Jump to content

Recommended Posts

Posted

Andjusic u civilu. Davno sam ja rekao da se on nece naigrati kod Svinje, ne voli on takve igrace. Jedina sansa mu je da Svinju diskvalifikuju dozivotno zbog sto prvog napada na sudije :D

Posted

Колико сам скапирао, Бертанс је дао тројку на мање од секунде до краја, за +1 за Гробље и на који фазон је онда Задар добио? :confused:

Posted

slazem se gubitnicki mentalitet definitivno,tako je to kad igra obdaniste i eto zasto je za uspeh neophodno imati spoj mladosti i iskustva , ovako postajemo kosarkaski arsenal,mladi talentovani a gubimo na glupe nacine, sad kako se sabrati pred ocajnu Krku ne znam , kad moramo i od njih da strahujemo ....

Posted

Gordon zaspao, mada trener je kriv do jaja, nije trebalo da se pada na one laznjake od utrcavanja, koja je sansa da daju trojku iz okreta bez zadrske....

Posted

Totalna glupost , trebas se zalepiti za igraca i ne filozofirati , lopta leti preko cele odbrane retardirano , elem mislim da se do ovakve zavrsnice nije smelo doci,i pre onih 14 sek do kraja , partizan se mogao odlepiti aligluposti je bilo previse , bukvalno smo pokonili pobedi zadru

Vesterman je inace ocajno odigrao !!!

Posted

"БОЉЕ ИЗГУБИТИ ЈЕДНУ УТАКМИЦУ СА 23 РАЗЛИКЕ НЕГО 23 СА ПОЛА КОША ''

Koliko ova duletova recenica nakon ove serije poraza deluje kao trucanje i obican verbalizam.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...