kuruz Posted February 17, 2016 Report Posted February 17, 2016 mnogo vas boli taj GTR svi cigani ga pljuju, plus gomila stranica koje nemaju nikakve veze sa sportom btw treba da se posvetiš malo i Kuruzovoj školi prava, koristiće ti u karijeri bićeš obavešten novinar
El Karnisero Posted February 17, 2016 Report Posted February 17, 2016 Можемо да се испомажемо. Налазимо се једном недељно, прво ти мени држиш часове права, после ја теби објашњавам здраворазумске принципе очувања интегритета вилице и главе. Треба помоћи ближњем свом. 4
..charlie.. Posted February 17, 2016 Report Posted February 17, 2016 pa nije to humor, no živa istina "Realnost nije briga na koju se mi obaziremo. "
kuruz Posted February 17, 2016 Report Posted February 17, 2016 to će teško ići, treba promeniti način ponašanja treba mi neki psihijatar ili psiholog na incideeent na incideeent
truliandedzombileš! Posted February 17, 2016 Report Posted February 17, 2016 Дулоа Вујошевића испробаних на ГТР аутсајдерима. a ovo je kreacije tvog vickastog uma?
El Karnisero Posted February 17, 2016 Report Posted February 17, 2016 Не оригинално, али хвала на комплименту свакако.
truliandedzombileš! Posted February 17, 2016 Report Posted February 17, 2016 treba učiti od stručnjaka ja ne krijem, o pravu učim od kuruza eto o novinarstvu učim od anđusa
El Karnisero Posted February 17, 2016 Report Posted February 17, 2016 Цигани те образују, а ти овде пљујеш ККЦЗ. Није то у реду.
kuruz Posted February 17, 2016 Report Posted February 17, 2016 sad sam bio u sobi s jednim od bitnih likova sa severa ne mereš bilivit kakav čovek, tri dana je gledao neke klipove o ubijanju muslimana
Hail Metal Posted February 17, 2016 Report Posted February 17, 2016 Lik studira blogovanje ...neki tamo elkarnisero 1
Мајор Гашпар Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 Прилози за Коканову документацију.
Мајор Гашпар Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 Фали печат па да нас Леми отера у курац.
Towards The Inevitable Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 vid sad šege Sta ti je sa okom?
..charlie.. Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 Verujem da su se svi posteni postovaoci magicne igre ispod dva obruca zaprepastili na podatak da je Radnicki FMP preimenovan u FMP. Posten covek mora biti zgrozen. Kuruze je l' ti to sa wilikiksa? Sad je jasno zasto onom siromahu ne daju da napusti ambasadu... Javite Brankici, novi serijal "Poreklo kosarkaskih klubova FMP".
Vic Rattlehead Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 Kuruz insider, barata većim brojem činjenica čak i od Tegija. 1
kuruz Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 sve su to javno dostupni podaci al je javnost tupava, pa se sprda s onim što ne kapira
El Karnisero Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 Коки - да телетекст не оде са јуметала заједно са тамо неким трењем.
kuruz Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 još glupih fora, još šta vas boli kurac za činjenice
Sreta Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 Tegi me ponekad toliko nervira da mi dodje da bacim njegov broj u etar, pa neka ga zavu indijanci po ceo dan. Ispade da je veca sramota promeniti firmu nego tuci sudije pistoljem, zastrasivati sudije i igrace i nemilosrdno krasti titule. To je ta zamena teza i drste lopova fazon. Bar da su jebani 10 godina nego kukaju posle dve. Kao, njima pripada da kradu dok svi ne pocrkamo. JEBI STOKU! COVIC LEGENDA! 4 1
..charlie.. Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 (edited) Zezanje samo, koga realno briga za FMP, Radnicki FMP ili ILR. Sa zavrsetkom UPPR-a ta prica je postala gubljenje vremena. Status KSS je menjan pre ove sezone, jer do tada nije bilo moguce da jedan klub prepusti drugome mesto u takmicenju.Sada i to moze. Nemam pojma sto su to menjali. Edit: Italijani su kraljevi kada je ova tema u pitanju. Parma je poslednji primer. "Parma je ugasena! Zivela Parma!" Osnovali novi klub 2015., a godina osnivanja 1913. Kraljevi! Cim se zaduze, bankrot, novi klub i ispocetka, i tako po 3-4 puta... Edited February 18, 2016 by ..charlie..
Мајор Гашпар Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 Подршка за Кокија. Вјеруј ми, Коки, срест ћемо се У свијету тајни, ми нисмо сами. Тако је песник један говорио. 4
kuruz Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 takve odredbe ne bi trebalo da se nalaze u statutu, nego u nekom pravilniku, no dobro mrzi me da proveravam ako je istina to što si napisao, onda je jasno kako je CZ ostvarila pravo igranja u domaćoj ligi - tako što je do prošle godine CZ Telekom, a sada ILR, svoje pravo prenela na vozdignutu CZ ABA liga u propozicijama definiše da će uskrsnula CZ igrati ove godine (klubovi su navedeni poimence), njima se jebe za pravila, skupština će da donosi odluke kakve budu potrebne još da saznamo otkud uskrsnula CZ u EL umesto ILR, pa da budemo mirni
Recommended Posts