Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa to tvrdim i ja i svako ko ima imalo mozga u glavi.

za vreme vase vladavine

Za vreme te vladavine je došo gasprom u Partizan i dao po 5 miliona evra svake godine.

Edited by serblackbeard
Posted

Па логично је питање, ако смо имали већу подршку власти за време демократа, како сте онда набуџили дуг на 15 мил е? На основу чега су играчи толико плаћани и ко је са њима потписивао уговор?

Држава јесте давала паре, сети се ере Весића, Жежеља, Паука. Паре су биле у клубу и бахатило се. Проблем је што није било резултата и што се ту уграђивао како је ко стигао.

Тај Весић је и ФК ојадио.

Наравно да ће Партизан да пропадне ако крене са причом 5 странаца без резултата (Евролиге). Зато што је државни, а не приватни клуб неког милионера из Азије и зато што је кошарка у Европи непрофитабилна. Зато и прижељкујем приватизацију јер држава неће доживотно да финансира ни нас ни вас, поготово неће да се такмичи са богатим приватним европским клубовима.

Пековић је већ дао из свог џепа и то не само сад. Питање је докле ће да даје.

Давао је из џепа и Данилогић. Конкретно, Дивац и он кад су узели клуб, дали су по милион.

Nisam ispratio, izgleda....stoe Misko odustao od Evrope?

Зато што, тако кажу, у ЕК неће такве менаџерске комбинација клубове.

Posted

Па логично је питање, ако смо имали већу подршку власти за време демократа, како сте онда набуџили дуг на 15 мил е? На основу чега су играчи толико плаћани и ко је са њима потписивао уговор?

Pa da, kako smo nabudzili dug ako smo imali podrsku vlasti?

To su uglavnom dugovi prema bankama, sta ce ti tu podrska drzave.

Za vreme te vladavine je došo gasprom u Partizan i dao po 5 miliona evra svake godine.

Koliko se secam davali su 3 miliona u pocetku, to se tek nedavno povecalo. Gasprom je strana kompanija, valjda je njihovo rukovodstvo glavno u odluci prilikom sponzorstava.

Posted

И према банкама и према играчима.

Банка мени неће да искешира милион кредита ако дугујем два, а Звезди (или било коме другом са подршком хоће) јер један позив мења све.

Хлеба и игара.

Pa da, kako smo nabudzili dug ako smo imali podrsku vlasti?

Лоповлуком, уграђивањем, претплаћивањем.

Горан Весић. Да не идемо даље. Где тај уђе...

Posted

Ja da dugujem dva miliona ne bih nikad uzimao jos 5 ili 10, samo cinim jos goru stvar. Prema tome mogu i ja sad da podjem od teorija zavere pa da kazem da se to namerno radilo da se Zvezda unisti, kao sto vi sada pricate o fudbalu. Da je drzava stajala iza Zvezde sve bi se to pokrilo sa sponzorima, ili nekim parama iz budzeta, gradskog, drzavnog ...

Posted

Немој бити наиван друже.

Спорт у Србији тј. Партизан и Звезда, рупа без дна и машина за уграђивање Курте и Мурте.

Продајеш играче у фудбалу, играш ЛЕ, а никад нема пара за појачања и стално неки дуг.

Где су паре?

Posted

Ne mogu sve da čitam, ali sam saglasan sa Majorom, ej o košarci priča neki tamo darkonet, ajd beži u ćoše...

Drago mi je da je Partizanov bratski klub pobedio, Teodosić se sprdao sa bivšim klubom, a sadašnjim SNS mutantom.

Eto cigani i košarka, čim nemate više sl. bacanja sudije krive.. a one silne tri sekunde u reketu Milera i Cirbesa?

Lepi rezultati juče, sve za koje navijah u košarci i fudbalu su prošli dalje.

Danas Đoković izgubio, kralj šljake naravno pobedio.

12987097_10153609048855835_2610565989963073883_n.jpg?oh=08b4255bd861d84c3685d19906e46a00&oe=57BE0247

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

Partizan je najprljaviji klub u Srbalja. Svedosmo na raspravu ko je poceo rat? :bigblue:

Da nam se lepo poveze 13-15-20 titula da se vrate stvari na svoje mesto, pa da pocnemo ponovo. Razlika mora biti 10 titula u nasu korist i nemerljivo bolji medjusobni duel.

Posted

Ne mogu sve da čitam, ali sam saglasan sa Majorom, ej o košarci priča neki tamo darkonet, ajd beži u ćoše...

Drago mi je da je Partizanov bratski klub pobedio, Teodosić se sprdao sa bivšim klubom, a sadašnjim SNS mutantom.

Eto cigani i košarka, čim nemate više sl. bacanja sudije krive.. a one silne tri sekunde u reketu Milera i Cirbesa?

Lepi rezultati juče, sve za koje navijah u košarci i fudbalu su prošli dalje.

Danas Đoković izgubio, kralj šljake naravno pobedio.

Aki opet si dupeuvlaka, smaras konstantno

frustracije zbog Zvezdinog igranja u top8 koliko vidim lecis navijanjem protiv srpskog kluba i protiv najboljeg srpskog tenisera

novi nivo jadnosti

samo nastavi

• Downvote 1
Posted

a sta cemo sto je protiv Novaka, najboljeg srpskog i svetskog tenisera?Ej, protiv naseg Noleta...a navija za Rafu..dobro, Spanci nisu priznali Kosovo, ajd

Posted

Tenis najnebitniji sport, ako bi se ta vrsta rekreacije mogla nazvati sportom. Gradjanine celog sveta, pojava mi tvoja smeta, sto bi rekao jedan veliki gospodin. Inace, jebes bilo kog grobara koji se raduje Zvezdinim pobedama.

Posted

Ne, navijao sam za Tea jer je car i kapiten srpske reprezentacije

I ja isto za Tea jer je kapiten reprezentacije.

Ali realno navijao bih i za kapitena Kosova kad bi igrao protiv SNS mutanta.

• Upvote 2
Posted

Partizan je najprljaviji klub u Srbalja. Svedosmo na raspravu ko je poceo rat? :bigblue:

Da nam se lepo poveze 13-15-20 titula da se vrate stvari na svoje mesto, pa da pocnemo ponovo. Razlika mora biti 10 titula u nasu korist i nemerljivo bolji medjusobni duel.

da se izbaci trica

da se vrati košarka na šljaku

trebamo biti ozbiljni, iako smo stoka.

Posted

Боли ме курац и за Новака и за тенис.

Нека Доктор још једном изнесе чињенице, Чекамо колумну.

Da li neki tamo darkonet zaslužuje da zna istinu, tj da mu se ona servira na gotovo? Znam da je juče došao na forum, ali neka pročita moje stare kolumne biće obrazovaniji u sportskom pogledu.

• Upvote 2
Posted

da se izbaci trica

da se vrati košarka na šljaku

trebamo biti ozbiljni, iako smo stoka.

Postenije su nase titule sa sljake nego ove vase lopovske iz auta hale :bigblue:

Posted

Da li neki tamo darkonet zaslužuje da zna istinu, tj da mu se ona servira na gotovo? Znam da je juče došao na forum, ali neka pročita moje stare kolumne biće obrazovaniji u sportskom pogledu.

Да прелиста колумне, па дође на испит код Доктора.

• Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...