Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Posto ne pratim tursku ligu, za mene ostaje lazni suter. Poslednje sto ga se secam je upropasten poslednji napad protiv Litvanije :bigblue:

Edited by Sreta
Posted

sta sam sad pogresio Majore? Pa nisam rekao da je ustasa kao taj tvoj Alojzije, samo i on ce Baju doci na istinu

Ништа, доливам уље на ватру. :)

Иначе, давно сам негде прочитао да је Диклић изјавио да му је та улога једна од најдражих.

Пошто је било давно, двоумим се да ли је мислио на Брисани простор, пошто је говорио о улози усташе.

Posted

Brisani prostor mi je omiljena serija, maestralno je tu odglumio Krnju mada je Alojzije morbidniji, hoce ga te ustase, Turneja, Kraj rata, Brisani prostor

Posted

ahahaha to sa Pavelicem je i meni bilo iznenadjenje, bas sam se nasmejao, ali i odusevio koliko je dobra serija a nikakvog odjeka, svima za lektiru

realno Miralem Zupcevic je broj 1 u seriji

pisao sam davno negde o tom dogadjaju, Radusa 72, nije bas u seriji do tancina bas sve prikazano kako se i desilo ali odlicno odradjeno

Posted

Јеси ли гледао ону о хватању Љуба Милоша и Крижара?

Јозо, дај воде. :bigblue:

43:13.

Има нешто Полич у боји гласа што ме одушевљава.

Оно - комунист. :)

Непроцењиво.

Posted

Kako nisam gledao, to je Operacija Gvardijan o hvatanju ustasa od 46' i Bozidara Kavrana, serija se zove Zamke, verodostojnija nego Birsani prostor svakako ali slabo odradjena

Posted

ih bre, domacu kinematografiju kao Zvezdu, kolekcionar sam, a istoriju jbg tim se bavim..zato ispizdim kad neko Bogija nazove ustasom, glupi danasnji klinci, pojma nemaju

inace izgleda Makabi zagrisao za Kvinsaru i Cirbija, prvom 1,2 a Svabi milijun po sezoni

Posted

Racunica je jasna, zaradili smo, kako god okrenes.

Ako sad vrede po milionce a kod nas igrali za par stotina zna se da smo ove sezone dobro zaradili, logicno je.

Nema veze, sledece sezone dolaze jos bolji crnci, ima toga koliko hoces.

Posted

Ide Cirbes, pada Vučić, hapsimo Ćokija, ćebujemo Vazure, poništavamo Tomi akademsko zvanje, preispitujemo ministrima imanje i stvari dolaze na svoje mesto.

Posted

Kurcic i Toma slobodno nek padnu, ali s obzirom da se zuta banda svakako ne vraca, mozete samo da sanjate o novim gepekovanjima i otimacini.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...