Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Mislim da u kosarci nije nikad, eventualno na jednom prvenstvu, doduse da ne pricam napamet. Ima smisla da te nagrade za cimanje u grupi, ali ono.. Sad im ni sistem kojim su dobili, po njima, najpovoljnijeg protivnika ne odgovara.

Edited by obsessed by cruelty
Posted

Naša reprezentacija jeste bolji tim od Hrvatske. Oni čiste parket za Bogdanovića i isključivo na njemu temelje celu svoju igru. To da nisu lošiji mogu reći samo oni, i to kontam svi koji nisu Bogdanović, a mislim da je njemu dečku sasvim jasno da im je sistem krš, ali eto u centru je tog sistema i igra koliko god može, dok ostali kukaju posle utakmice kako 'nisu lošiji' :no:

Posted (edited)

Ma smesan tim.. imaju jednog superstara, jos dva prilicno solidna igraca, i ostalo cabar. Oziji bi ih pocistili sa parketa da su kojim cudom uspeli nas da dobiju.

Edited by Eidolon
Posted

Realno, onai Hezonja e dupe glava...kakoe onoliko pogodio, ja sam.mislio da sanjam...Saric ima potenciala, ali kako i sam rece - odigrao kao pickica...Bilan daleko iznad svoih mogucnosti...Simon imie kao neki x faktor, ali pre usere nego uradi nesto dobro...Ukic e igrao dobro, cudi me da su ga onoliko cuvali na klupi (i pored cetiri licne greske) Luka Babic :haha: Cveve e bogotac za njega

Kace sve sabere - cara banana

Posted

Ovi su obicni divljaci. Cim smo ih pritisnuli u odbrani ne znaju sta ce. Samo prangijaju trojke sa 9 metara.

Nasi u odbrani perfektni, ne moze bolje. Samo tako neka nastave.

Ovo je ista prica kao pre dve godine protiv Brazila. Te imaju NBA petorku, a nakraju izduvali 40 razlike.

Posted

Dobro, jesu to igrači neke C klase u NBA, ali opet, sprdnja teška koliko su se raspali. 14 postignutih poena u dve četvrtine, gubimo 21 razlike? Rokaj trojke preko ruke sa 8-9 metara.

Posted

Dobro je ovo, kad odbrana nagradi prednost to se teško gubi. Nismo uopšte nešto efikasni, ali da nastave da brane ovako i nema brige.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...