Jump to content

Recommended Posts

Posted

vec se platilo odredjeno obestecenje za Stimca...bori se, ima dobar osecaj za skok, posluzice sigurno, mada sam ja za to da treba dati vremena Sofu ali je to izgleda zavrsena prica....mesto se drma i Mekelu, a MWll ceka kao zapeta puska.

Posted

Počivao u miru.

Od Žeravice i Ace Nikolića su krenuli uspesi.

Kad sam počeo da pratim košarku (1995-1996), Partizan je trenirao Žeravica. Dobro, sezonu kasnije je otišao u Zvezdu, ali nema to veze. Bio je simpatičan čikica.

Posted (edited)

Naravno tad nisam mogao da pratim ali to je bese sezona kad je gubio 2-0 od Beocina u seriji, pa su na kraju igraci organizovali treninge sa bese Naserom Trajkovicem (?) i preokrenuli?

To je ta sezona... i Lukovski brljavi...

Edited by vudun
Posted

Причао ја да је лепотан из Израиља жестоко прецењен играч, али Лаловић није веровао.

Вилијамс класа за њега у сваком погледу.

Плус је наркоман, што да не.

Posted (edited)

Ovaj Radonjic je definitivno napravio grupu luzera od ovog tima. Mislim, ok, izgubiti od Reala i Himkija, ali da se sprdaju sa nama to je vec previse.

Ne znam ko je dovodio pojacanja i da li se tu Radonjic nesto pitao ali svakako je omaseno debelo. Kakogod, i sa ovim timom ne bi smeli da igramo ovako lose, tako da Radonjic svakako zasluzuje da ode.

Nisam ni gledao jer sam znao da ce nas odrati, pa da se ne nerviram za dzabe, a i sad vec svako moze da predvidi da necemo dobiti ni jednu utakmicu na strani, kuci mozda namaknemo jos jednu, dve bi bila puna kapa.

I poprilicno sam siguran da je ostao Vilijams umesto Jese ista bi situacija bila.

Edited by LoveHateLove
Posted

Pa nije to toliko strašno, bez MWilla i Bobija koji su bili 70% ekipe i Jenkinsa dobrog šutera. Nema Mitrovića koji je veoma značajan u igri, Dangubića koji bi sigurno imao dobru minutažu, Miller, koji će biti vrhunsko pojačanje, je tek došao, a što se tiče Thompsona u pravu se, on je izgleda velika greška.

A Štimara, jebi ga, zna se koja je njegova uloga. :haha:

Posted

Svi ti igraci su dobili zamene, ne moze da se vadi ni na povrede ni na odlaske. Sta je to falilo Radonjicu sinoc? Sta, falio mu Vilijams i Bobi Marjanovic da ne izgubi 40 razlike, nego 20, a to sto je potrosio preko milion evra na pojacanja se ne racuna. Ne ume covek da vodi ozbiljno ekipu, forsira tu neku odbranu a u napadu sta bog da. To prolazi protiv timova u ABA ligi, u EL mu dzaba Laziceva odbrana, tamo to ne prolazi. Prosle godine je imao dominantnog Bobija pod kosem i Vilijamsa koji je delio asistencije, sad sa malo skromnijim timom je vec frka, te fali ovo, te fali ono, ma da, falio nam Dangubic da bi casno izgubili, kako da ne.

Posted

Nije malo skromniji tim nego duplo lošiji, ne znam kako ti to nije jasno. Nema ni Kalinića koji je znao da odlučuje utakmice i bio odličan u Evroligi. Ko je zamjena za njega? Za Bobija zu zamjene bile prvo Sofo a sada Štimac, jasno je koliko su obojica lošija od njega. Thompson je loš, možda proradi ali trenutno nije ni 30% Jenkinsa. Kad se doda na to odsustvo povrijeđenog i jako bitnog Mitrovića, Dangubića, neuigranost Millera, Mekel koji je objektivno lošiji od MWilla, dobiješ ono sinoć. Pa Partizan je sa Lovernjom, Bogdanovićev, Westermannom, Milutinovim... izgubio od CSKA 42 razlike.

