Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bosansko govece je igracina najveca ikada. To svako zna ko se razume. Mislim u tom kontekstu, naravno, Dzordan je inace bog boziji. Setite se samo kad Danilovic krene na ulaz i kad se centri i krilni centri razmaknu u strahu od odbitka od caleta. Sut visok, neodbranjiv. Kad je trebalo pobiti se Danilovic bije sve redom, kakvo kurac razdvajanje. Na terenu sam spreman da mu se poklonim, na tribini nek pusi kurac. Danilovic je bog. Bodiroga mozda igra twist, ali Chuck Berry je crnac. Manu se plasi Danilovica, to je fakat!

Divac je nosio nas dres, samim tim je splacina. Vujosevic isto. Igor Milanovic, Milko Djurovski, Predrag Perunicic i sve vase vajne zvezde i kurcici.

• Upvote 2
Posted

Sreta je u pravu za Danilovica , ja sam van konkurencije stavio Spanulisa , ipak je on izvanzemaljac sto bi rekli nasi zapadni susedi , Bog sa Olimpa kome se klanjao i Duda Ivkovic .

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Silovanje u Pioniru , gledah samo drugo poluvreme , realno jak je Galatasaraj ali ne toliko da te nakanta 20 raylike u Beogradu ... no dobro ipak yveyda nema iskustva u velikim mecevima , mada ovo i nije veliki mec .... inace svaki drugi napad Galatasaraju su bili koraci , ovim crncima se to tolerise izgleda ....

• Upvote 1
Posted

Mlako su usli u utakmicu, odbrana standardno losa, pogotovo protiv malo jacih ekipa. Ali dobro, rekao sam vec da treba prioritet da bude ABA, Evrokup ne mozemo da uzmemo iako mislim da imamo sanse da odemo dalje. Uniks nije nepobediv. Sve se bojim da ce sad i Igokea da nas nakanta.

Posted

Распад, она зона нам је личила на курац, пик нисмо ни пробали да бранимо а у нападу нас ништа није хтело. И кад се изгради позиција промашимо отворен шут. Турци бољи али суђење катастрофа, оне 2 личне па техничка у четвртој четвртини су криминал, плус на Ракочу нису свирани неки фаулови ...

Улм добио Уникс у гостима, биће овде свега.

Posted

Nek angazuju Covica da ih fuzionise sa Zrinjevcem .

HAhha tek sad pogledah , lik koji je sad preuzeo Cibonu je valjda predsednik Zrinjevca , a ja lupio :) Covic zakasnio...

Posted

Ко их јебе, држава им годинама давала огромне паре па ништа урадили нису. И ти Хрвати су слепци, уместо да форсирају Сплит, Задар, Шибенку који су одувек били центри и одакле су увек излазили најбољи играчи све паре су пумпали у слепачку Цибону. Ја не знам осим Богдановића да су они избацили неког играча у последњих 15 година.

Posted

čovek skenirao stanje, nema razloga za paniku.

samo se nadam da će se polako smanjivati minutaža vestermanu. ipak, slede izazovi gde će iskustvo i staloženost biti od presudnog značaja.

kao što znamo, pozicija organizatora igre je najosetljivija u timu sa pobedničkim aspiracijama.

Posted

Ко их јебе, држава им годинама давала огромне паре па ништа урадили нису. И ти Хрвати су слепци, уместо да форсирају Сплит, Задар, Шибенку који су одувек били центри и одакле су увек излазили најбољи играчи све паре су пумпали у слепачку Цибону. Ја не знам осим Богдановића да су они избацили неког играча у последњих 15 година.

nije ih finansirala drzava nego grad Zagreb...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...