Jump to content

Recommended Posts

Posted

Neposredno po završetku meča KK Partizan NIS - KK Mega Leks, u trenucima dok su se dve ekipe i članovi stručnih štabova sportski pozdravljali, došlo je do nestanka devet unikatnih nadmajica sa klupe KK Mega Leks. U pitanju su posebno kreirani delovi opreme čije duplikate usled kratkog roka, naši sportski rivali nisu u prilici da pripreme na vreme za naredno kolo ABA j.t.d. lige.

KK Partizan NIS veruje da je nestanak opreme samo nepromišljen potez ili čak detinjarija i apeluje na poštene nalazače da unikatnu opremu naših rivala vrate tokom sutrašnjeg dana u prostorije kluba na stadionu u Humskoj.

Avangarda...

Posted

Jasno. Ovde kad prestanu cigansko-grobarska prepucavanja desi se neki tamo Tag Hoya, pa sad realno da li je to bolja opcija?

Stani mirno kad izgovaraš moje ime. Sve je bolja opcija od tebe i tvog FMP-a.

• Upvote 4
  • Downvote 1
Posted

Stani mirno kad izgovaraš moje ime. Sve je bolja opcija od tebe i tvog FMP-a.

Stani mirno kad izgovaras moje ime? :haha: :haha: :haha: Koji si ti kurac utripovao covece, ne znam, ali zabavan si samo nekolicini grobarskih trolova ovde, i to samo zato sto nerviras vise zvezdaski deo foruma.

• Downvote 2
Posted

Stani mirno kad izgovaras moje ime? :haha: :haha: :haha: Koji si ti kurac utripovao covece, ne znam, ali zabavan si samo nekolicini grobarskih trolova ovde, i to samo zato sto nerviras vise zvezdaski deo foruma.

Srce, meni je bitno da tebe nerviram. :-*

• Downvote 1
Posted

ocekivano izginusmo sinoc, Cirbes gori nego ikad, Gudura odlican, Aleks Maric vazda bio seljacina, valjda da se dokaze gorbarskom delu Srbije posto se tanjiric na vagi dvoumi na koju ce stranu s obzirom da je na sva usta u mladosti srao kako je cigan, pa je onako kvarno faulirao Gudurica. Buducnost je ozbiljno zagrizla za prvo mesto, ne vidim osim Mege i Cedevite gde mogu da upisu dva poraza. Ionako nas boli kurac kad ce Covara da obeybedi za nas A licencu !!

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Odigrah preko 143.5 poena, al usrah stajl, lomio sam se da opalim dvojku za neku cifru, 2.65 kvota... Hvala kurcu pa nisam, kupih LABEL 5 i onaj fini rad...

• Upvote 1
Posted

verovatno se bunio sto nije prvi plej, ne verujem da bi sutnuli tek nakon mesec dana....jebes mi sve, nije mi uopste jasno kako smo nakon toliko promasaja sa pojacanjima prosli medju 16 ... kontam da ce uskoro da sutnu i Tompsona.

Posted

Jebote, vrtimo plejeve ko na ringispilu, ne kapiram sta su koji kurac radili sa Mekelom, decko je neuporedivo bolji od Vilijamsa kakav je Vilijams trenutno, a i realno kada obojica igraju na vrhuncu, tu su negde, samo sto ni Mekel u Zvezdi nije pokazao svoje najbolje izdanje.. daleko od toga. I sad kao ajde Vilijams je tu, uci ce sigurno kad-tad opet u formu, ali ne, sutiraju ga odmah.. mislim, ok, kapiram, da nismo prosli u Top 16 mogao bi da posluzi, ovako nece Top 16 da se igra sa Jovicem i Rebicem, ali ono, mogli su i da ne vracaju Vilijamsa ako ce ga tako ekspresno odmah sutnuti. Kakav crni Micic, treba nam neki pravi plej, jbt, pustis Mekela i Vilijamsa da bi doveo Micica.. do mojega.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...