Hail Metal Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 Samo košarkaški maloumnici ne vole ovog čoveka, zdravlje daje za košarku. 5 1
Јарослав Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 samo glasačima tomislava nikolića ova stranica nije smešna
LoveHateLove Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 Odlicno, ima li sta sladje nego kad ti partizanovci spase sezonu. Najpre nam Dzile obezbedi drugu poziciju i EL, pa onda Zoc Top8, milina.
Hail Metal Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 (edited) A sad da svi vi cigani pojedete govna koja ste ovde izasrali o časnim partizanima. Kakav je samo car Želimir, odigrao neizvesnu završnicu da se navijači SNS mutanta malo nerviraju. :haha: Edited April 1, 2016 by Hail Metal 3 2
LoveHateLove Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 Dao vama Grobarima malo nade :haha: A sad da svi vi cigani pojedete govna koja ste ovde izasrali o časnim partizanima. Koliko se secam ti i Kuruz ste od pocetka vrteli tu pricu o kumovima i izbacivanju Zvezde, prema tome...Covicu pustaj one balone.
Hail Metal Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 (edited) @ Love H. L. Ja sam se samo šalio... elem koliko vas sere sreća ove sezone igraćete sa Kahom Laboral... Edited April 1, 2016 by Hail Metal
Hail Metal Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 Богдане усташо. Ima Bogdanovića Hrvata, puno.
LoveHateLove Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 @ Love H. L. Ja sam se samo šalio... elem koliko vas sere sreća ove sezone igraćete sa Kahom Laboral... I ja sam se salio. Igramo protiv CSKA 99%. Богдане усташо. Prica se da ide u Finiks pa se nalozio
Hail Metal Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 Garantujem da CSKA gubi u Pireju... evo sad puši i Real... veće su šanse da sa Kahom igrate, a sasvim su prosečna ekipa...
LoveHateLove Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 Kaha mora da dobije sada Real i na strani Bamberg, a CSKA da izgubi od Olimpijakosa. Vece su sanse da igramo sa CSKA. Btw. odlicna utakmica u Spaniji. ahahaha...kakva trojka Bertansa...jos ce i da nas usere da odemo na njih...mada zajebana su ekipa.
Hail Metal Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 Posrani šugavi Bertans dade u zadnjoj trojku za pobedu, ovaj trener Reala je retard na kvadrat, neviđena sreća za Zvezdu, igraće sa skrnavom Kahom. 1 1
LoveHateLove Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 Mislim da je Olimpijakos ispao i teoretski, ne znam koliko ce imati motiva da dobiju CSKA. U zadnjem kolu Real i Himki odlucuju ko ce biti cetvrti. Kakvo ce to cetvrtfinale biti: Real-Fener.
Мајор Гашпар Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 А Бросе? Каква је рачуница кад су они у питању? 2
LoveHateLove Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 (edited) Male su im sanse, kao i Olimpijakosu, u stvari mislim da nemaju ni oni vise ni teoretskih sansi. Real ako dobije Himki ide dalje jer ima najbolji skor u medjusobnim duelima. Imali bi 2-0 protiv Himkija, 2-0 protim Bamberga. Ako dobije Himki onda on ide dalje, treceg nema. Mada, postoji i racunica da Barsa izgubi od Zalgirisa, pa bi opet bile neke kombinacije u igri, ali to je malo veroatno da ce se desiti. Edited April 1, 2016 by LoveHateLove
Hail Metal Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 Šta odlučuje ako 3-4 tima imaju isto pobeda, koš razlika, jer Real ima negativan skor sa Olimpijakosom, ili se pravi mini tabela.. ? CSKAov trener je panatinaikovac, pobediće Olimpijakos sigurno, jedino možda neki tamo Brose basket pobedi... 1
LoveHateLove Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 (edited) Racuna se broj pobeda u medjusobnim duelima timova koji imaju isti skor. Tako je bilo u prvoj rundi. Zvezda je imala najlosiju kos razliku ali je bila treca, ispred Reala jer je u krugu Real-Himki-Zvezda, Himki imao 3-1, Zvezda 2-2, Real 1-3. @ Hail Real ima 1-1 sa Olimpijakosom, kos razlika nije bitna jer u eventualnom krugu Real ima najvise pobeda. Edited April 1, 2016 by LoveHateLove
vudun Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 Prica se da ide u Finiks pa se nalozio Od toga nema ništa. Mokri po kurvetini sidaškoj.
Мајор Гашпар Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 Олимпијакос и ЦСКА играју у петак, а остатак групе у четвртак. Могуће да је Олимпијакос оладио.
Recommended Posts