Мајор Гашпар Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Који, бре, Ракићевић, млитави грбавац. Каква превара. Партизана ми, драго ми је што га нисмо узели и што се све ово завршило. Покупили сте га тек да не би ишао код нас. У млађим категоријама имате веће таленте. Ено, онај Лазаревић из ФМПа може да буде добар играч. 1
LoveHateLove Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Ne znam ko je taj, nisam ga nikad gledao. Pretpostavljam da ce da greje klupu. Ceka se crncuga pod kosem. Ne treba tu stedeti pare jer to je jedino sto nam je potrebno da bi lagano uzeli ABA ligu i ne bi se obrukali u EL. Treba ove mladje gurati, cak i u EL. Ne bih vise dovodio nijednog stranca.
KazimKazim Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 I menie nestvarno to lozenje na lika, ali mislim da bi bio bolje resenje od ovog Robinsona Krusoa od stotinu ljeta
Мајор Гашпар Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 ЛХЛ, замисли Дангубића, па 3 класе испод њега. Масе нигде, шут просечан, одбрана кеса. Погледај рамена. Овако изгледају клинци, прва година средње. 1
M-16 Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Vama bi možda koristio u rotaciji ali u Zvezdi nema šanse. Biće priča kao sa Micićem proše sezone. Bolje da tih desetak miuta puste Rebića.
Мајор Гашпар Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Више је он двојка него јединица. Ни у Металцу није био у 3 битна играча. Џикић би га, да је потписао, користио на 2 или 3, а ја бих у сваком моменту радије гурао Птицу него њега. Овај бар уме да пегла одбрану и није цава. Толико безмудаша имамо у тиму, само нам још Ракићевић фали.
Sreta Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Cisto da se uzme Svinjinim bebama ispred nosa, ne mora da igra Nece biti gori od Vrapca
Мајор Гашпар Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Врабац доктор за њега у оба правца, како год то звучало.
darkonet Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 treba da igramo samo EL a u Aba da se prikljucimo od f4 jbg ovo nije humano a tek je trece kolo
Мајор Гашпар Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 То је зато што је лига из године у годину све квалитетнија.
darkonet Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 pa ne znam onda Majore sta nam je ciniti, da bataljujemo pa da ozivljavamo centre u Przogrncima i Majuru
KazimKazim Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 Banovic Strahinja, tik ispod Kosovskog boia po kvltnosti
darkonet Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 zar Banovic Strahinja kad na danasnji dan ostadosmo bez Brankovica Vuka?
obsessed by cruelty Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Zizic nas unistava ispod kosa.
Hail Metal Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Dobra košarka za sada, tj napadački dobra. Održavanas šut za tri, ali po nepisanom pravilo to mora stati. Nije Žižić ništa epohalno, igrač ispod kvaliteta najboljeg Marića, ali kad je Partizan tanak pod košem. Biće čupavo do kraja.
Мајор Гашпар Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Жижић одличан, ни Копривица не може да га пребије. Јебем ти оно измењено правило везано за неспортске.
obsessed by cruelty Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 (edited) Nama bi jedan Zizic legao kao 1 na 10 Vrabac igra verovatno partiju zivota Mada mislim da je imao jednu, ili krajem ABA ili u KLS, dvocifren sa 100% suta iz igre na kraju Drago mi je sto je Marinkovic dosta opusteniji, dobru utakmicu igra, odlicno za njega i sto je onako prikucao Sakica (mislim da je Sakica, vec sam zaboravio), i prangija pocela da radi Edited October 7, 2016 by obsessed by cruelty
KazimKazim Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Trica njihova bese bio u reprezentacii kockastih na Olimpiskim igrama...stoe stalno skakao i kezio se dok su imali prednost? Naiodvratnia njuska ikada Ovai nas tim ce lagano uci u top 4 ABE...a neki tamo Lietuvos Ritasi bi nas punili na gostovanjima edno 15+. da igramo evrokup Siaian tim I da - skoro nie ovako sranje bio parket u Pioniru
Мајор Гашпар Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Јебени Розић само против нас игра нешто.
KazimKazim Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Od Maistorovica sam ocekivao artikulisanie pokrete...ono od malopre ne bi ni Koprivica/Dzumic hibrid uradio
obsessed by cruelty Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Bas krenuo da kucam, katastrofa, sve uhvatili u napadu
KazimKazim Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Aba liga e definitivno duplo gora nego prosle godine, kad ce ovakav Partizan mahom da izdominira i Cibona biti edna od boljih ekipa Vrabac i vodzenje lopte Hacer vise suter nego plei, klasika Al dobro, bar imamo koliku-toliku siguricu sa njim, da ce ubaciti kad treba
Recommended Posts