Мајор Гашпар Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Нама и треба неко да пробија и дели лопте. Само ударају прангију, нико на улаз да иде, јако и до краја.
truliandedzombileš! Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 akojonova prangija je mogla daleko bolje da se iskoristi...
Мајор Гашпар Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Могла је да је поред себе имао плеја који ће да га разиграва.
vudun Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 Supereie odigrao u 1/8 finala na EP protiv nas...ulaz dobar, sut izvan 5m - tankosava...ilie bilo obrnuto, jos imam crne rupe od sinocneg lokanja Dao nam je 15 poena. Znači bolji je od Tepić Milenka.
El Karnisero Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 Дајте неки нормалан стрим, ако бога знате.
Srlandand Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 To sam sad hteo i ja da pitam, serem ti se na Arenu smrdljivu.
El Karnisero Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 Купи неки пакет са Ареном и Спорт клубом, имаш јебених седам плата маму ти јебем.
El Karnisero Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 Јеботе, опет сваки напад иде под кош, ово је немогуће.
vudun Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 Naprednjačko shvatanje pozicionog napada.
truliandedzombileš! Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 je l to ispada da je prvak države kk ivo lola ribar? crna smo mi zemlja košarke makar da je kk pop đuić
kuruz Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 jeste KK ILR prvak u koju su ligu uopšte prebacili taj klub?
Srlandand Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 Купи неки пакет са Ареном и Спорт клубом, имаш јебених седам плата маму ти јебем. Odselih se od gajbe, na milost i nemilost gazdinog paketa sam jbg
kuruz Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 ja prvi put imam SBB sad go kurac za IPTV
kuruz Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 de mi je LŠ, de je ABA liga, de je JSL, de su Žabari boli me baš patka za propalu F1 i NBA u tri ujutru jedino Englezi i Španci
Мајор Гашпар Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 Тражио си Енглезе, гледај Енглезе и слушај Гојка Андријашевића. Ја немам ТВ, па не кукам. Највише волим да јурим стримове Арене и делим сиротињи. Најгори лихвари. 1
kuruz Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 što lihvari? ne kapiram tu priču sa pljuvanjem Arene ni ja ga nisam imao osam godina, sad prvi put od 2007. godine
Мајор Гашпар Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 Колико људи у Србији уопште има свих 5 Арена? Мајстори пусте утакмице Партизана или Звезде на Арени 5, а на Арени 1, коју има већина, иде реприза неке леве утакмице или пренос меча Истра - НК Загреб или Витез - Борац Бањалука. За отимање АБА лиге би у било којој држави жестоко најебали.
kuruz Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 nisu oni oteli, nego je ABA liga prekršila dogovor sa SK drugo, to što puštaju ono što sve zanima na kanalima koje većina nema je sasvim legitimno, ne vidim gde je problem bore se za gledaoce na normalan način
Мајор Гашпар Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 Зато се ја нелегитимно борим да им одузмем што више публике. АБА, Телеком, Ђилас, та нека прича, набијем их на курац. Стручњаци преносе утакмицу у Ивањици или Милановцу и не могу да покрију камерама на основу којих се може видети да ли је офсајд или не, него се види пола колена и две трећине дреса са центра и онда мудрују како ће се то решити у Јеленово оку. Набијем ја јелену у око. Шта сад треба, да понесу камеру и поставе је по средини и окрећу лево десно? Коки, извини што се истресам на тебе. Хоћу да гледаш ствар из угла сиротиње, а не да будеш адвокатска фукара, да пробушиш џеп и да ти се кеш слива низ ногавицу. 4
kuruz Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 ok, s tim se slažem, očajni su im prenosi JSL kad se ne igra u Beogradu, al možda i ne može bolje znaš i sam na šta liče stadioni što se priče tiče, sve znam, al svuda je to tako meni su dobri, a i ostatak kanala mi je bolji na IPTV u poređenju sa SBB
Мајор Гашпар Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 Шта то има ИПТВ, сем Арена, а да нема СББ? Пинкове канале и то је то.
truliandedzombileš! Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 meni su brdo pinkovih kanala zaključali na IPTV, nije neka šteta, niti gledam tv osim sporta, ali nervira iz principa
Recommended Posts