Hail Metal Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 Jednom su se verovali ili ne nasli Nanter, Budiveljnik i partnzan. Malo plus minus matematike što se tiče evropskih titula: Partizan >Efes+Darušafaka+Fenerbahče+Cedevita+Lokomotiva+Zvezda+Unikaha Uz to da se napomene da je tada u grupi sa Partizanom bila Barselona i CSKA, znači grupa sa tri bivša evropska šampiona. Pogledaj onu drugu grupu, CSKA, Barselona, Olimpijakos, Real, Žalgiris sve sami evropski prvaci, a u vašoj samo, nikad jadniji Panatinaikos. Činjenica je da je ova grupa koju igraju pomodarski klubovi poput neke tamo Zvezde i Cedevite najslabija u istoriji TOP16 faze Evrolige, ali to je i normalno jer je i sama liga mnogo slabija od pre recimo 5,6 godina. 7 2
Sreta Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 Za mene smo mi uvek bili i ostali bolji od vas, logicno. Pre onog perioda brutalne kradje, od trinaest titula, imali smo mnogo vise titula i mnogo vise medjusobnih pobeda. To ce se jako brzo vratiti na svoje mesto i ja se zbog toga odlicno osecam. 1
Salvation Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 Nikad jadnija ABA liga a vi fenjerasite maltene. Mi dobili ove godine redom evropske prvake dok neko sa udobne pozicije ispadanja iz lige prosipa muda.
vudun Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 Svaka titula je bila čista kao suza, čak i ona sa Drobnjakom iz 2007. Zvezdine titule su uglavnom na šljaci, neposredno posle Drugog svetskog rata, pa od '72. do '93. ona nije znala šta je pehar. 3 1
Hail Metal Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 4xF4, titula, najbolji igrači i treneri, ali dobro od navijača neke tamo zvezde ne očekujem košarkaško znanje. Nikad jadnija ABA liga a vi fenjerasite maltene. Mi dobili ove godine redom evropske prvake dok neko sa udobne pozicije ispadanja iz lige prosipa muda. Slab Partizan, slaba liga, jadranska je nužno zlo,zahvaljjći Čoviću i hrvatima, nikad nisam pridavao značaj toj ligi, kao u ostalom i navijači stare zvezde 1 1
truliandedzombileš! Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 sreti se izlio čović na mozak
Salvation Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 Dobro, onda da preformulisem, nikad slabija Evroliga a vi cak ni za jos slabiji Evrokup ne mozete da se izborite od kako su grobarski lobiji otisli sa vlasti. Tuzna prica, razumljivo je sto vam je podjebavanje nas jedino ostalo. Tako smo se i mi osecali gledajuci kako propada svetski fudbalski sampion dok neki tamo Partizan igra u nikad losijoj Ligi Sampiona, kapiram trip.
truliandedzombileš! Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 nova godina je odmori malo izađi popi vinjak i običnu vodu
Salvation Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 Nije jos, jbg, neki jos rade. Ali vinjak, svakako.
darkonet Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 4xF4, titula, najbolji igrači i treneri, ali dobro od navijača neke tamo zvezde ne očekujem košarkaško znanje. kao i ispadanje iz lige, pa se necijom naredbom vratiste iste sezone isto tako i u fudbalu, ako je u pitanju igra za titulu igralo se i 100. minuta dok ga Bik ne da cuti misicu, ne blamiraj se
Hail Metal Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 od kako su grobarski lobiji otisli sa vlasti. Čista laž, DOSu da zahvalite što se niste ugasili kao SD, dobijali ste više para, a sa nikakvim rezultatima, kad bi sad u vreme SNS tiranije Partizan imao tretman kao nekad cigani, ne bi Čovićevi puleni imali šanse protiv košarkaške institucije.
