Мајор Гашпар Posted May 30, 2016 Report Posted May 30, 2016 Ћорави већ дуже време боцка и провоцира, а онда глуми заклану овцу.
Мајор Гашпар Posted May 30, 2016 Report Posted May 30, 2016 Имате још који дан форе да се одморите и да не буде после да сте уморни.
skulhead Posted May 30, 2016 Report Posted May 30, 2016 A i vi ćete moći da se žalite na umor, ako loše odigrate.
KazimKazim Posted May 30, 2016 Report Posted May 30, 2016 Zaebava se i Dzikic...protiv ovakvih protivnika moe koi minut da udze Aranitovic i da ubaci kou troiku, kad vec kamenjarimo celu utakmicu Sablon neka kosarka, zakucavanje Vrapca i Murica na klupu, inacenje...nepotrebno
Álvaro Recoba Posted May 30, 2016 Report Posted May 30, 2016 (edited) Mnogo je interesantno da se čitaju retardirani komentari na oficijelnu fb stranicu KK Partizan. Edited May 30, 2016 by Álvaro Recoba 1
Sreta Posted May 30, 2016 Report Posted May 30, 2016 Filip Covic je zasluzio finale. Naravno grobarima ne bih dozvolio ulaz u halu, trebalo bi postovati Svinjino nasledje. 3 1
Мајор Гашпар Posted May 31, 2016 Report Posted May 31, 2016 Можемо себи да дозволимо тај луксуз и одиграмо још једну против ФМПа.
LoveHateLove Posted May 31, 2016 Report Posted May 31, 2016 (edited) samo jednu? a finalne ne racunas? Ćoki i sin su se naostrili da ponove 1998. Valjalo bi nekako podmitit sudije, dojaviti o laznoj bombi, ubaciti suzavac...Treba ovo dobiti milom ili silom. Edited May 31, 2016 by LoveHateLove
Мајор Гашпар Posted May 31, 2016 Report Posted May 31, 2016 Ако победимо, бићемо лидери у региону и руској Думи.
Sreta Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 Sve sam sprco na onaj fini rad... Major da kaze da li ima kave i je li Frankova? FILIP COVIC
vudun Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 Pičko ćelavaaa oooo pičko ćelavaaa... koliko se ja sećam, to se prvo skandiralo Radetu Milutinoviću od strane Grobara, dok je ovaj još branio boje Beopetrola, Beobanke... ipak Beopetrola. Cigani loša kopija, kao i uvek.
Hail Metal Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=HzRmMdOP8kw&feature=youtu.be Edited June 1, 2016 by Hail Metal
Eidolon Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 Meni nikada nece biti jasno sto je to sad pa neka uvreda. Jel su rekli da je oni jebu, jel su rekli da se jebe lose? Realno, Coki je mogao da okrene na zajebanciju i prokomentarise kako grobari nemaju pametnija posla nego da slusaju/gledaju kad on jebe, al ne vredi, covek se ukresao i daje na legitimitetu fori na nivou petog osnovne. 2
Мајор Гашпар Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 Песму су смислиле Делије. Срета да потврди да се то некад певало.
kuruz Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 ima tekst o tome, da l' na Oazi, da l' na Kafeu http://www.oaza.rs/sport/delije/index.php?lang_id=1&page_id=308&id=236, Dakle, pevale su se sledece stvari �Kolko si mu dao Nebojsa, Nebojsa...�, jedan deo kopa je odgovarao sa �7 hektara Kosova, Kosova...�, pa onda �Ustanak se sprema Covicu, Covicu�, a ni njegova zena nije bila postedjena dobro poznatog epiteta... Ostaloj publici pevano je �Sluge rezima, jer vi ste sluge rezima...� Da se time moze izvesti iz takta onaj kome se uvrede upucuju dokazano je po ko zna koji put. Uglavnom, potpredsednik srpske Vlade se okomio (po mom licnom utisku iz cista mira) na neke ljude koji su sedeli iza njega pa je policija brze bolje dotrchala, nastalo je tu neko komesanje, mi odusevljeno zapevali �Ne pricaj sa njim nabodi ga..� i vec zgodnu pesmicu �INCIDENT, INCIDENT...INCIDENT�... , a sve se zavrsilo izbacivanjem za Covica �nepozeljnih� gledalaca iz sale i nastavkom utakmice. da se zapamti
Vic Rattlehead Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 Pa ionako smo vam sve pjesme smislili. 2
Eidolon Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 (edited) Ma realno nebitno je cija je fora, samo je hiper debilno eskaliranje na tako infantilnu prozivku, ali nasi klubovi saopstenja vole vise nego leba da jedu, jbg. Nego, evo izbilo i neko sranje izgleda: http://www.b92.net/s...&nav_id=1138670 Edited June 1, 2016 by Eidolon
Sreta Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 Jebo navijanje bez vredjanja... Nismo ni mi do skoro voleli Cokija, ali kad je vec tesko, onda Coki... Ko voli partizan i Aston Vilu, jebem mu oca i majku milu... Caca Pljuvara me zbog ovoga izbacila sa fejsa, morao sam posle da se pravdam da nisam huligan i da joj dam sve pare kad je zapevala Djurdjevdan za 'svoju' ekipu, tj mene. Okrece FMP u poslednjoj, idem da uplatim nesto dok jos rade kladze... 1 1
Vic Rattlehead Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 "Sestra ti je kurva, Miloše" je onomad pjevala cijela crveno-bijela tribina.
vudun Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=06&dd=01&nav_id=1138670 :haha:
kuruz Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 jeste to bio dobar festival uvreda na račun Teodosića, k'o juče da je bilo, a ne 2009. godine na toj utakmici mi je neko progoreo jaknu pikavcem, nikad to neću prežaliti
vudun Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 Što te nema ispred Pionira sad kad je najsudbonosnije? 1
Recommended Posts