LoveHateLove Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Sprdnja, i to sa 20% gasa Losi ste. Imate gomilu isluzenih mediokriteta.
Hail Metal Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Očajna organizacija napada, sve je stihijski dato, a onog crnca sere šut. Nema svežine kod igrača Partizana.
kuruz Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 evo linka, ako treba http://www.youtube.com/watch?v=gaKFW0p6uHY
LoveHateLove Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 (edited) nabili smo stoku ako, ako Edited June 3, 2016 by LoveHateLove 2
Мајор Гашпар Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Добро је, 2:2 у победама. Убили сте нас, бре. Ништа није ишло, вама све. Капа доле, честитка. Џиле пустио последњих 15 мин да нас развучете као лешину, али момци се држали. Јесте била стока разлике, али боже мој, није 41. :bigblue: Тактика за следећи меч, пустити Милера и Симоновића да што више шутирају.
M-16 Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Nema šta, vidi se da Partizan ima limitiranu ekipu. Očekivao sam da će Džikić da ih bolje spremi za vreme onog raspusta. Još dve i ćao.
Eidolon Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Au covece. Zvezda po prvi put ove sezone igrala evroligasku odbranu i Partizan se potpuno pogubio. Mora to sa daleko vise energije i ideje, inace ce ovo biti kratko finale. Mada, realno, ako Zvezda zadrzi ovaj pristup ne vidim da groblje ima neke sanse.
LoveHateLove Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Mani Milera i Simnovic. Sledeci put ce neko drugi da ga zavuce. Veci je vama problem vas napad nego nas. Mi da opet odigramo dobro odbranu i nema zime, u napadu ce uvek nesto da se izmisli, cak i kad ne ide. Tu je Stef Jovic.
Мајор Гашпар Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Ја бих пробао то пуштање, па како буде. Očekivao sam da će Džikić da ih bolje spremi za vreme onog raspusta. Još dve i ćao. Прекид таман кад смо подигли форму и 2 месеца без такмичарске утакмице. Јбг, зато сам и рекао да немамо шта да тражимо. Једино да се нешто убоде на ваш лош дан или неко лудило.
vudun Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Skandalozno suđenje, ovo je čista nameštaljka. Petar Panić Pana namestio, uz Vučićev blagoslov.
Мајор Гашпар Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Да ли је неко оволику разлику повезао са нестанком Лемија и Лаловића на форуму?
vudun Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Nagovorio ih Geozee da zaplove u ilegalne vode. Trenje bi tu imalo svašta da kaže, ali je zaćutalo i motri iz prikrajka.
Мајор Гашпар Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Трење прати телетекст. Неле, шта кажеш што су се скоро сви крили од лопте и давали мученом Вилијамсу да решава. Ја за Вилијамса не могу једну ружну да кажем. Не зна, али се бори и цепа колико може.
vudun Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Pa kad doktor Nebojša Čović zove sve igrače redom u pola noći i vrišti u slušalicu. Da se razumemo, za suđenje se pobrinuo Petar Panić Pana.
Sreta Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Odigrali smo jednu od losijih partija. Mozda i rekord u izgubljenim loptama ove godine. Sto bi rekao Dovla, odbranili ste 41. Nisam zadovoljan. 3 1
Мајор Гашпар Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Копривица уместо Ђумића ако дође до туче. Не памтим да сам видео овако нешто...
Vic Rattlehead Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Tačno ću povjerovati da vam Vučić i Čović kroje ekipu, prvo A Ko Je On, sada Vilson... Vilson je zapravo i gori, svaki prenos lopte 50% šansa da će je izgubiti, zajebao je i Micića. Inače, rezultat potpuno očekivan i nimalo nenadan.
Sreta Posted June 4, 2016 Report Posted June 4, 2016 Mislim da je Stimara zeleo da traje ova utakmica jos bar jedno poluvreme. Da ga zelja mine. Bilo mu je lepo. 1
vudun Posted June 4, 2016 Report Posted June 4, 2016 Ako tužilaštvo odreaguje i izoluje tri musketara, a to su, kao što znamo: Čović, Vučić i P. Panić Pana, onda je preokret iliti brejk sasvim izvestan.
darkonet Posted June 4, 2016 Report Posted June 4, 2016 Majore ja davno pricao o nekim procentima ali dobro sad video si sinoc da sam u pravu
Recommended Posts