Мајор Гашпар Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Брате Немања, 20 бацања у првом сте имали. 23-11 скокови.
Sreta Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Malo je dvaes, sibate za sve pare Ne pratim statistiku, cini mi se da ste i vi imali podosta... Od toga pola sumnjivo
Мајор Гашпар Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Malo je dvaes, sibate za sve pare Ne pratim statistiku, cini mi se da ste i vi imali podosta... Od toga pola sumnjivo Мора тако кад квалитета нема. Ми имали 9.
Sreta Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Dobro, meni i moze da se progleda kroz prste, ja iskreno mrzim partizan, mozda nisam objektivan
Sreta Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Da preformulisem, nije kriminalno sudjenje, nego oruzana pljacka.
Мајор Гашпар Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Јесте, ено Новици свираше измишени фаул у финишу 3/4.
Мајор Гашпар Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Опет Николић, кад му већ побегла лопта. Јеба нам мајку. Плакаћу сад.
Eidolon Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Au, kakva utakmica, jebem ti zivot. Teski momenti za Hejla, prvo Djokovic sad ovo. Ovaj Guduric je cudo, koliko je covek clutch shot-ova uboo kao da igra profi basket 20 godina.
Мајор Гашпар Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 (edited) Људи, честитам вам титулу. Дала ти риба пичке, а ти не умеш. Дебело нас је искидао Николић фаулом над Цирбесом. Но, нећу да тражим неки изговор, просули смо толику разлику, ко нам јебе матер. Заборавих, Новица је Бог. Срето, немој да направиш рецидив. Edited June 5, 2016 by Мајор Гашпар 3
Hail Metal Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Major sve rekao, nije bio faul nad Cirbesom, imala je Zvezda 20+ više slobodnjaka, ali Partizan je usrao motku, 5 vezanih napada Vilson zasere, Džikić ga ne vadi, u zadnjem napadu vičem da se pravi faul, produžeci u džepu i 5,6 sekundi eventualno za neki user, ovako kara banana. Ovo je jedan od onih dana kad nisam trebao ni da se probudim. 1
Vic Rattlehead Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 (edited) HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA Edited June 5, 2016 by Vic Rattlehead 3
Мајор Гашпар Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Могао је и тај фаул, но мислим да не би имали снаге за продужетак.
M-16 Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 (edited) Uništile vas sudije večeras al' toga niko neće da se seća za par godina. Ova trojka se pamti. Edited June 5, 2016 by M-16
Álvaro Recoba Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Nije bio faul nad Cirbes, ali su bili faolovi na Lazića i Milera ranije kad su promašivali kucanja. Moralo se vraća 1
Мајор Гашпар Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Имали смо их и у бонусу скоро 6 мин, али се испуцавало безвезе. Опасно је Џикић заспао. Он ни на +5 није одмах тражио ТО.
Мајор Гашпар Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Uništile vas sudije večeras al' toga niko neće da se seća za par godina. Ova trojka se pamti. Нема кукања за суђење кад проспеш 20 разлике. Ја само хоћу да забележим да нас Николић краде одавно, већ 3 године. Гудурић као матор. Јесте га усрало, реално, али одиграо са мудима 12 минута.
Sreta Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Људи, честитам вам титулу. Дала ти риба пичке, а ти не умеш. Дебело нас је искидао Николић фаулом над Цирбесом. Но, нећу да тражим неки изговор, просули смо толику разлику, ко нам јебе матер. Заборавих, Новица је Бог. Срето, немој да направиш рецидив. Ipak se okrece.... Postovanje za ovo zaginuce, tako se bori za klub. Ja odigro dvojku kad je bilo tezsko... Onaj fini rad...
skulhead Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 (edited) Имали смо их и у бонусу скоро 6 мин, али се испуцавало безвезе.Опасно је Џикић заспао. Он ни на +5 није одмах тражио ТО. Upravo to. Zvezda rano u bonusu, a vi dobrih 5 minuta niste mogli iz igre da pogodite. Edited June 5, 2016 by skulhead
Eidolon Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Dobro je on promesao taktiku danas, oni pik & rolovi su bili neresiva enigma jedno vreme, ali morao je da reaguje brze na topljenje razlike, definitivno. Zvezda generalno odigrala daleko slabiju odbranu danas izmedju ostalog i zbog menjanja taktike Dzileta, tako da je on po meni najmanji krivac za poraz. Sto se sudjenja tice, mislim da je bilo nekih kompenzacija, na kraju je ispalo da su pred kraj odluke isle na ruku Zvezdi ali pre toga (npr. kucanje Lazica) cisti faulovi nisu svirani.. sve u svemu, moglo je sudjenje da bude bolje, ali su sudije tu negde i jedne i druge podjednako ostetile, mozda Partizan malo vise.
Vic Rattlehead Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Poslije te trojke je poljubio grb KLS a ne Partizana. 3
Мајор Гашпар Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Ја бих се скинуо го у тој ситуацији. Да не причам о поенима Гудурића. На трибине, па скидање. Немојте да се лажемо. Полупајте хотел, разбијте дискотеку, Динамо ће платити. 2
Recommended Posts