Salvation Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Pa da se vrati u stari tabor, razume se. 1
kuruz Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 neću čitati sportske vesti, forume i Fejsbuk jedno mesec dana, ako ne i duže posle derbija i "derbija" koje Partizan izgubi, ne čitam sportske vesti dva dana
Мајор Гашпар Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 Јебем ти форум, неће нешто да прође коментар. Морам овако.
Vic Rattlehead Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 neću čitati sportske vesti, forume i Fejsbuk jedno mesec dana, ako ne i duže posle derbija i "derbija" koje Partizan izgubi, ne čitam sportske vesti dva dana A Yumetal?
truliandedzombileš! Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 (edited) "koliko su sudije navlačile za njih muka mi je bilo, ali nebitno sada. uzeli smo EL. simonović booooog! onaj faul što su svirali štimcu je smešan bio, došlo mi da ugasim TV. radonja pokazuje i dlaje da je košarkaška neznalica. dangubića moramo najuriti i još nekoliko pacijenata. inače, loša igra, mnogo, oscilacija i prilaz igri sa bolom u jajima, moramo videti kako grobari igraju i u najnebitnijim sportovima na svetu, moramo mnogo bolje ako želimo da odbranimo trofej..." salvejšnov post nakon osvajanja. Edited March 23, 2016 by truliandedzombileš! 1 1
vudun Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 I dirrrektor svi glavni. A najglavni Zoran precednik!
Јарослав Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 http://www.sportske.net/vest/kosarka/zvezda-sve-bolja-na-listi-najboljih-u-evropi-257125.html kupio ćoravi
Sreta Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 Novgorod se izivljava po nekim Astanama i Tartu Rokovima, Armani gola kurcina, Uniks klasican borsc, realno smo u 5-6
vudun Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 http://www.sportske....opi-257125.html kupio ćoravi Šta li pa ovi prinaučeni novinari stalno meću facu ovog napaljenog muflona? Neka stave sliku Štimca ili Peharokradice; jesu ružni, takve ih majka rodila, šta ćeš, ali su makar simpatični.
Hail Metal Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 Cigani i kosarka... nemojte se zajebavati. 1 1
Salvation Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 (edited) "koliko su sudije navlačile za njih muka mi je bilo, ali nebitno sada. uzeli smo EL. simonović booooog! onaj faul što su svirali štimcu je smešan bio, došlo mi da ugasim TV. radonja pokazuje i dlaje da je košarkaška neznalica. dangubića moramo najuriti i još nekoliko pacijenata. inače, loša igra, mnogo, oscilacija i prilaz igri sa bolom u jajima, moramo videti kako grobari igraju i u najnebitnijim sportovima na svetu, moramo mnogo bolje ako želimo da odbranimo trofej..." salvejšnov post nakon osvajanja. :mhihi: Samo si zaboravio da bih i Kuruzu pozeleo dobrodoslicu nazad u pravi tabor Edited March 23, 2016 by Salvation 1
darkonet Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 Cigani i kosarka... nemojte se zajebavati. cujes ovog Andjusa kako serenda...sinoc smo obezbedili sebi sansu za dugogodisnju dominaciju a da li ce iste biti ostaje da vidimo Radonjic madjija, jebe i ne pokazuje put i ne misli da stane bravo Zvezdo
Мајор Гашпар Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 У праву је Доктор. Знате ви то и сами, али ето, сваки циганин хвали свога коња, као што је говорио чика Јова Змај. 1
lemmy sixx Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 serem vam se na tabor degenerisani Jedini koji je ovde degenerisan si ti maloumnice. 4
kuruz Posted March 25, 2016 Report Posted March 25, 2016 (edited) http://mondo.rs/a887...Vujosevica.html Naime, Kurir piše da je policija dobila nalog da 8. aprila privede bivšeg trenera Partizana zbog tužbi Crvene zvezde sa Malog Kalemegdana i Crvene zvezde iz Stjepana Supanca. :haha: :haha: double trouble Edited March 25, 2016 by Underkuruz
Hail Metal Posted March 25, 2016 Report Posted March 25, 2016 Više se ne prati Evroliga posle one sramote od sinoć? Ne mogu da se otmem utisku da CSKA juri drugu poziciju da igra protiv Zvezde Džile kralj Ne čudi me tužba pred izbore, ipak je Vujošević najglasnija opozicija vođi. Upali to kod SNS glasača poput Kuruza. 1 1
Álvaro Recoba Posted March 25, 2016 Report Posted March 25, 2016 Ja nisam pratio sinoć. Očekivan poraz.
Hail Metal Posted March 25, 2016 Report Posted March 25, 2016 Dobra je Lokomotiva, na nivou druge petorke Makabija iz sezone kad je Partizan igrao F4. 1 1
Recommended Posts