truliandedzombileš! Posted March 12, 2016 Report Posted March 12, 2016 Dulo pristojan si dečko inteligentan šta će ti ovaj antihumor?
LoveHateLove Posted March 12, 2016 Report Posted March 12, 2016 pristojan si dečko inteligentan šta će ti ovaj antihumor? pa replika na tvoj inace ne koristim takve izraze...
El Karnisero Posted March 12, 2016 Report Posted March 12, 2016 Ја користим, идеално описује дукљанског психопату. Тео је уметник, мора се волети.
vudun Posted March 12, 2016 Report Posted March 12, 2016 Darušafaka madafaka doo pehara najstarijeg kontinenta! Dupeloglu da oprosti, ali Carigradom će se šahovnica vijoriti.
El Karnisero Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 Лепо кренула Мега, играју на прави начин. Могу одбраном и на брзину да добију Будућност.
LoveHateLove Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 Rekoh ja da ova Buducnost veze nema. Kurcili se malo kroz ligaski deo, i to je sve. Indijanci, sutnuli 40 puta za tri poena.
Vic Rattlehead Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 Takoe, jebeš ekipu u kojoj je Tadija najbolji igrač, indijanska košarka. Kako li su oni završili prvi, nije mi nikako jasno.
Vic Rattlehead Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 1 2 50% 2 7 29% 4 6 67% za 2, za 3, bacanja
KazimKazim Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 Miloe radi vrhunski posao ove godine Da su neka lepsa vremena, pa da cine tandem on i Dzile u svetom klubu
El Karnisero Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 Кокошарски клуб, заувек сељачка посла са њима. Милоје сјајно спремио екипу. Загорац одиграо без грешке, али мој љубимац је Данило Николић. Лепота за гледати га, сјајан шут, увек је ту код скока. Кад год је густо погоди. А оно што разликује ову Мегу је и Симеуновић, коначно имају некога ко зна да стегне у одбрани и ко не јури статистику. Будућност уместо да гура испод коша испуцавала се. Колико год да су добри Мегини клинци Јанковић је танак у одбрани, Марић је овде морао 20 поена да утрпа. Тадија као и увек у животу усрао мотку кад је најбитније, а до сада пунио разне Крке и Металце. Пичка у души.
vudun Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 Ma koja bre kurčeva Mega, pa taj klub mogu da gotive i prate jedino fanovi večeri sa Ivanom Ivanovićem.
Salvation Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 Amin. Cinjenica, karanje Crnogoraca, Hrvata i Siptara je razlog za iskrenu podrsku cak i njima, ali klub je u fazonu nekog Cukarickog ili Vozdovca, samo za neke tamo Tag Hoja sportske hipstercine. 1
vudun Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 Na isto ti dodje. Pre bih gledao OKK Transport goriva Borovica nego Mega leksane...
kuruz Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 N1 imala zanimljivu Insajder-like emisiju o Čoviću treba to detaljno ispitati
vudun Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 Saće izbori, pa će Ćoki ponovo da se zapije u mračnom podrumu u Jajincima i biće puj pike ne važi i pojeo Vučić magarca.
Јарослав Posted March 15, 2016 Report Posted March 15, 2016 daj salvejšne ne kenjaj Lester bogovi, bilo bi mnogo kul kad bi imali snage da uzmu titulu pre nego sto ih kojekakvi oligarsi pescani crnci itd rascerupaju. Koliko volim kad em dobije underdog em dobije ovu odvratnu arapsku instant tvorevinu od tima Siti.
Salvation Posted March 15, 2016 Report Posted March 15, 2016 (edited) To je drugo. Kao prvo, posle Zvezde boli me kurac za bilo koji drugi tim, tu je navijanje cisto na bazi ko mi je trenutno gotivan uz par timova koje gotivim od davnina, tipa Juve i Atletiko. Druga stvar, Lester je u specificnoj ligi, ligi koju su pokupovali ruski oligarsi i pescani crnci, tako da je tu zaista uzivanje videti da neki 'mali' tim nesto uradi, to nema nikakve veze sa hipsterajem, samo buntom prema bullshitu u koji se pretvorila premijer liga, gde tako neki pajseri sa gotovo nikakvom tradicijom kao Siti preko noci postase mocni klubovi samo zahvaljujuci kesu.I cinjenica, ako Lester ikada upari svetlo plavu i roze ili zelenu i roze, i za njih cu momentalno prestati da navijam Edited March 15, 2016 by Salvation 1
Hail Metal Posted March 15, 2016 Report Posted March 15, 2016 Kad smo kod navijanja ovo je moj redosled : 1. JSD Partizan 2. Za protivnike Zvezde 3. Za protivnike Djokovica 4. Reprezentacija 5. Liverpul 6. Nadal 3
Vic Rattlehead Posted March 15, 2016 Report Posted March 15, 2016 Kad smo kod navijanja ovo je moj redosled : 1. JSD Partizan 2. Za protivnike Zvezde 3. Za protivnike Djokovica 4. Reprezentacija 5. Liverpul 6. Nadal Ti si onda sportski hronično nesrećan. 6 1
Hail Metal Posted March 15, 2016 Report Posted March 15, 2016 (edited) Ti si onda sportski hronično nesrećan. Zadnjih godina jesam, jedino reprezentacija izvlaci malo, ali kad se vrati Tadic na vlast krece dominacija opet 10god kosarka i 10god fudbal, do tada ce se i Djokovic penzionisati ili ga antidoping komisija suspendovati. Nisam ja kao Kuruz da prelecem iz tabora u tabor zbog losih rezultata, pacijent! Edited March 15, 2016 by Hail Metal 4
Recommended Posts