kuruz Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 kakav je doktor Željko, crven kao rak, mržnja samo sipa iz pogleda Veseli ubica
Salvation Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 (edited) To je kad pogledas bas smesno. Ajde da shvatis jednog Debelog koji nista u zivotu van Partizana nije uradio da dokaze da je t od trenera, ali ovakva svetski priznata velicina da u tako poznim godinama bude takva lozana da ponizi Zvezdu kad god stigne, to stvarno ne prilici jednom sportskom radniku. Pa covece, jednom Bogdanovicu koji je bio nikad veca lozana svejedno a ovaj cepti sto nas ne karaju 30 razlike. Jbg, ovo nam je realnost, inace, prosto, kada neko ima vrhunskog trenera i tim u kome lik koji je nama placen milionce jedva da igra povremenog epizodistu, a mi polu-povredjen tim sa dva odlicna igraca i gomilom boranije, ne moze nesto preterano bolje ni da se ocekuje. Bice bolje protiv nekih slabijih timova, jbg. Edited January 8, 2016 by Salvation 1
kuruz Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 Bogdan +/- 31, sa samo sedam poena strašan igrač je postao
Salvation Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 Ma uvek je on bio vrhunski igrac, nema sta. Mnogo dobru ekipu su skockali Turci, po meni jedni od glavnih favorita za osvajanje, ako nastave ovako.
Мајор Гашпар Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 Весели наложен до даске. Радио шта је хтео. Затворили Цирбеса и крај приче.
darkonet Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 3 godine cekas da Tejic pokaze k od kosarkasa a jedino pokazuje karu bananu, bolno je gledati Stimca u igri Turci klasa
vudun Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Lako je danas biti ''klasa'' kad imaš love u izobilju, tako je do pre 2-3 sezone bilo sa Oly i PAO. Ali igrati F4 sa Đekićem, Vranešom i Rašićem jeste podvig vredan divljenja. Umri Zve-zdo. 4
LoveHateLove Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 (edited) Ali igrati F4 sa Đekićem, Vranešom i Rašićem jeste podvig vredan divljenja. Umri Zve-zdo. A i vas je tad usralo, one pobede nad Makabijem se nikad vise nece ponoviti. Ali dobro, budimo iskreni pa recimo da je Debeli dobro radio posao. Radonjic jednostavno nije trener za visoke domete. Njemu je prva faza maksimum sto moze da prodje. Druga faza je ipak mnogo ozbiljnije takmicenje. Svi timovi su vec kompletirani, uigrani, spremni. Mi sa ovolikim promasajima sa pojacanjima dobro da smo i ovoliko uradili. Utakmicu nisam gledao pa necu da komentarisem, ali ocigledno je da je dovoljno zaustaviti Cirbesa i tu se prica zavrsava. Protiv ozbiljnih ekipa, sa ozbiljnom odbranom, nemamo sta da trazimo. Mada, mislim da moze ovde da se uzmu do kraja 5,6 pobeda bez problema, ali to nece biti dovoljno. Edited January 9, 2016 by LoveHateLove
Sreta Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Zoc je cacansko govedo, evo sad mi iskuka Vojvoda Djurisic kako mu nije vratio bocu sa kiseonikom. Sve mu prosto u dom bilo. Veselom i laznom suteru jebem isto mater. Major ce aludirati da to ima veze sa prtzn je muslimanski tim, ali , on zna da sam ranjen... 1
Hail Metal Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 https://www.facebook.com/PartizanIsLife/videos/10153389546835835/ Dati za četvrtinu 8 poena, 13 minuta bez poena u 2/4 i 3/4 i još tražiti licencu???? Navijanje loše, jednostavno nedovoljno košarkaški obrazovana-potkovana publika. Ipak Zvezda može da se nada prolasku, ipak se nalaze u ubedljivoj najslabijoj grupi u ovoj fazi takmičenja u istoriji Evrolige, tu su, osim Fenera, svi manje više kesa. Lako je danas biti ''klasa'' kad imaš love u izobilju, tako je do pre 2-3 sezone bilo sa Oly i PAO. Ali igrati F4 sa Đekićem, Vranešom i Rašićem jeste podvig vredan divljenja. Umri Zve-zdo. Upravo tako, Zvezda sad na primer ima 4x veći budžet od tadašnjeg Partizana, a recimo tadašnji Makabi je za sadašnji Fener klasa od tima bio. , ali ovakva svetski priznata velicina da u tako poznim godinama bude takva lozana da ponizi Zvezdu kad god stigne, to stvarno ne prilici jednom sportskom radniku. A šta priliči, da vas pusti kao Pešić? 2 1
