Jump to content

Recommended Posts

Posted

Добро је, 2:2 у победама. :mrgreen:

Убили сте нас, бре. Ништа није ишло, вама све. Капа доле, честитка.

Џиле пустио последњих 15 мин да нас развучете као лешину, али момци се држали. Јесте била стока разлике, али боже мој, није 41. :bigblue: :bigblue: :bigblue::redface:

Тактика за следећи меч, пустити Милера и Симоновића да што више шутирају.

Posted

Nema šta, vidi se da Partizan ima limitiranu ekipu. Očekivao sam da će Džikić da ih bolje spremi za vreme onog raspusta. Još dve i ćao.

Posted

Au covece. Zvezda po prvi put ove sezone igrala evroligasku odbranu i Partizan se potpuno pogubio. Mora to sa daleko vise energije i ideje, inace ce ovo biti kratko finale. Mada, realno, ako Zvezda zadrzi ovaj pristup ne vidim da groblje ima neke sanse.

Posted

Mani Milera i Simnovic. Sledeci put ce neko drugi da ga zavuce.

Veci je vama problem vas napad nego nas.

Mi da opet odigramo dobro odbranu i nema zime, u napadu ce uvek nesto da se izmisli, cak i kad ne ide. Tu je Stef Jovic.

Posted

Ја бих пробао то пуштање, па како буде.

Očekivao sam da će Džikić da ih bolje spremi za vreme onog raspusta. Još dve i ćao.

Прекид таман кад смо подигли форму и 2 месеца без такмичарске утакмице. Јбг, зато сам и рекао да немамо шта да тражимо.

Једино да се нешто убоде на ваш лош дан или неко лудило.

Posted

Nagovorio ih Geozee da zaplove u ilegalne vode.

Trenje bi tu imalo svašta da kaže, ali je zaćutalo i motri iz prikrajka.

Posted

Трење прати телетекст. :bigblue:

Неле, шта кажеш што су се скоро сви крили од лопте и давали мученом Вилијамсу да решава.

Ја за Вилијамса не могу једну ружну да кажем.

Не зна, али се бори и цепа колико може.

Posted

Pa kad doktor Nebojša Čović zove sve igrače redom u pola noći i vrišti u slušalicu. Da se razumemo, za suđenje se pobrinuo Petar Panić Pana.

Posted

Odigrali smo jednu od losijih partija. Mozda i rekord u izgubljenim loptama ove godine. Sto bi rekao Dovla, odbranili ste 41. Nisam zadovoljan.

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Tačno ću povjerovati da vam Vučić i Čović kroje ekipu, prvo A Ko Je On, sada Vilson... Vilson je zapravo i gori, svaki prenos lopte 50% šansa da će je izgubiti, zajebao je i Micića. Inače, rezultat potpuno očekivan i nimalo nenadan.

Posted

Mislim da je Stimara zeleo da traje ova utakmica jos bar jedno poluvreme. Da ga zelja mine. Bilo mu je lepo.

• Upvote 1
Posted

Ako tužilaštvo odreaguje i izoluje tri musketara, a to su, kao što znamo: Čović, Vučić i P. Panić Pana, onda je preokret iliti brejk sasvim izvestan.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...