vudun Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 http://kkpartizan.rs...apel-navijacima bruka ništa, "uprava napolje" i u Hali sportova i u Pioniru ima da se viče I to i ''Vučiću pederu''. U suprotnom, grobarstvo će zanavek biti žigosano kao pizduljanstvo.
Мајор Гашпар Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 Какво срамно саопштење. Тонем у земљу од срама.
KazimKazim Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 Nisam ni ja voleo sto sam na turniru u malom fuzbalu nosio amblem i ime 'Janko Staicic'...ali jbg - ili to ili kara banana od turnira Tu ako su uneli Pekovic i priatelji kluba neku sirotinju, verovatno nie dovoljno ni da se pokrie kompletna sezona 2015/16...a dugovi i kamate vise nad glavom
vudun Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 Uopšte nije teško našamarati one smrtfon navijače i izbaciti ih iz hale i skandirati protiv uprave i premijerske nakaze. Samo je potrebno zrno volje.
KazimKazim Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 Pa ti sa smartfonovima i skandirau Glavno jezgro ucutkue
vudun Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 Mislim na one mutave što prave selfije i šatro snimaju poteze.
kuruz Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 Je l' istina da je grupa koja je počela ovo dobila batine posle? https://twitter.com/...396292211019777 ne znam šta je bilo na toj utakmici, ali se dešavalo na zapadu JNA prošle sezone sad ionako niko ne ide, pa nema toga drugar je na nekoj utakmici vitlao transparentom na kojem je pisalo: "Baboviću, koliko plaća Milija? $$$" na sledećoj su ga Alen iz South Family i još nekoliko degenerika sa juga tražili po istoku, al ga nisu našli, pa su išamarali njegovog drugara fun fact: isti taj Alen je plakao i usrao se u muriji kad su ga priveli nakon tuče sa vozačima autobusa kad je Zabranjenima zabranjeno da idu u Milano
vudun Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 Ako je Alen, onda je Hrvatina ili pravi Ganci. Pre će biti da je ganci, čim cmizdri kod čikica u plavom.
Мајор Гашпар Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 Берић после оног иступа Педера размишља да поднесе оставку. Занима ме ко је писао саопштење, име и презиме.
Hail Metal Posted March 3, 2016 Report Posted March 3, 2016 Занима ме ко је писао саопштење, име и презиме. Neki SNS pacijent poput Kuruza. 2 1
Мајор Гашпар Posted March 3, 2016 Report Posted March 3, 2016 Рука се осушила ономе ко овако скрнави Бору. 2
Мајор Гашпар Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 http://kkpartizan.rs/sr/vest/1808/saopstenje-za-javnost-miroslava-berica
Srlandand Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 Ne znam gde je aktuelnije ovo sad, da l na kosarci ili jsl http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/oglasili-se-grobari-nasa-stranka-je-partizan-i-sankcionisacemo-svaki-vid-politike/jrj3q3j
kuruz Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 (edited) kakve budalaštine prvo, postoji jedna veća grupa drugo, imali su parole protiv Vazure da ne pominjem to što su šamarali po zapadu ljude koji su skandirali protiv uprave prošle godine, čak i one koji su od njih duplo stariji normalni su na istoku Edited March 4, 2016 by Underkuruz
vudun Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 Valjalo bi sa istoka slati neke NDH dronove u pravcu severa... a i juga.
Sreta Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 Koki da objasni zasto ne dodje na Istok, ali do Severa, jer tamo mu je srce. Zasto sada, ponovo ne preleti? Jasno je da umobolije ima i tamo gde je prebegao. Vidim ja da ce Tegeltija ponovo morati da objasnjava aferu Kuruz. 1
kuruz Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 al nemate GTR, jebi ga istok do severa i jeste česta lokacija, tamo ima najmanje ljudi, a i mlađa je ekipa, nema matoraca sa dečurlijom
Álvaro Recoba Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 Samo da se nastavi ovako. Samo da se nastavi ovako.
Salvation Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 Koji je ovaj Obradovic ustvari pacenik, nevidjeno. Tolika legenda od coveka, tolike velike utakmice vodio, tolika priznanja u zivotu dobio, vec u ozbiljnim godinama covek, ali i dalje bi precrko od muke da ga Zvezda makar jednom dobije, cak i u nekoj nebitnoj tekmi, a kamoli u Evroligi. Da i ne pricam o pustanju kada su sa druge strane u prici ukljuceni grobari, to jos i da shvati covek lakse. Svaka mu cast za sve u zivotu ali to je nivo nekog Kuruza, ne prilici takvom coveku.
LoveHateLove Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 (edited) Nabijem na kurac ove sudije, i sugave Turke. Sviraju nam gomilu nekih koraka i faulova u napadu. Najsmesniji je onaj faul sviran Kinsiju, a ladno ga Bogdanovic vukao za ruku. Ali, nema veze, nije da nam nesto posebno i znaci ova utakmica, ali bicu najradosniji kad budem gledao kako ih izbacuje Barsa ili Olimpijakos u cetvrtfinalu. EL svakako uzeti nece. Edited March 4, 2016 by LoveHateLove
Salvation Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 (edited) Ma nema leba od ovoga, ja bih bio sokiran da dobijemo.. em nam Fener nikako ne lezi em ih po navici sudije guraju preko granice dobrog ukusa. Zaista bi trebalo razmotriti ako se pojavi neka alternativa Evroligi ako ce ovakvo sudjenje da bude norma, ovo je vec zaista odavno prevazislo bezobrazluk. Edited March 4, 2016 by Salvation
Recommended Posts