Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Jeste da nije doveden zbog toga, ali Tompson igra dobru odbranu, jos kad bi se rucica opustila, to bi bilo to. Ovako je kanal realno.

Posted (edited)

pa pazi, nisu ni ovi toliki debili pa da opet dozvole da im Cirbes i Stimac sutiraju 90% kao u prvom mecu, ipak je Kari malo veci strucnjak od Radonje...ne moze Cirbes bas tako lako da primi loptu, pokrili su ga, a i ne moze covek sam da igra 40 minuta...izduvali su se u prvoj cetvrtini, posle je doslo do zamora materijala, i to se isto desilo i protiv Reala i Himkija, samo ovaj put cemo tesko doci do preokreta, jbg. nije svaki dan Bozic....sve u svemu ne mogu Miler i Cirbes sami da igraju, eventualno Simonovic nabode po nesto, i Jovic, ostali nula. Mislim da Guduric treba vise da igra, Lazic i Tompson su anti-propaganda za kosarku.

Edited by LoveHateLove
  • Downvote 1
Posted (edited)

pa rekoh da Guduric mora da igra vise, ima muda i solidan sut....ali iskreno, nisam verovao u preokret...jebes mu mater mi smo poceli drugu i trecu cetvrtinu sa 5 minuta bez kosa, prosto je neverovatno da smo na kraju izvukli pobedu, i to vec treci put za redom, ali, mnoge su se cudne stvari desavale u ovoj grupi...na kraju je ipak zavrseno bez iznenadjenja...

sad za drugi krug po mogucstvu dovesti zamenu za Tompsona, ili cak i ne mora, dovoljno je samo da ga sutnu posto od njega definitivno nema nista.

Edited by LoveHateLove
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...