truliandedzombileš! Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 državo uništi me kao što uništavaš zvezdu poslednjih 20 godina da živim kao bog 4 2
Salvation Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 Ma naravno, veci budzet.. zaboravljam nekako uvek kako su svi kod vas igrali za kikiriki, knjige i casove ljubavi.. sram me bilo A da ne pricamo o pritisku na sudije koji nije prestao dok je "Mag" bio tu cak ni u vreme Covica, tipa ono finale koje smo izgubili cisto zbog toga sto smo podlegli (a bogami i sudije, da se ne vracam na neke u najmanju ruku sumnjive odluke) atmosferi koja je bila sve sem sportska a potekla je zna se odakle. Da ne pricam o igracima prisiljavanim da predju Partizan, o trojkama iz auta i slicnim akcijama. Aj sto nas podjebavate, to bih razumeo i podrzavao, ali vi istinski verujete u vasu pricu, to je vec zabrinjavajuce. 1
truliandedzombileš! Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 znaš li ti koliko košta karta za pozorište? 1 1
LoveHateLove Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 Partizan je imao privilegiju dovodjenja najboljih domacih igraca, i zato je bio dominantan. Zvezda je jedino one 1998. pokupila dobre igrace iz drugih klubova, sve ostalo nije vredno pomena. Uglavnom sve sto je vredelo bilo je iz zvezdine skole. Da ne pominjemo kako ste direktno otimali igrace od nas. Bas smo imali dobar tretman, nema sta. Kad vec spominjete gasenje, onda treba i vas ugasiti posto dugujete direktno drzavi, Zvezdin dug je bio prema bankama, sto je jos jedan dokaz vise ko je ovde bio privilegovan.
darkonet Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 a bogami sedeo je i Kristijan u prvim redovima cisto da se posalje poruka sudijama nakon 2-2 u seriju u onoj prvoj Karijevoj sezoni zaboravlja se i menjanje propisa po kojima se Luka Bogdanovic otima od Zvezde, zaboravlja se Vrsac i prebijanje sudija, kad svinjcuga laze a ne trepne da to nije istina pa kad mu puste snimak kaze da je to jedino uzivanje novinara koje ce doziveti....da slavite raspad YUG, tesko da bi negde osim mozda vaterpola bili dominantni. 1
truliandedzombileš! Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 da se nije raspala država duvali bi kurac ciboni, ako ne nama
darkonet Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 haahahaha kako da ne, nista ga manje Partizan nije duvao Ciboni i Jugoplastici..o fudbalu i da ne pricam, bili ste u rangu danasnje Vojvodine
lemmy sixx Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=XMsoSJL_Jdo 4
Hail Metal Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 (edited) tipa ono finale Kupa u nišu, kad Čović vrti glavom i neće da nastavi da igra, Rakočević ubeđuje Đilasa i slično, pa u svakoj normalnoj državi tim koji neće da igra marš u ćoše, ali ne ovde su Rakočević i Čovićvideli da je Partizan počeo da gazi, pa brže bolje prekidaj utakmicu. Edited December 31, 2015 by Hail Metal
darkonet Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 Ahahaha nije u Nisu nego u Kragujevcu...objektivno uslovi nisu postojali za nastavak jer je stoka pravila krs na obe strane. Prekid bio na 43:43 tako da ne vidim koga ste to gazili.Izmisljas ko i vazda
serblackbeard Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 Vidiš, pričaš napamet. Ja sam bio na tom kupu u Kragujevcu i nikakvog krša nije bilo sa grobarske strane, apsolutno ništa što bi ugrozilo nastavak utakmice. Ako je i bilo, isprazni se hala i tera se dalje, A oko gaženja, vi ste vodili 10ak pa je Partizan stigao i bio naletu kad je prekinuto. 1
truliandedzombileš! Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 izlapeo kao kokta od juče 1
darkonet Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 (edited) bio sam i ja nije bilo nikakvog? zar nisu isprebijali nekog klinca koji je otisao na vasu stranu sa zvezdinim obelezijima, posle toga je stoka s druge strane krenula, onda aparati, i sl. utakmica je bila u prekidu preko pola sata... cek partizan je bio u naletu i to ti govori da bi sigurno pobedio pri rezultatu 43:43 i cetvrtinu i po do kraja? realni ste kao i uvek snimci postoje, od Duletovog provociranja i odlaska kod Zvezdinih navijaca i Covica, do standardnog psovanja mrtvih majki Djilasu, Ilicu i sl....utakmica prekinuta, nastavila se sutradan, mi vas odrali, Dule nacrtao akciju za 10 poena i to je to, sto bi rekao lepi Mica, sta je problem kralju? Edited December 31, 2015 by darkonet
Recommended Posts