KazimKazim Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 Ko voli partizan i Aston Vilu, jebem mu oca i majku milu Nemoi, Sreto 1
Мајор Гашпар Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 Да не беше Новице било би повуци, а и потегни. Џиле опасно задремао у последњој четвртини.
vudun Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 Aston Vila mi je oduvek delovala kao pravi ostrvski klub. Kao i Totenhem, Everton... Vest Hem... ne znam kako je danas ali... ko besna, KO BESSSNA!
kuruz Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 Što te nema ispred Pionira sad kad je najsudbonosnije? nisam još zalečio neko sranje od zimus, izbegavam sve ovakve događaje
vudun Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 Mogao si makar, ovako nezalečen, kao pozadinac da predvodiš bezobrazno navijanje iz nekog mračnog kutka Pionira.
Vic Rattlehead Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 jeste to bio dobar festival uvreda na račun Teodosića, k'o juče da je bilo, a ne 2009. godine na toj utakmici mi je neko progoreo jaknu pikavcem, nikad to neću prežaliti Mislio sam na Vujanića.
kuruz Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 ili terasica ili ništa Mislio sam na Vujanića. svakako smo i Teodosiću psovali sve što ima za vikend pre toga se igralo protiv nekog Javora ili Spartaka ili tako neke ekipe na JNA deljeni papirići na kojima je pisalo šta će da se peva protiv Olimpijakosa buvalno je pisalo "гаври муња гаври муња гамо то вромо пиреа", ćirilicom kapiram da i dalje nema ni sto ljudi koji znaju šta to znači
Мајор Гашпар Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 Ma realno nebitno je cija je fora, samo je hiper debilno eskaliranje na tako infantilnu prozivku, ali nasi klubovi saopstenja vole vise nego leba da jedu, jbg. Nego, evo izbilo i neko sranje izgleda: http://www.b92.net/s...&nav_id=1138670 Јбг, шта да ти кажем. http://www.youtube.com/watch?v=HzRmMdOP8kw
Мајор Гашпар Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 Јуче казна за скидање сакоа, данас казна за вређање противника и судија.
Мајор Гашпар Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 http://www.mozzartsport.com/vesti/raduljica-napravio-incident-pao-ga-precrtao/137186
darkonet Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Majore, danas obavezno reprizu Tegija da pogledas, doveo Psiha Jovanovica, sou bio, nikad se vise zena nije javilo u emisiju...navukao ga Tegi samo tako haahahaha
Мајор Гашпар Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Владе Јовановић? Кад смо код финала, добијате лагано 3-0 или у најбољем случају 3-1. Форма пала после 2 месеца неиграња, плус ова накарадна лига. Да је све било како треба, понадао бих се.
darkonet Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Ma kakav Vlada Jovanovic, to normalan covek bre Psiho Milovan Jovanovic ma finale ce se ispratiti lagano, jebala ih liga kad kurcu ne vredi i nista ne znaci..pricalo se i prosle sezone da ce biti svega i svacega, krvi do kolena, tegi najavljivao gradjanski rat pa je opet sve proslo bez nekih problema, slicno ocekujem i sada
Мајор Гашпар Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Где њега нађе? Човек нема везе са кошарком. Качи ако налетиш на снимак. Махинално.
darkonet Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 jao cuti show bio, nikad se vise zena nije javilo u emisiju haahahah okacicu ako nadjem vidim okacio si ovo za Filipa..retko iritantna pojava, ono kako je hteo da udari Murica i ovo sa ovog klipa mi ga stavlja u istu ravan s tim istim Muricem i Pavlovicem smradovi obicni
Мајор Гашпар Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Није проблем што је ударио, не мрзим ја такве. Мрзим оне што ударају, а кажу да нису.
Sreta Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Dobro je dok nije obicna rasprava dva kuma u kafani
Мајор Гашпар Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Најгоре смеће од новина. http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/grobari-ispred-hale-vredali-nebojsu-covica-i-zaleteli-se-ka-njemu/4dj9nnl Погледати снимак.
vudun Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Blic, Kurir, Informer pogasiti u paketu sa Fejsbukom, Tviterom, Pinkom i Hepijem.
vudun Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Božić ubedario sezonu, a otišao u Jutu Džez. Ajde pa da ispeče taj trenerski zanat.
Мајор Гашпар Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Улази све. Без бриге, мора да се врати...једном.
Recommended Posts