truliandedzombileš! Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 čak naprotiv cirbesa treba tući ko vola u kupusu to je najefikasnija odbrana
Sreta Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 Gospodine Sreto, da li ste pajkili u poslednjih 48 sati? Da li je anđeoski prah preko Luke Bar stigao do potrošača? Mislio sam da slabije spavam zbog guarane Moram da nadjem crveno-belog stratokastera i da vratim coveku, kabl od deset metara i cetvrtu zicu, a ja samo zelim da se sklupcam, zagrlim plisanog kera i da spavam....
vudun Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 Ja cele ove zime spavam u čarapama i grlim jastuče umesto plišanog kera.
Мајор Гашпар Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 Знам човека, панкер, који је целу зиму презимио у мартинкама. Без изувања, молићу.
Salvation Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Jebote, sta je radio Stimara u trecoj, da li je to njegova najbolja cetvrtina u zivotu? 1
Мајор Гашпар Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Рударска утакмица, баш ружна за гледање. Суђење ужас.
Salvation Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Jebeno sam odusevljen koliko se sudije trude da ih guraju, pa ovo je komicno Mislim da je i njima neprijatno, pa promasuju, za razliku od Stimare Kad dobijes tekmu sa ovakvim sudjenjem trebalo bi da bude opusteno u finalu, mada zajebani su ove godine Leksani. Doduse, ako se Stimara i u finalu ovako povampiri, nema zime 1
LoveHateLove Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 rutinski jos Megu da pocistimo...ne znam samo za koji kurac se finalna serija igra tek za mesec dana
Sreta Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Dvojka, dvojka na poluvremenu, minus kosevi, Zvezda preko 20.5 dvojki i preko 22.3 faula. ONA MENE NECEEEE U DEBELO CVIJECEEEE DA MI DA, DA MI DA, DA MI DAAAAA A NECU NI JA Inace faulove smo ispunili plus u trecoj cetvrtini, na to je trebalo staviti stan.
Мајор Гашпар Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Да ли је могуће да можеш да се кладиш и на број постигнутих двојки? Јеси господин, велики. 1
truliandedzombileš! Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 suđenje očajno bilo na obe strane, ali salvejšn nije baš organski sposoban da to primeti. štimara
skulhead Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Pa jeste. Ubile su sudije igru načisto, posebno u prvom poluvremenu.
kuruz Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Да ли је могуће да можеш да се кладиш и на број постигнутих двојки? Јеси господин, велики. sram te bilo, mene si napadao kad sam pričao da igram duplu pobedu i gg3+ ovaj rad, izgleda
Sreta Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Ima u socceru to sam dvojkama, trojkama, faulovima, skokovima, specijal, moze samo da se singlira.
Salvation Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 (edited) suđenje očajno bilo na obe strane, ali salvejšn nije baš organski sposoban da to primeti. štimara Sudije su veci deo tekme bile ocajne na obe strane, cinjenica, ali ne mogu da se otmem utisku da su naprasno poceli vise da 'grese' na nasu stetu kada smo presli u vodjstvo.. ona smesna tehnicka pa one akcije sa kosem zbog silazne putanje + faulom, da ne pricam cist faul nesudjen nad Lazicem, sasvim dovoljno da neko ko nije onako indisponiran kao Cedevita dobije vetar u ledja. Sad je stvarno nebitno, ali ne mozes mi reci da je slucajnost da likovi budu suspendovani posle ocajnog sudjenja u prvoj tekmi sa Cedevitom ove sezone, onda ih bas za ove meceve vrate, i onda oni bas eto slucajno neke krajnje sumnjive odluke na nasu stetu zaredjaju kada se najvise lomi rezultat. U svakom slucaju, ko ih jebe, bitno da je Stimara odigrao mec zivota Edited March 22, 2016 by Salvation 1
Јарослав Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 ajde bre salvejšne ne jedi govna više, pa ustaše ne kenjaju o suđenju, a ti ovde izlažeš jebeni elaborat dobili smo, to je bitno sad još mega frizura, pa da se razmišlja o osvajanju EL sledeće godine
truliandedzombileš! Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 pa da se razmišlja o osvajanju EL sledeće godine cigančići rano lete
Salvation Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Pa sto bi oni kenjali, jebote, koji oni argument imaju? Osvajamo EL vec ove godine, u cemu je problem? Realno, pitanje koga cemo sledece moci da zadrzimo, crnce jedino da prizenimo ovde, eventualno. 1
Јарослав Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 ma uzeće ćokili iz budžeta, pa će da plati, opustite se
LoveHateLove Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 moze se to uzeti i ove godine, nije potrebno cekati sledecu sezonu
Vuk Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 :haha: :haha: ahahahahaha Koki, shta cesh da radish ako ikada uzmemo EL?
Recommended Posts