Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

A sad da svi vi cigani pojedete govna koja ste ovde izasrali o časnim partizanima.

Kakav je samo car Želimir, odigrao neizvesnu završnicu da se navijači SNS mutanta malo nerviraju. :haha: :haha: :haha:

Edited by Hail Metal
  • Upvote 3
  • Downvote 2
Posted

Dao vama Grobarima malo nade :haha: :haha: :haha:

A sad da svi vi cigani pojedete govna koja ste ovde izasrali o časnim partizanima.

Koliko se secam ti i Kuruz ste od pocetka vrteli tu pricu o kumovima i izbacivanju Zvezde, prema tome...Covicu pustaj one balone.

Posted

@ Love H. L.

Ja sam se samo šalio... elem koliko vas sere sreća ove sezone igraćete sa Kahom Laboral...

I ja sam se salio.

Igramo protiv CSKA 99%.

Богдане усташо.

:)

Prica se da ide u Finiks pa se nalozio :bigblue:

Posted

Kaha mora da dobije sada Real i na strani Bamberg, a CSKA da izgubi od Olimpijakosa. Vece su sanse da igramo sa CSKA.

Btw. odlicna utakmica u Spaniji.

ahahaha...kakva trojka Bertansa...jos ce i da nas usere da odemo na njih...mada zajebana su ekipa.

Posted

Posrani šugavi Bertans dade u zadnjoj trojku za pobedu, ovaj trener Reala je retard na kvadrat, neviđena sreća za Zvezdu, igraće sa skrnavom Kahom.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Mislim da je Olimpijakos ispao i teoretski, ne znam koliko ce imati motiva da dobiju CSKA.

U zadnjem kolu Real i Himki odlucuju ko ce biti cetvrti. Kakvo ce to cetvrtfinale biti: Real-Fener.

Posted (edited)

Male su im sanse, kao i Olimpijakosu, u stvari mislim da nemaju ni oni vise ni teoretskih sansi.

Real ako dobije Himki ide dalje jer ima najbolji skor u medjusobnim duelima. Imali bi 2-0 protiv Himkija, 2-0 protim Bamberga.

Ako dobije Himki onda on ide dalje, treceg nema.

Mada, postoji i racunica da Barsa izgubi od Zalgirisa, pa bi opet bile neke kombinacije u igri, ali to je malo veroatno da ce se desiti.

Edited by LoveHateLove
Posted

Šta odlučuje ako 3-4 tima imaju isto pobeda, koš razlika, jer Real ima negativan skor sa Olimpijakosom, ili se pravi mini tabela.. ?

CSKAov trener je panatinaikovac, pobediće Olimpijakos sigurno, jedino možda neki tamo Brose basket pobedi...

• Upvote 1
Posted (edited)

Racuna se broj pobeda u medjusobnim duelima timova koji imaju isti skor.

Tako je bilo u prvoj rundi. Zvezda je imala najlosiju kos razliku ali je bila treca, ispred Reala jer je u krugu Real-Himki-Zvezda, Himki imao 3-1, Zvezda 2-2, Real 1-3.

@ Hail

Real ima 1-1 sa Olimpijakosom, kos razlika nije bitna jer u eventualnom krugu Real ima najvise pobeda.

Edited by LoveHateLove
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...