obsessed by cruelty Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 Da da, to pre koji mesec bilo.. Pa dobro, dobar je on centar za nasu ligu, s obzirom na haos na petici prosle sezone, on i Majstorovic u rotaciji su nam puna kapa.
Маузер Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 Dok Djordjevic bude silovao sa njegovim pulenima, nemamo sta da radimo ovde. Jebem ga u trenerski posao.
LoveHateLove Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 Lose je ovo. Losa odbrana, bez tecnosti u napadu. Bjelica mnogo fali. Jokic poprilicno los. Sut spolja katastrofalan. Sve se ide na Raduljicu, a spolja jedino Teodosic ima muda da sutrne i ponesto ubode.
Маузер Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 Jokic nije ni imao sansu da igra jbg. Sekao ga je ko majmun
Мајор Гашпар Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 Ћале гледао утакмицу. Што не успе Тома, успеће мој матори.
LoveHateLove Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 Kad sam video Tomicu i onu njegovu znao sam da cemo izgubiti. Oce li toj nakazi neko da kaze da se vise ne pojavljuje na sportskim terenima.
Мајор Гашпар Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 Доктор је одавно говорио да је под Тадићем било боље кад је спорт у питању. 1
KazimKazim Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 Preteruete, njihova postava koa e zavrsila utakmicu e nba petorka...nimalo naivan tim...jos kad kapibara Delavedova uvali 23 poena, a specialnost su mu odbrana i razigravanje - tesko ih e pobediti...on ih drzao na egalu 3/4, ostali se taman regenerisali za poslednju cetvrtinu da nas dotuku Ja bih se ponadao tome da nekim slucaem Hrvati budu prvi, a mi cetvrti...redovne su nam musterie, a izbegavamo Amere u polufinalu Ali tesko e sve iskalkulisati, igrati posteno, pa kako se zalomi
kuruz Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 odlična su ekipa jači u odbrani, imaju moćnije centre, brži su...
Eidolon Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 Ne vredi, nasi definitivno nemaju winning complexion u ovom sastavu, izgleda. Svaka cast Ozijima, igraju muski i pametno, daleko ce da doguraju.
Stolet Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 Nisam mogao da gledam do kraja, imao sam šta da vidim kad sam video rezultat 33 poena u poslednjoj četvrtini, toliko Kina juče nije primila od Amera ni u jednoj četvrtini Šta da se radi, baš usralo bezvezno sa tom povredom, i baš je morao Bjelica da bude; kenguri su doveli fin sastav, jesu to NBA igrači, ali poprilično meh kalibra, nije to vrhunski kvalitet, ali su ipak među 4-5 najboljih ekipa na turniru. Ništa, ide se dalje, bilo bi baš baš lepo kada bi se mogli nekako dokopati medalje
Hail Metal Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 (edited) Доктор је одавно говорио да је под Тадићем било боље кад је спорт у питању. Edited August 8, 2016 by Hail Metal 3
Dead Man Drinking Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 Zajebavancija. Idemo u 1/2f, medalja možda
Sreta Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 Sudija ih je realno odrzavao sve vreme, Djordjevic na kraju ispustio utakmicu, igrala petorka u kojoj niko ne sme da sutne. Nedovic previse siluje opet, kad Teo nije u igri ostaje da molimo boga da nekog nesto usere. Raduljica dobar, lazni sutar djene-djene, na kraju nije ni on sme da sutne. Trebalo je rutinski privesti utakmicu kraju, ovako ispada kao da su nas naguzili. Jokic par puta zasrao u odbrani i kad nije dao ona svoja dva suta, morao je da ga vadi. Moraju Kalinici i ostali da daju po svojih 5 poena protiv ovih malo jacih, inace, suci prevagnu ako zele. A zele. 1
Маузер Posted August 9, 2016 Report Posted August 9, 2016 Malo sam razmislio. Kakvi igraci, takav i trener. Prosto nemamo bolje. A Sale jeste igracka legenda ali je daleko od dobrog trenera.
truliandedzombileš! Posted August 9, 2016 Report Posted August 9, 2016 kada će da promene format takmičenja svaki jebeni turnir se više priča o računicama, nego li samoj igri.
Мајор Гашпар Posted August 9, 2016 Report Posted August 9, 2016 Може Кенан, носи лопту као да има 202. 1
KazimKazim Posted August 9, 2016 Report Posted August 9, 2016 To znaci da Novica otpada Ovai dodze kao neki apgreidovani Djekic
vudun Posted August 9, 2016 Report Posted August 9, 2016 U celoj toj priči je važno da je Đumič Božo poslat u Tuzlu, jeb'o ga voz koji ga je doneo.
Мајор Гашпар Posted August 9, 2016 Report Posted August 9, 2016 To znaci da Novica otpada Ovai dodze kao neki apgreidovani Djekic Не мора да значи, али...
Мајор Гашпар Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 http://www.mozzartsport.com/vesti/partizan-ne-igra-evrokup/143196
Hail Metal Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 (edited) Pa dobro treba osvojiti Ligu šampiona i biti zvaničan prvak Evrope po drugi put. Vučiću pederu. Edited August 12, 2016 by Hail Metal 1
Koroviev Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 Uprava maestralna, veoma inspirisana dostignućima saradničkih veza iz FK. Srećom, uvek nam ostaje Ćoki Tamiš liga.
Recommended Posts