Jump to content

Recommended Posts

Posted

nemogu da verujem da ovi svi zvezdasi igraju protiv zveZde kao u transu da su to uradili grobari nikada vise nebi usli u srbiju a kamoli igrali za reprezentaciju zabraniti nedovicu ulazak u srbiju

(coa, 18. mart 2016 21:37)

# Link komentara

:haha:

To Nedoviću Srbendo, podseti nas kako Srbi imaju motiv samo protiv svojih kad igraju, čisto da ne zaboravimo koliki smo šabani. Proklet narod.

(I.Z.B.O.R.I., 18. mart 2016 21:34)

:haha: :haha: :haha:

kako cmizdre čim ih neko ne pušta

• Downvote 1
Posted

To je to, cim je proradio Simon kapiten a Nedovic se vratio iz dimenzije x eto i pobede. Epski, nema sta, kolika muda su potrebna da se vratis sa -16 ej.. druga omiljena pobeda ove godine posle one protiv Efesa!!!

• Downvote 1
Posted

Епска победа.

Да ли је Срета жив?

Radim li to iz ljubavi ili mozda stvarno, mahi mahi mahi mahi maaaahinalno.

Simon je i dalje govno.

Posted (edited)

Ako veliki vođa sledeće godine još malo smanji penzije i Fiat počne izvoz u bracku Rusiju, nije nerealno ni da dobijemo klub u NBA.

Edited by Tag Hoya
Posted (edited)

Simon je ove godine makar u dve tekme u Evroligi dao kljucne poene uz koje smo dobili.. fazon on i Gudura su dobili jedno 4-5 utakmica, tj. da nije bilo njihovih serija mi bi to gubili. Cinjenica, lik je nesto bolja verzija Lazica, dakle covek koji ima jedan ipo potez u napadackom arsenalu, ali jbg, kada ga krene, ne moze se sporiti da je velika opasnost po protivnika. To je kao ono sto Jovic ne treba nista drugo da radi sem da asistira, tako i on, kad ga krene i na trojci je, to je to.. svaka druga takticka zamisao je vec problem..

Edited by Salvation
Posted

Davno sam govorio da je Jova cale. U nba ce napraviti od njega i motoricki perfektnog pleja. Gudurica gotivi i Major.

Posted

kakav nepravedan hejt prema Lazicu vi niste ni svesni, jos uporedjivanje sa nekom verzijom i simonom...alo breeeee, lazic gine celu utakmicu, igra odbranu, dabogda dozivotno ostao u Zvezdi, neverovatan car

Posted

Bilo je i kod mene nekih sto su kukali sto dolaze svaki trening, dok sam ja cirkao i igrao prvu petorku. Lazic je kanta, dok pogadja trojke moze da nadoknadi ono sto zasere u polju i to je to. Sto se mene tice nek igra :bigblue:

Posted

Inace pre par dana sam odigrao 300RSD na PAO i Zvezdu, doslo 1050RSD, na drugom sam odigrao Nadala, Zvezdu, Jovic +6 i Kinzi +11, naravno puko sam na nekog tamo crnca... na 50RSD dobitak bi bio oko 850RSD.... Vucicu pederu!

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...