Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lose je ovo. Losa odbrana, bez tecnosti u napadu.

Bjelica mnogo fali. Jokic poprilicno los. Sut spolja katastrofalan.

Sve se ide na Raduljicu, a spolja jedino Teodosic ima muda da sutrne i ponesto ubode.

Posted

Preteruete, njihova postava koa e zavrsila utakmicu e nba petorka...nimalo naivan tim...jos kad kapibara Delavedova uvali 23 poena, a specialnost su mu odbrana i razigravanje - tesko ih e pobediti...on ih drzao na egalu 3/4, ostali se taman regenerisali za poslednju cetvrtinu da nas dotuku

Ja bih se ponadao tome da nekim slucaem Hrvati budu prvi, a mi cetvrti...redovne su nam musterie, a izbegavamo Amere u polufinalu

Ali tesko e sve iskalkulisati, igrati posteno, pa kako se zalomi

Posted

Ne vredi, nasi definitivno nemaju winning complexion u ovom sastavu, izgleda. Svaka cast Ozijima, igraju muski i pametno, daleko ce da doguraju.

Posted

Nisam mogao da gledam do kraja, imao sam šta da vidim kad sam video rezultat :udri: 33 poena u poslednjoj četvrtini, toliko Kina juče nije primila od Amera ni u jednoj četvrtini :mhihi: Šta da se radi, baš usralo bezvezno sa tom povredom, i baš je morao Bjelica da bude; kenguri su doveli fin sastav, jesu to NBA igrači, ali poprilično meh kalibra, nije to vrhunski kvalitet, ali su ipak među 4-5 najboljih ekipa na turniru. Ništa, ide se dalje, bilo bi baš baš lepo kada bi se mogli nekako dokopati medalje :pivopije:

Posted (edited)

Доктор је одавно говорио да је под Тадићем било боље кад је спорт у питању.

Edited by Hail Metal
  • Upvote 3
Posted

Sudija ih je realno odrzavao sve vreme, Djordjevic na kraju ispustio utakmicu, igrala petorka u kojoj niko ne sme da sutne. Nedovic previse siluje opet, kad Teo nije u igri ostaje da molimo boga da nekog nesto usere. Raduljica dobar, lazni sutar djene-djene, na kraju nije ni on sme da sutne. Trebalo je rutinski privesti utakmicu kraju, ovako ispada kao da su nas naguzili. Jokic par puta zasrao u odbrani i kad nije dao ona svoja dva suta, morao je da ga vadi. Moraju Kalinici i ostali da daju po svojih 5 poena protiv ovih malo jacih, inace, suci prevagnu ako zele. A zele.

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...