kuruz Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=09&dd=17&nav_id=1040561 Podsetimo, Peković je na mesto predsednika trofejnog kluba stigao posle odlaska Predraga Danilovića, dok je Čović predsednik Crvene zvezde, kluba koji je prethodne četiri godine bio u statusu mirovanja. Za to vreme se takmičio tim Crvene zvezde Telekom, odnosno nekadašnjeg FMP, koji je letos promenio ime u KK ILR. neću da budem ko mašina 1
Salvation Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Kako te bre ne mrzi da toliko smaras? Jebote. Nek se zove KK Mali Resnik, koj kurac to opravdava vasu ogorcenu hostilnost i zelju za sukobima proteklih godina? Tj. ne zelim da kazem vasu, odredjenih ljudi iz vase uprave, od kojih se jedan, hvala kurcu sklonio. Ne morate ni da kazete, znamo da vas boli sto opet imate konkurenciju i sto se slika skroz promenila u odnosu na doba vase suverene vladavine, ali rodjaci nicija nije do jutra gorela, TO samo po sebi nije nikome sem maloumniku validan razlog da ne zeli sportski rivalitet - jasno, pukli ste sto vas sada karamo pa vam nije do druzenja, ali fascinantno je glupa prica "necemo lepe odnose posto vi niste Zvezda". 1
kuruz Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 popušiš mi kurac, ukratko mahinacije, štele sa Poreskom upravom, fantomska prebacivanja prava igranja, mahanje tabelama iz Eksela, a ovamo je Dule lud odvratno licemerje ciganskih nakaza sportski rivalitet je kad se prednost ostvaruje na terenu, a ne u Poreskoj upravi 2 3
Álvaro Recoba Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Većina ljudi ovde neje licemerno i ne misli da je Čović svetac. Nema nikakva bitna razlika između ciganske i grobarske nakaze.
Salvation Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 (edited) :haha: Sportski rivalitet je kad se ostvaruje na terenu, mislis, kad se preti sudijama, gepekuju ljudi, izazivaju prekidi tekmi koje se gube i direktno sa terena kupe najbolji igraci iz konkurencije? Ili na koji si jos od vasih metoda mislio "sa terena" mozda sam nesto zaboravio? Nemam sta da dodam, ti si jednostavno maloumnik, nije to cak ni navijacki samo, sira je tvoja dijagnoza. Vratimo se Eurobasketu, nema sa grobljem civilizovane diskusije dok god ga predstavljaju neki tamo Kuruzi. Edited September 17, 2015 by Salvation 1 1
Tag Hoya Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Koga boli kurac za ta dva crnogorska pedera!? Pili su kafu i ona dva, piju i ova dva.... Ne skrećite temu sa najbolje evropske reprezentacije.
El Karnisero Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 sportski rivalitet je kad se prednost ostvaruje na terenu, a ne u Poreskoj upravi А где се набављају нове вилице?
kuruz Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 koji prekid? onaj kad sever aktivira pp aparat? ciganska logika mozda sam ja maloumnik, ali kako onda nazvati navijace CZ koji sve to podrzavaju 1 2
kuruz Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 za nove ne znam, remont prekoputa Hrama 1
Tag Hoya Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 ali kako onda nazvati navijace CZ koji sve to podrzavaju Ciganima 4
Álvaro Recoba Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Ja reko' da nema razlika. Večeras se navija za zemlju u koju živim.
El Karnisero Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 mozda sam ja maloumnik, Ето, и то смо решили.
truliandedzombileš! Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 gde igra bugarska? 3 1
Salvation Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Ladno se igraju obe tekme u isto vreme, sto mrzim te pederske fore.
Álvaro Recoba Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 (edited) Ne igraju se, jedan je stadion. Naši igraju jutre. Neizvesno Grčka i Letonija. Edited September 17, 2015 by Álvaro Recoba
Salvation Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 A, zabagovao sam ja, da, ovi igraju danas, mi sutra. Pardon.
vudun Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Umri Čoki da ti mezar vidim, da se više kobile ne stidim. +10 protiv šablonske Litvanije, u finalu na migrantsku Francusku, pa šta bude. Omatorili smo, za nama više ne žude.
Álvaro Recoba Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Interesantno da su samo Parker i Kaidi rođeni van Francuske uz, naravno, nekol'ko njih sa Gvadelupa.
vudun Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Pojma nemam, ta njihova prebivališta Hejl dobro poznaje, on je njihov vatreni navijač.
Hail Metal Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Литванци су куртон од екипе, играју преужасно цело првенство, једине две идеје у игри су спуштање на Валанчијунаса и индивидуални квалитет. Ако прођу испод 15 да буду срећни. Ponovio si ovo pet puta, smaraš. 1 1
Álvaro Recoba Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Pojma nemam, ta njihova prebivališta Hejl dobro poznaje, on je njihov vatreni navijač. Jes, tija su njegovi Karibljani.
Hail Metal Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Bogdanović je užasan, mora da proradi kad je najbitnije, ali dobro, jak je kolektiv. Voleo bih da prođe Francuska, u finalu sa Špancima nemamo šanse. Dont mix grendmaders and frogs, velika je razlika između nekog tamo crnca iz Benina, Konga, Ugande i medenjaka nežnijeg pola sa Kariba. A jedino dobro što je iz Afrike su afroamerikanke. 2 1
Recommended Posts