Posted

Nije to nikako duplo losiji tim, bar ne po imenima. Cekaj malo, ko je kriv sto su doveli debelog crnju pa ne znaju sta ce sa njim posle? Isto i sa Tompsonom, Mekelom...ti igraci igraju za iste pare za koje su igrali Marjanovic, Vilijams, Kalinic... A i Dzenkins nije bio nista bolji od Tompsona kad je dosao, on je svu slavu pokupio u plejofu, pre toga je igrao prosecno. Mekel i Sofo imaju veliko iskustvo, Tompson uzeo titulu u Nemackoj, Cirbes reprezentativac, nisu dovedeni anonimusi nego iskusni igraci, sad to sto ne pruzaju ono sta se ocekivalo ne znam ko bi mogao biti kriv osim trenera. Pa jebote ne racunaj strance tu su Simonovic, Stimac, Jovic, ljudi koji su uzeli srebrnu medalju na prvenstvu sveta, pa Lazic koga si ti hvalio ovde na sva usta, ima nekoliko ekstra talentovanih klinaca, uz ova cetiri stranca sasvim dovoljno da se ne brukas. Pa tamo neka Zelena Gora igra egal sa Barsom, oni imaju mozda jaci tim... Partizan je izgubio tu jednu a mi gubimo vec drugu u nizu a tek je pocetak.

Posted

Цака је у томе што треба да се прилагодиш играчима којим располажеш, а Радоњић то не уме.

Хтео би да игра на исти шаблон као прошле сезоне. У томе се види величина тренера.

Posted

Obojica ste u pravu. Realnost je kombinacija vasih stavova. Radonjic je kara banana od trenera, od vajkada bio vazda ce i biti. Kalinic, Marjanovic i Vilijams su duplo bolji od bilo koga ko je ove sezone dosao. Znaci losiji tim nego prosle sezone sa istim losim trenerom...losiji rezultati su neminovnost. Ne znam sta je tu toliko cudno.

Цака је у томе што треба да се прилагодиш играчима којим располажеш, а Радоњић то не уме.

Хтео би да игра на исти шаблон као прошле сезоне. У томе се види величина тренера.

Upravo to.

Posted (edited)

Nije to nikako duplo losiji tim, bar ne po imenima. Cekaj malo, ko je kriv sto su doveli debelog crnju pa ne znaju sta ce sa njim posle? Isto i sa Tompsonom, Mekelom...ti igraci igraju za iste pare za koje su igrali Marjanovic, Vilijams, Kalinic... A i Dzenkins nije bio nista bolji od Tompsona kad je dosao, on je svu slavu pokupio u plejofu, pre toga je igrao prosecno. Mekel i Sofo imaju veliko iskustvo, Tompson uzeo titulu u Nemackoj, Cirbes reprezentativac, nisu dovedeni anonimusi nego iskusni igraci, sad to sto ne pruzaju ono sta se ocekivalo ne znam ko bi mogao biti kriv osim trenera. Pa jebote ne racunaj strance tu su Simonovic, Stimac, Jovic, ljudi koji su uzeli srebrnu medalju na prvenstvu sveta, pa Lazic koga si ti hvalio ovde na sva usta, ima nekoliko ekstra talentovanih klinaca, uz ova cetiri stranca sasvim dovoljno da se ne brukas. Pa tamo neka Zelena Gora igra egal sa Barsom, oni imaju mozda jaci tim... Partizan je izgubio tu jednu a mi gubimo vec drugu u nizu a tek je pocetak.

Šta god da ti pričaš, činjenica je da je ovo sa svim pojačanjima, čak i sa svim povrijeđenim igračima znatno lošiji tim nego prošle sezone, i ti ako to ne vidiš ne znam šta dalje da ti kažem. Lazić je igrač zadatka, odličan u odbrani, u napadu je uvijek skroman bio i znao je da pogodi pokoji otvoren šut, ali si u pravu donekle, loš je ove sezone. Simonovićevu i Štimčevu srebrnu medalju možemo da okačimo znaš već gdje, da li onda to znači i da je Katić igračina jer je isto to osvojio? Ne kažem, može bolje, dok se Miller uigra sa ostatkom ekipe i kad se vrate povrijeđeni, ali ne mnogo od ovoga. I ovakvi bi trebalo da se prošetamo kroz ABA ligu.

Edited by Vic Rattlehead
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...