Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

zabole nas za ono sinoc, isli momci na izlet posto su obezbedili Evroligu i za sledecu godinu

a prolaz dalje ce se overiti protiv fake, bice 20 razlike

a prase se standardno nalupetalo, nema mu Zvezde i Vucica po Francuskoj pa skici za malo paznje a ovamo ni u plej of ne moze da udje

Edited by darkonet
Posted

Znao sam da ce Hejl morati da istroluje, ne razocarava covek :haha: Nisam bas mislio da ce nas ovoliko boleti kurac da se potrudimo (tek toliko da izgubimo sa manje od 14) ali jbg, sta je tu je, ocito prodata u najavi tekma, previse paklen tempo u poslednje vreme da se gine svugde, a ovi su imali itekako motivaciju da nas nakantaju + su realno kvalitetniji tim. Opusteno, ovo je taman bilo da se opusti Madafaka, ali njih moramo sad dobiti, i na kraju naravno Ujake, i picimo sa treceg dalje, opusteno.

• Downvote 1
Posted

Za trece je potrebno i da PAO izgubi, a tesko da hoce. Sad je najrealnije da cemo biti cetvrti.

Sta bi u Zagrebu, Cedevita naguzila Fener. Znaci i Ustasama se pusta, e moj Zelimire...

Posted (edited)

Da izgube, po obicaju. Ovo je cista namestaljka, mada ne vidim poentu sem da neko stavi parice u dzep. Cuj, Cedevita na +30 protiv Fenera, oce to.

Edited by Salvation
  • Downvote 1
Posted

Spustimo tenziju....

IMAM ZELJU ZELJA MI JE MALA

KAD TE JEBEM DA MI KAZES HVALA

O DA LI CU OVE NOCUI DA TI SVRSIM MEDJU OCI

MOOOOOOOOOJ GROBAREEEEE

Posted

Sta radi Dućko u Francuskoj? Kad smo vec kod Limoža. Prate li grobari situaciju? :bigblue:

Bilo malo pocetnicke srece i to je sve.

Nisam zlonameran, iskreno bih voleo da ode u plejof, ali ocigledno nema sanse nista da uradi.

limož, ko je drugi?

pa i njemu je Zvezda :haha:

Posted

Sta radi Dućko u Francuskoj?

eno kanali dvostrukog prvaka države u poslednje dve godine, nekadašnjeg prvaka Evrope, jednog od najtrofejnijih francuskih klubova, koji ima poprilično dugu istoriju

jebiga, ista priča kao sa CSKA, ne prolazi gepekovanje u ozbiljnim zemljama

Posted

Pa veće su šanse da Dule uzme Evroligu sledeće sezone sa ovim posrnulim gigantom skromnog budžeta, nego Zvezda sa Cirbesom i skupocenim crncima koje će pičkousti tek da im dovodi. Još samo da Varda naguzi kraljicu Elizabetu, razlupa palatu, napravi neku štetu...

Posted

Лимож је био каналисан и пре његовог доласка. Успео је да изађе из Еврокуп групе и то је то, за сад. Колико сам имао прилике да видим, навијачи Лиможа су задовољни и не дају да га смењује београдска чаршија.

Лимож је био каналисан и пре његовог доласка. Успео је да изађе из Еврокуп групе и то је то, за сад. Колико сам имао прилике да видим, навијачи Лиможа су задовољни и не дају да га смењује београдска чаршија.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...