top formi i ne treba nam neko drugi, ako se igra angazovana odbrana. Problem je samo sto kad imas dominantnog centra on prakticno ne moze da odigra losu tekmu, dok kada bekovima i krilima zataji sut, ode sve u kurac. Ali svidja mi se sto forsira Sale jaku odbranu, to je i Zvezdi donelo titule prosle sezone, od jake i disciplinovane odbrane sve pocinje.

Posted

Sprdaju se sa Rusima.

Rusija, od raspada SSSR-a, ne shvata košarku previše ozbiljno. Da shvata, suvereno bi dominirala sa SAD.

Posted

Ali stvarno, jes da su USSR najvise vukli Litvanci i sve to, ali nevidjeno je koliko su Rusi pukli od tada, a ipak imaju prilicno respektabilne neke igrace i dalje (MOZGOV :rockdevil: ).

Posted

Mozgov nije u timu; startni centar im je neki tamo Pateev.

Ali stvarno, jes da su USSR najvise vukli Litvanci i sve to, ali nevidjeno je koliko su Rusi pukli od tada, a ipak imaju prilicno respektabilne neke igrace i dalje (MOZGOV :rockdevil: ).

Posted

Pa to i kazem, Ruje ko i mi dovode neku tamo sabansku centarsku liniju a posle se neko pita gde su rezultati. Ali svejedno su prsli, sa sve najjacim timom ne bi imali sansu da se bore za medalje, jbg.

Posted

Dosta odličnih igrača im je falilo sinoć, nabroja Šarenac. Mozgov, Krijapa, Kaun... Napravio bi se tu veoma dobar tim.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...