Jump to content

Recommended Posts

Posted

ne vredi poartizan ne moze da dobije neizvesnu zavrsnicu vise se i ne nerviram za ovu sezonu ekipa nema kvalitet trenutno ,osvajanje bilo kojeg trofeja ili plasman u evroligu je epohalan uspeh .

Posted (edited)

ova ekipa bi sa nekim trpacem sa uveliko bila prva u abi i igrala top16. ne mora da ima procente suta visoke. pogledajte capina danas, 3/11 trojke, ali je odradio svoje. sem lucica, mi nemamo nekog takvog. ali, samo smo se odlucili za nesto tako.

ovo gubljenje neizvesnih zavrsnica pocinje zesce da me nervira. imamo -1 na 30sek do kraja i mi u poslednjoj sekundi sutiramo trojku preko ruke. pa jebem ti akciju.

Edited by Grob Bez Dna
Posted

Sad se vratih iz hale, počistio vas mutavi:

mu4.jpg

Inače, oni kabasti su pobedili sa majcama na kojima je pisalo "Pečanjara Vujošević" :)

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Фале муда по ко зна који пут ове сезоне.

Добија нас шутерско-баскеташка екипа.

Не разумем Вујошевић који форсира зону против екипа које имају само шут и ништа више.

Матер му јебем, играјн човека, стегни муда.

• Upvote 1
Posted

Фале муда по ко зна који пут ове сезоне.

Добија нас шутерско-баскеташка екипа.

Не разумем Вујошевић који форсира зону против екипа које имају само шут и ништа више.

Матер му јебем, играјн човека, стегни муда.

Apsolutno tacno , ali ajd da igra i krstenu zonu 2/3 , nego igra neku 1-2-1 , vec nakon 5 sekundi napada ostaje slobodan igrac na boku , nije sramota izgubiti u Kragujevcu tesko je to gostovanje ali stvarno je frustrirajuce gubiti svaku jebenu neizvesnu zavrsnicu .

• Upvote 1
Posted

фали ти један играч у поставци :haha:

centre ne racunam , jer ih nemamo

ali pohvalno sto pratis moje postove , pogotovo na temi o tenisu gde si podelio minuse sa svih svojih 8 profila ,

• Upvote 1
Posted

Позивам надлежне институције да провере ИП бројеве, јер је то једини начин да скинем љагу са свог имена.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...