Jump to content

Recommended Posts

Posted

I vi kenjate po Covicu samo zato sto je u Zvezdi i sto ste izgubili dominaciju.

On je kao i svaki politicar u Srbiji, a takvih je bilo i u Partizanu.

Naravno, nece niko od vas da prizna koliko je igraca izaslo iz FMP-a, koliko ih je igralo u reprezentaciji, i jos igra. Ipak je nesto i uradio u kosarci.

Svaka cast igracima kao sto je Bodiroga, posten je momak, nije trebao ni da se spusta na ovaj nivo da odgovara Covicu, ali i te nase legende uglavnom gledaju svoj interes i vrlo malo njih je pomoglo srpskoj kosarci. Ko se to od njih vratio u Srbiju i uradio nesto. Svi bi pre otisli da rade u inostranstvo ako bi imali priliku, ili eventualno da dobiju neku funkciju u savezu. Evo, vidim da je Loncar uradio dobru stvar u Kragujevcu, i to je za pohvalu, pogotovo sto on nije igrac koji je zaradio neke velike pare u zivotu.

Posted

I vi kenjate po Covicu samo zato sto je u Zvezdi i sto ste izgubili dominaciju.

On je kao i svaki politicar u Srbiji, a takvih je bilo i u Partizanu.

pa malo je političara koji su uspeli da 20 godina budu vlast ili pri vlasti.

jedino mu dačić može prismrdeti.

oboje u kafez kafeeez!

Posted

ahhaahha govorio ja ali se pojedinci ovde prave slepi, mada, mozda meni magla smeta zato sto je vidim, a oni je ne vide pa im i ne smeta...ali da bi progledao njihovim nevestastvenim ocima izgleda cu morati da zrtvujem svoje vestastvene oci

Posted

aha, a i Premijer liga nikad jača, Junajted, Liverpul i Čelsi najjači u istoriji, a gle šta su im uradili Lester i Totenhem

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Kaha je dobra ekipa sa dobrim igracima. Isao je i Himki, koji je isto tako dobra ekipa sa dobrim igracima, Panata, Efes... Evroliga je bila najslabija kad su je franjevci osvojili. Koji kurac Knor, Filips, Huventud i ne secam se sve koja papazjanija je igrala :bigblue:

Posted

Kaha je dobra ekipa sa dobrim igracima. Isao je i Himki, koji je isto tako dobra ekipa sa dobrim igracima, Panata, Efes... Evroliga je bila najslabija kad su je franjevci osvojili. Koji kurac Knor, Filips, Huventud i ne secam se sve koja papazjanija je igrala :bigblue:

Како год, Партизан је играо ван Београда, па добија на тежини.

• Upvote 2
Posted

evo onda jos jedne analogije: gde je Partizan u celoj toj prici kad se, u nikad slabijoj ABA ligi, borio za opstanak?

cek malo, onda je i NBA slabija u odnosu na prosle sezone jer se Klivlend i GS bore za titulu, jel?

iako ne pratim fudbal znam da taj Liverpul nije vec 3 decenije osvojio PL, a i taj Celsi je otprilike u rangu Kahe u kosarci...

nema smisla uopste porediti takve stvari na taj nacin, jer moze biti i jedno i drugo, to je bila poenta moje replike na Hejlovu.

Posted

pa svi se slažu da je Partizan nikad slabiji

Klivlend se prošle sezone borio za titulu

proveri da nemaš temperaturu možda

• Upvote 2
Posted

АБА лига је сваке године све слабија.

Партизан је кренуо са крш играчима и тренером почетником, довео пар просечних Амера и узео пето место.

Видећете наредне сезоне да ће лига бити још сиромашнија.

Некада су Олимпија и Цибона имали конкурентне екипе, сад су кеса.

Posted

rekao sam u odnosu na prosle sezone, pre svega na period kad su dominirali Lejkersi, Sparsi ...

АБА лига је сваке године све слабија.

Партизан је кренуо са крш играчима и тренером почетником, довео пар просечних Амера и узео пето место.

Nije uopste bitno. Glupo je reci da je EL slabija jer je na F4 otisla Kaha i Lokomotiva, koji uopste nemaju los sastav, a i kao sto sam rekao Kaha je i prethodnih godina igrala F4.

Posted

Добро, ко год да је ту, сигурно да је изборио поштено на терену.

Лично, она Каха са Сколом, Обертом и осталим Латиносима ми је и симпатичнија и јача од ове.

Руске тимове никад нисам мирисао, поготово не ово инстант набуџене.

Идеално би било да су упали Олимпијакос/ПАО/Барселона, ЦСКА, Фенер и Реал.

Posted (edited)

pa da, a i Englezi su tad bili isti kao sad

šta vi pišete

Liverpul je pre toga bio najjači tim u Evropi

25 godina razlike

je l' Zvezda ista kao onomad?

Edited by Underkuruz
Posted (edited)

@ Major

Dobili su neke utakmice na jednu loptu, recimo onaj sut Bertansa protiv Reala. Da su to izgubili mozda ne bi bili ni medju osam a Real bi isao na F4. To je sport, desavaju se iznenadjenja.

Edited by LoveHateLove
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...