Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nije ga upropastio, ali si sam rekao, nije ni umeo da se snađe u takvoj situaciji. Ipak je Vujošević stvarno dobar trener samo u Partizanu.

To ti je onaj hoću skupe kurve, ali se ipak bolje snalazim sa neiskusnim tineidžerkama stail.

Posted

A koju je on to igračinu napravio? Ja više mislim da on ima sposobnost da probere kvalitet međ prosekom i da motiviše takve igrače u takvim uslovima da daju svoj maksimum.

Posted (edited)

Можда није било играчa, али су одлазили у најбоље европске клубове уз обештећење или у НБА.

Тепић у ПАО, Величковић у Реал, Крстић, Перовић, Весели у НБА итд. Какве год каријере имали, многи су из Партизана одлазили у врхунске клубове.

Слажем се и са овим да је од просечних извлачио максимум, што је још један плус.

Edited by Мајор Гашпар
Posted

Gledao sam danas Grand Kanarija - Laboral, Kaha Laboral prosecna ekipa, ne znam kako tako dopbro igraju u EL. Jos jedan razlog zbog kojeg smatram da je EL nikad slabija.

Posted

a ljudi koji prate košarku od pre dve godine da popiju vinjak neki.

A sta da rade ljudi koji navijaju za Partizan od pre dve godine?

Није Дебели упропастио ЦСКА, него је тај тим захтевао ремонт. Превише маторих и кешом напуњених звезда, а он да таквима једноставно не уме да ради.

Ne ume on da radi sa ozbiljnim timovima, i zato ga i ne zele. Ako je toliko cenjen i ako ga toliko smatraju kvalitetnim, sto se najveci i najjaci evropski klubovi nisu otimali oko njega sada kada je bio slobodan, nego je otisao u tamo neki Limoz kurtonski?

Можда није било играчa, али су одлазили у најбоље европске клубове уз обештећење или у НБА.

Тепић у ПАО, Величковић у Реал, Крстић, Перовић, Весели у НБА итд. Какве год каријере имали, многи су из Партизана одлазили у врхунске клубове.

Pa i iz Zvezde odlaze u vrhunske klubove, to znaci da je Radonjic doktor?

Otisao je i Perica Ognjenovic u Real Madrid. Velickovic video od njega stil pa precrtao na kosarku.

Posted (edited)

Имао је Дебели прошле сезоне понуду ПАОа, није хтео да напусти Партизан током сезоне.

Величковић је имао пар зајебаних повреда и Месину који га је гурао на тројку како би Гарбахоса играо на четворици.

Перица није играо зато што није имао места у Реалу, па таман да се роди још три пута.

Радоњић још мора да учи да би га неко узимао за озбиљно.

Edited by Мајор Гашпар
Posted

Ajde brate da ne palamudimo vise, potraznja govori o tome koliko te ko ceni i cao. Njega trazi Limoz, toliko o tome. Svaka njemu cast na svemu, ali ocigledno da je on trenutno druga liga trenera u Evropi.

Posted

sramotno je to što nije u stanju da nauči engleski jezik

mene je sramota kad gledam tajmaute Limoža, a pitaću njegovog pomoćnika kako se on oseća kad ga budem video

uživanje je gledati Džikića i Dekija Milojevića, to su gospoda

Posted

To je jos i medju manjim njegovim sramotama i medju manjim razlozima sto ga ne cene u Evropi.

Za Dzikica i Milojevica se slazem, pogotovo je Dzikic smeker, napokon imaju normalnu osobu za trenera.

Posted

tim pre, od politicara i kriminalaca se sve moze ocekivati i normalno je, u neku ruku, od sportiste se ocekuje da se ponasa u duhu fer pleja i da bude primer mladjima, pogotovo ako si trener.

iz tog razloga ih ne treba ni porediti, tu si u pravu.

Duki je ok trener, za ovde, moze da vodi i vecinu prosecnih evropskih ekipa, vrhunskih tesko. I ne bih se bas slozio da je on neki specijalista za stvaranje igraca. Dobodio je najtalentovanije u Partizan, naravno da ce izbaciti odredjene igrace. Nije tesko od Pekovica stvoriti igraca. Na kraju krajeva i FMP je izbaciovao, i Zvezda isto tako, a i ostali klubovi, Vojvodina, Hemofarm... Sastavi sve reprezentativce u zadnjih 15 godina pa da vidimo koliko ih je iz Partizana, mozda 40%, maksimum.

Posted

Ne secam se, koja je poenta?

Za stvaranje igraca su valjda zasluzni i treneri mladjih kategorija i treneri i klubovi odakle su dovedeni, a vecina tih igraca su dovedeni iz drugih klubova. Kao sto je i Pekovic iz Mege.

Bitan je tu i trener u seniorskoj ekipi, pre svega da ti da sansu i stavi te na pravu poziciju. Ko je talenat taj ce isplivati. Ima gomila igraca koji su bili navodni talenti pa se izgubili, u kojoj god ekipi da su bili.

Koja je zasluga trenera u NBA za dominaciju Lebrona? Covek dominira od prve sezone kad je dosao. I dominirao bi da je dosao u bilo koju ekipu i kod bilo kog trenera.

Posted

A cinjenica je i da je partnzan dugo imao monopol na najvece talente, delom je to bilo i prirodno, jer su tu mogli da imaju najvece utakmice, a delom je radila kosarkaska mafija. Svinja je opasan u partnzanu, na primer, dok je on bio trener nikada ih nismo lako dobili, cak i kada smo bili duplo bolji. Uvek bih pristao na to da Svinja nije trener, mada sam prizeljkivao da ostane da sisa kurcinu jos malo. Sa druge strane razvlacili bismo ga u tim Limozima, Skavolinijima ili gde god da ode. Svinja ce uvek biti najbolji za partizan i nista drugo. Dobar trener, nikako mag kao sto se zamislja.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...