truliandedzombileš! Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Igrali smo deset minuta sa njima, duplo više nego prošli put. Birčević i Štimac uzimaju drugo srebro na velikim takmičenjima, to da se pamti. A i Simonović. Mogli su da se tuku jače i duže, verujem, ali dobro... I Mačvan bio pošten večeras, par poteza u odbrani, par u napadu, jebiga. odlčno je odigrao ove na ispadanje. mudonja.
Hail Metal Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Ovde je, pre svega, kondicija presudila. A možda i kojekakva hemija. Mnogo su izdržljivi i skočniji. Neuporedivo precizniji, kao i pre dve godine ubili nas šutem. To nema veze sa hemijom. 1 1
vudun Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Ima veze s kondicijom, a kondicija, vrlo moguće, sa hemijom.. Ne troše se ni približno u defanzivnim zadacima, tako da u napadu ruka ne može da zadrhti.
Hail Metal Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Pa nama je drhtal već u prvih 15 minuta, to nema veze sa kondicijom, ali slažem se fizički su superirniji nema tu šta da se priča, kao što bi i Bolt bio superiorniji na 100m protiv nekog našeg sprintera ako ga imamo. 1
Dead Man Drinking Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 (edited) Odličan rezultat. Po mom mišljenju, svi su odigrali turnir prema svojim mogućnostima. Jedino sam od Kalinića očekivao više. Teo klasa iznad svih ostalih. Jokić je doduše mlad, vreme radi za njega. Marković dobar. Raduljica budala, ali nam treba takav Edited August 21, 2016 by Dead Man Drinking
kuruz Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 (edited) Klasičan Bogdanović. a sad jedan klasičan Sabo http://www.telegraf....ao-pored-leseva Arpad Sabo (28) zaklao je u nedelju u stanu u Veterniku suprugu Slavicu (24) i njihovu četvoromesečnu bebu Nikolinu jer mu je žena prigovorila što je potrošio na alkohol sve pare koje je imao kod sebe, ukupno oko 2.000 dinara, navodi “Informer” Edited August 21, 2016 by Underkuruz 1 1
Мајор Гашпар Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Богдановић Усташа је прича која је потекла од цигана који су му скандирали "Богдане Усташо" након оне изјаве да ће размислити да ли ће да игра за репрезентацију (утакмица 3 на 5). Знаш о чему се ради, немој да зајебаваш. Прави си салонски четник.
kuruz Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 jes mater mu, zaboravio sam na to evo javno se izvinjavam doktoru smrt ustašama, razume se
Eidolon Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Realno, vrh je ovo sve na kraju.. vise od ovoga sa ovakvom ekipom ne moze, a kao i na svetskom, imali smo srecu da izbegnemo Spance inace bi u vrh glave bila i bronza. Sto se mene tice, biti najbolji na svetu posle nasteroidisanih camuga je i vise nego do jaja uspeh, a cinjenica da smo opet na postolju iznad Iberijskih cigana i da smo se opet usrali komsijama u zivot samo dodatno pojacava pozitivan utisak.
Vic Rattlehead Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 Kada Gudurić stasa, kada dođu Bjelica i Marjanović i ako budu Nakaza i Milosavljević dobri i ove sezone, mi lagano osvajamo sve gdje nema Amerike.
miter Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 Ameri nam skidoše gaće vaterpolistima nebi mogli jer nose duple
Мајор Гашпар Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 Kada Gudurić stasa, kada dođu Bjelica i Marjanović i ako budu Nakaza i Milosavljević dobri i ove sezone, mi lagano osvajamo sve gdje nema Amerike.
Vic Rattlehead Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 Koe Nakaza? Kapetan Lučić. Ne vjerovati osobi koja ne stavlja razmak nakon znaka interpunkcije i koja stavlja zarez nakon "a". 1
LoveHateLove Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 Andjus nema blage veze o kosarci, realno. Nacuje nesto od Jakovljevica pa glumi mudrosera. Mada, slazem se da je Guduric jos daleko od ozbiljnog igraca. Ima taj sut i drskost, ali se bojim da ce biti jos jedan od propalih talenata koji su zavrsili tamo negde u Belgiji, Poljskoj ... Sledeca sezona ce pokazati, ima 21 godinu, ako se sad ne dokaze kad ce ...
Sreta Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 Dosticice laznog sutera u najmanju ruku. Znaci NBA. 1
Hail Metal Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 jes mater mu, zaboravio sam na to evo javno se izvinjavam doktoru smrt ustašama, razume se Hehhe a realno i nisi lošu foru odvalio, ne ljutim se
Hail Metal Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 Kada Gudurić stasa, Pročitah Ustasa ...
truliandedzombileš! Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 Teo da osvoji zlato ne Evropskom sledećem. Onda da kupimo crnca pleja da ga zameni.
vudun Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 Šta ima da kupujemo, Vučić će igrati pleja, sidraša i trenera.
Recommended Posts