Мајор Гашпар Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:614911-Teriko-Vajt-stize-u-Partizan
Eidolon Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=07&dd=14&nav_id=1155069 I tako jos jednu godinu u nizu dajemo protivnicima startni hendikep zbog Bobijevog bola u kurcu i Djordjevicevog ega. U principu se potpuno slazem sa Djordjevicem, ali mi jednostavno ne mozemo sebi da priustimo izostanak Bobija, jbg. Dobro, makar ovaj put Jokica igra, i to je nesto.
Elldamar Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Ovo je loše na kratke staze, na duže je odličan postupak Đorđevića. Jbg, mora da se zna neki red i poštovanje i šta znači reprezentacija, a ne da se napravi fudbal od ovoga. 3
Мајор Гашпар Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Ја да сам Ђорђевић и да ме овако минирају менаџери, истог трена бих сазвао КЗШ и рекао - јебе ме тај и тај, ровари, подмеће ногу. Име и презиме, да се етикетирамо ако треба, за боље сутра. А ово није први пут да се раде сличне ствари. Није ни Ђорђевић светац. Јуче му се не уклапа, данас му је добар. Знамо о коме је реч. 2
Sreta Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Digla se preterana prasina oko Marjanovica. Protiv najboljih on ne bi bio neka posebna prednost, ove slabije dobijamo sve redom. Ne krivim ga sto se steknuo, potpisao ugovor i resio sve u zivotu. Ne bih bas 21 milion dolara poredio sa kurcoboljom. Sa druge strane, ne moze sad u raprezentaciju na foru, sto je isto vise nego realno. Nismo toliko hendikepirani na centru, Stimac bi trebalo svojih pet minuta da odradi dobro. Svi hvale Muslija, nemam pojma, gledao sam ga par puta ove godine, sve isto kao u Partizanu. Sa Bjelicom i Macvanom ovo je najbolja ekipa. 2
darkonet Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 ih pa svi znamo koji menadzer minira, onaj sto je vodja navijaca Mega Leksa...selektor mora da ima neki stav, ako je odlucio tako treba ga podrzati, na kraju on sam odgovara za te iste rezultate. Sto neko rece bar od kosarke da ne pravimo cirkus i fudbal
Dead Man Drinking Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Bitno je da imamo jednog odličnog centra (i to za narednih 10 godina) i jednu budalu dudari kad zatreba. Protiv Španije i USA Bobi ne bi uradio ništa. Tako da i nije baš toliki gubitak k'o što neki predstavljaju. A u ekipi u kojoj su Simonović i Jović, Štimac dođe kao superstar. Tako da što se centara tiče, još smo i dobri. Najbitnije je da se Bjelica oporavi. Zamenu za Teodosića treba naći u naredne 2-3 godine, to je najveći izazov za reprezentaciju i KSS
LoveHateLove Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Sta znam, meni se cini da nismo losi ispod kosa. Jovic je dobar, na pleju nece biti problema. Po meni ce sve zavisiti od spoljnih igraca, pre svega Bogdanovica. Ako on odigra vrhunski mislim da uzimamo medalju.
Dead Man Drinking Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Od Bogdana očekujem sve najbolje, Kalinić i Nedović su mi sumnjivi
darkonet Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Kalina doktorski odigrao drugi deo sezone u oba pravca, Bogdan je klasa Nedovic je vazda bio sumnjiv, njemu nista ne verujem Stimac ce ulaziti u slucaju da vodimo ili gubimo 20 razlike, dakle, kad je vec sve reseno
Dead Man Drinking Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 (edited) Ili kad Radulja napravi 5 ličnih za 20 minuta Edited July 14, 2016 by Dead Man Drinking
Мајор Гашпар Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Лучић је и са тим фамозним повредама измислио кошарку у оба правца за Дангубића. О Симоновићу да не говоримо јер он буквално не уме да тапка лопту, да предрибла.
kuruz Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 ja uopšte ne razumem zašto nema Milosavljevića 1
vudun Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Meni i dalje nedostaju Seks, droga, Bodiraoga, Obradović Saša u odbrani i Obradović Željko sa klupe. 1
vudun Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Također, ne mogu gledati ove ciganske crvene dresove. SFRJ ili SRJ ?
Hail Metal Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Pa SFRJ se ne sećam, tj bio sam klinac, velika nostalgija za košarkaškom SRJ, ali bilo bi lepo ponovo imati Hrvate za drugove. 2 1
Srlandand Posted July 15, 2016 Report Posted July 15, 2016 Djenka zvanicno http://www.kkcrvenazvezda.rs/carls-dzenkins-se-vratio-kuci-15-07-2016.html
Recommended Posts