kuruz Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Navijanje loše, jednostavno nedovoljno košarkaški obrazovana-potkovana publika. ti ljudi pevaju ovo sranje na košarci da se krsti čovek i levom i desnom rukom
Salvation Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Bitno da si ti pobegao na vreme, jel da? 1
kuruz Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 naravno ljudi pevaju "ajmo ajde svi u napad" na košarci 1
Hail Metal Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 sw čita temu, za koga li navija? naravno ljudi pevaju "ajmo ajde svi u napad" na košarci debili ciganski
Salvation Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Svaku vrstu debiliteta ocekujem od grobara, ali prozivanje toga sta se polu-pijani polu-nadrogirani sabani po utakmicama deru je novi nivo. Kuruze, tebi kao da je zivotna misija da dokazes da nisi navijacki maloumnik vec je svako ko navija za Zvezdu polu-celijska amorfna masa pa si zato ti, jadan, prebegao u redove grobarske avangarde. Daj bre, nemojte me zajebavati, nasli ste da prozivate tip ljudi koji su u vasem slucaju pretukli nevinog mladica na smrt, a u nasem gasili baklje u grlu pandura.. razumem neku kvalitetnu prozivku, ali cega se vi vatate, evo, mene je sramota. 2
kuruz Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 šta priča ovaj pričamo o jučerašnjem navijanju, konkretno cigani nemaju ni trunku košarkaške svesti, to i oni sami znaju
Hail Metal Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 (edited) Pogledali ste onaj link što sam postavio, Bogdanović legenda: Шта кажете на предигру са загревања, када су вам певали "пичко Гробарска"...? - Е, не знам да ли су говорили то Кинсију или мени, не знам, видећемо... http://www.telegraf.rs/sport/1941480-bogdanovic-o-uvredama-delija-mozda-je-sve-to-bilo-za-kinsija-video Edited January 9, 2016 by Hail Metal
Salvation Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Pa dobro, polako, da mi dobijemo 20ak godina povlascenog statusa u drzavi i prilike da corisemo sve najbolje igrace, uticemo na sudije itd, pa cemo se i mi kao i vi obrazovati, opusteno.
Hail Metal Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Pa dobro, polako, da mi dobijemo 20ak godina povlascenog statusa u drzavi i prilike da corisemo sve najbolje igrace, uticemo na sudije itd, pa cemo se i mi kao i vi obrazovati, opusteno. Pa već imate 20 god. tog obrazovanja, ali za cigane izgleda treba 40 godina. 1
Salvation Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Mozda ako mislis na vreme dok vi niste ni postojali kao kosarkaska institucija, ali sad pricamo o post-jugoslovenskom periodu.
kuruz Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Zvezda - Srbija, nikad Jugoslavija a onda kukaju za Jugoslavijom u kojoj su bili najpovlašćeniji 1
Salvation Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Ko bre kuka? Kukate samo vi od kako je prestalo da kaplje u onoj meri na koju ste navikli. Evo, ja vas i dalje finansiram kad placam racun za telefon ali nema veze. Poenta price je da vam propada saga o maloj sacici gradjana koja je uprkos svakome i u inat svima za saku pirinca i par dobrih knjiga bacala svet na pleca, pa ste se sad uhvatili za navijanje, nevermind sto na prosecnoj fudbalskoj tekmi ima grobara za da napuni jednu malo vecu kucnu bleju, a i na basketu ce tako biti, samo da prodje par sezona u kojima cete biti nebitni kao sad. 1
Recommended Posts